13.09.07, 19:39
Czy w oczekiwaniu na nowy sezon pisze ktos z Was...fanfiki?
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Fanfice 13.09.07, 22:31
      jak to, przecież wszyscy piszemy :) oczywiście zakładając, że nasza
      forumowa gra podpada pod ff :)
      • blackfalcon Re: Fanfice 14.09.07, 13:17
        Owszem, jest to wspolny fanfick, jak najbardziej, ale chodzilo mi o to, czy ktos
        stworzyl osobna historie, jako pojedynczy autor? Bo...ja wlasnie cos tworze i
        nie wiem, czy to tu wrzucic, czy ktos to by chcial czytac ;).
        • magdawaw1 Re: Fanfice 14.09.07, 14:55
          Pewno, że tak - wrzucaj. Poczytamy ;-)
          • luczijka Re: Fanfice 14.09.07, 15:03
            Po co się w ogóle nas pytasz - wrzucaj i już :DDD Nic nie ryzykujesz ;D
            • blackfalcon Re: Fanfice 14.09.07, 16:50
              To sobie dam nowy temacik, jesli pozwolicie, prosze o komentarze...
              • blackfalcon Re: Fanfice 15.09.07, 20:58
                Chyba sie Wam nie podoba :P.
                • luczijka Re: Fanfice 16.09.07, 00:16
                  Wydaje mi się, że masz talent do pisania. Tylko jakby to powiedzieć... ta
                  historia nie pasuje klimatem do PB. Ale to nie zmienia faktu, że dobrze się ją
                  czytało :)))
                  • magdawaw1 Re: Fanfice 16.09.07, 12:08
                    Wrzuć jeszcze kawałek będzie łatwiej wydać opinię:-)
                    • blackfalcon Re: Fanfice 16.09.07, 12:33
                      Zaraz wrzuce...A klimat "PB" - mam nadzieje :) - bedzie mialo...Na razie chce
                      byc troche tajemnicza :).
                      • magdawaw1 Re: Fanfice 16.09.07, 13:56
                        W dwójce - czyżby jakieś nawiązanie do T-baga..?niezłe!!!
                        • blackfalcon Re: Fanfice 16.09.07, 14:29
                          Dzieki :). Jak juz mowilam, to naprawde bedzie "PB"...Widze, ze zaczynacie
                          kombinowac, co bedzie dalej...i dobrze ;). Ten sklepikarz...hm...pamietacie jego
                          sny z 1 odcinka? Nie jest takim zwyklym sprzedawca :D.
                          • wencyca Re: Fanfice 18.09.07, 23:46
                            Nie lubię fanficów, bo fanom prawie nigdy nie udaje się uchwycić stylu
                            oryginału, choć bardzo się starają (czasami nawet za bardzo) :>.
                            • blackfalcon Re: Fanfice 19.09.07, 17:11
                              Tez nie wierze, ze uda mi sie oddac geniusz, jaki udal sie tworcom "PB",
                              ale...mozesz przeczytac mnie pod katem oceny literackiej ;D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka