blackfalcon 13.09.07, 19:39 Czy w oczekiwaniu na nowy sezon pisze ktos z Was...fanfiki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Fanfice 13.09.07, 22:31 jak to, przecież wszyscy piszemy :) oczywiście zakładając, że nasza forumowa gra podpada pod ff :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Fanfice 14.09.07, 13:17 Owszem, jest to wspolny fanfick, jak najbardziej, ale chodzilo mi o to, czy ktos stworzyl osobna historie, jako pojedynczy autor? Bo...ja wlasnie cos tworze i nie wiem, czy to tu wrzucic, czy ktos to by chcial czytac ;). Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Fanfice 14.09.07, 15:03 Po co się w ogóle nas pytasz - wrzucaj i już :DDD Nic nie ryzykujesz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Fanfice 14.09.07, 16:50 To sobie dam nowy temacik, jesli pozwolicie, prosze o komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Fanfice 16.09.07, 00:16 Wydaje mi się, że masz talent do pisania. Tylko jakby to powiedzieć... ta historia nie pasuje klimatem do PB. Ale to nie zmienia faktu, że dobrze się ją czytało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Fanfice 16.09.07, 12:08 Wrzuć jeszcze kawałek będzie łatwiej wydać opinię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Fanfice 16.09.07, 12:33 Zaraz wrzuce...A klimat "PB" - mam nadzieje :) - bedzie mialo...Na razie chce byc troche tajemnicza :). Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Fanfice 16.09.07, 13:56 W dwójce - czyżby jakieś nawiązanie do T-baga..?niezłe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Fanfice 16.09.07, 14:29 Dzieki :). Jak juz mowilam, to naprawde bedzie "PB"...Widze, ze zaczynacie kombinowac, co bedzie dalej...i dobrze ;). Ten sklepikarz...hm...pamietacie jego sny z 1 odcinka? Nie jest takim zwyklym sprzedawca :D. Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: Fanfice 18.09.07, 23:46 Nie lubię fanficów, bo fanom prawie nigdy nie udaje się uchwycić stylu oryginału, choć bardzo się starają (czasami nawet za bardzo) :>. Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Fanfice 19.09.07, 17:11 Tez nie wierze, ze uda mi sie oddac geniusz, jaki udal sie tworcom "PB", ale...mozesz przeczytac mnie pod katem oceny literackiej ;D. Odpowiedz Link Zgłoś