wiotka_trzpiotka 27.09.07, 08:51 zabił mnie po prostu- idealny do pracy w terenie, skakania po chaszczach itd no i do chodzenia do piwnicach z oślizłym inwestorem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunchild_a śliczny strój roboczy Goshy 27.09.07, 08:56 najlepszy był ten wycięty, sznurowany gorset - zastanawiałam się po co się ubrała tak jakby szła na randkę rozbieraną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: śliczny strój roboczy Goshy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:06 ok,ja rozumiem gdyby to chociaz bylo modne czy cos:) ale to wszystko bylo beznadziejne, buty pozyczyla chyba od simony,a spodnice od mamusi:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: śliczny strój roboczy Goshy IP: *.media4.pl 28.09.07, 20:22 faktycznie koszmar, ani to bylo gustowne ani.... no jednym slowem paskudne, ale po co sie tak ubierala, po co tam lazla, facet od poczatku byl podejrzany.... a potem nieszczescie. Glupia ta postac, zreszta aktorka tez do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: śliczny strój roboczy Goshy 29.09.07, 12:58 no myślała iż kontrakt na wklęsłą klatkę piersiową załapie no i dobrze szło "budżet nie ma znaczenia" mówił pan, ale okazało się że o nieco inne usługi mu chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: śliczny strój roboczy Goshy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:07 przeciez to norma, ostatnio Simonka poleciała do domu przebrać sie w ciuchy robocze i wyskoczyła do pracy z grabiami w wydekoltowanej bluzeczce pełnej jakis falbanek. juz widze babe przeprzucającą gó.. w takim stroju... Odpowiedz Link Zgłoś
1802l Re: śliczny strój roboczy Goshy 09.10.07, 11:30 Oj, czepiacie się, oglądałam dziś rano "Bałaganiarzy" w BBC Prime - Panienka, która doprowadzała di porządku wyjątkowo zasyfioną kuchnię i łazienkę, robiła to w białej bluzce z długimi rękawami - i nawet rzeczonych rękawów nie podwinęła! Odpowiedz Link Zgłoś