kalmia 03.10.07, 17:22 W domu której z bohaterek chcielibyście zamieszkać ? Ja uwielbiam dom Susan, jest taki przytulny i swojski :) Urządzony bez przesadnej elegancji. Nie za duży, nie za mały, dla mnie idealny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 05.10.07, 22:06 Mi także najbardziej do gustu przypadł dom Susan :D Z tych samych powodów co Tobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pachnidlo90 Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 11.10.07, 12:26 dom Gabi piekny ale za duzo jednak tam przepychu i "krolewskich" dodatkow; domy Susan i Lynette ladne, ale zwyczajne, domu Edie nie kojarze.... najbardziej podoba mi sie dom Bree, wiecej niz zwykly - elegancki, z klasa, czysciutki, ale nie przesadnie urzadzony jak dom Gabi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gooa Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 23.10.07, 15:16 Jeśli zamieszkać to także w domu Susan, bo jest najbardziej przytukny i taki po prostu do mieszkania. U Bree jest elegancko i z klasą ale strach tam mieszkać, żeby niczego nie dotknąć :) U Gabi jest zbyt wystawnie, a u Lynette z kolei za bardzo zwyczajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_tia_julia Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 24.10.07, 19:04 A mnie zastanawia inna sprawa: jak mieści się w domu cała rodzina Scavo? Mieszka tam teraz 3 dorosłych i 4 dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
kalmia Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 24.10.07, 21:53 Nawet 5 dzieci, bo jeszcze córka Toma. Rzeczywiście dziwne to :) Sprytnie nie są pokazywane pokoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 24.10.07, 23:27 la_tia_julia napisała: > A mnie zastanawia inna sprawa: jak mieści się w domu cała rodzina Scavo? Mieszk > a > tam teraz 3 dorosłych i 4 dzieci! E tam ludzie nie na takiej powierzchni się mieszczą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 31.10.07, 20:19 > E tam ludzie nie na takiej powierzchni się mieszczą ;D No właśnie. Dom Lynette i Toma wcale mi się nie wydaje mały. Chyba, że się porównuje do innych Desperatek ;) Mi najbardziej podoba się dom Gabi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo btw 01.11.07, 23:31 ciekawe info o domach z Wisteria Lane: Ulica i mieszczące się na niej domy znajdują się w studiu Universal Studios w Los Angeles. Swoją największą aktywność ulica miała w latach 50. XX wieku, kiedy "wystąpiła" w takich filmach jak: "Wiercipięta" (dom Mary Alice), "Harvey" (dom Gabrielle), "Na przedmieściach" (dom Bree), "Dzień Zagłady" (dom Susan) oraz "Bedtime for Bonzo" i "A to historia" (dom Lynette). W serialach telewizyjnych wystąpiły też inne domy z Gotowych na wszystko: "Dragnet 1967" (dom Pani Huber), "The Munsters" (dom Betty), "The Hardy Boys" (dom Susan), "Powrót do Providance" (dom Mike'a) oraz "Menażeria" i "Dziewczyna z komputera". Natomiast dom Mary Alice zagrał również epizod w serialu "Zwariowany świat Malcolma". pl.wikipedia.org/wiki/Wisteria_Lane Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: btw 02.11.07, 12:56 Wow! :) nie wiedziałam, ze te domy mają tyle lat i były tak często wykorzystywane w filmach. Ciekawe czy obecnie dużo odbiegają od wystroju z lat 50-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: dom Scavo 04.11.07, 20:58 Chyba dom Gabryielle :) Nie mowie o wystroju czy kolorach wnetrza - bo pewnie wiele bym zmienila ale o ukladzie wnetrza - a zwlaszcza duuuzej sypialni polaczonej z duuuza garderoba i wieeeelka łazienką W domu Susan nie podoba mi sie ta kuchnia z salonikiem - taka jakby na wpol urzadzona i byle jak wymyslona :)- mowie oczywiscie od domku przed spaleniem go przez E. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Bree 13.11.07, 22:45 w domu Bree chciałabym mieszkać- jest czysty, prosty, klasyczny.Mój wymarzony dom :-) U Lynette i Susan jest jakoś tak "amerykancko" , kratki, żółte i niebeskie kolory...tak za bardzo country :-). Gabi nie, bo tam złoto i złoto i złoto. iza Odpowiedz Link Zgłoś
molonela Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 21.11.07, 11:02 zdecydowanie Lynette - uwielbiam ten styl, zestawienie białego i niebieskiego, mogłabym tam zamieszkać od zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 28.11.07, 20:59 mi najbardziej podoba sie dom bree, za to nienawidze domu catherine jest taki ciemny i nie wiem czemu ale zawsze jak widze jego wnetrze to wydaje mi sie ze tam smierdzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_244 Re: który dom najbardziej się wam podoba ? 04.02.08, 20:35 Dom Susuan jest w porządku, ładny i jak dla mnie mógłby być :D Ale nie zastanawiałabym się ani chwili nad tym, żeby zamieszkać w domu Gabi. Moje marzenie, żeby miec taki dom jak ona xD Z zewnątrz ładny a wewnątrz to już w ogóle cudny :P Odpowiedz Link Zgłoś