ania_kr 10.12.07, 15:07 Czy został wyemitowany ten odcinek w stanach i czy będzie do ściagnięcia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: kiedy 410? 10.12.07, 16:39 Jeszcze nie wiadomo. Wszystko zależy od tego kiedy i czy w ogóle skończy się strajk scenarzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
lynettes Re: kiedy 410? 10.12.07, 17:29 niech kończą bo ciekawa jestem kto nie przeżył tornada Odpowiedz Link Zgłoś
pppaullinaaa Re: kiedy 410? 02.01.08, 23:15 Mam małe pytanko ;] Czy 10 odcinek jest ostatni, bo coś mi się obiło o uszy ;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: kiedy 410? 03.01.08, 08:45 Najnowszy - dziesiąty - epizod czwartego sezonu zostanie wyemitowany 6 stycznia 2008 roku. Potem nastąpi kolejna przerwa, gdyż serial ze względu na strajk scenarzystów nie posiada kolejnych gotowych odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Znalazlam to na space tami ... 03.01.08, 11:42 Mam nadzieje ze strajk jak juz zaczał sie po 10 odcinku.. obejrzałam ten 9: na Wisteria Lane pojawiła się trąba powietrzna, która zmiotła całą ulicę.. Edi i Gabrielle mało sie nie pozabijały (straciły przez własną głupote 10 milionów dolarów), ale w obliczu trąby grzecznie siedzialy w objęciach pod podłogą.. Lynette wprosiła sie do piwnicy pani Mclusky z całą rodzinką. Sasiadka łaskawie sie zgodziła a tu juz Lynette miała jakieś wymagania: prosiła o wyrzucenie kota sąsiadki na zewnątrz bo Tom ma alergie (włascicielka kota oczywiście słusznie protestowała). Lynette jest uparta więc kot zginął śmiercią tragiczną wypuszczony cichaczem z klatki na dwór.. Bree była zbyt ciekawska i w konsekwencji ]zamiast przeczekać trąbę w swojej łazience miała w niej zabarykadowaną wariatkę z którą]nie udało się wynegocjować zwolnienia lokum .. Bree z mezem dzieckiem i nielubianymi sąsiadami siedziała wiec w schowku na rupieci. Susan i Mike spedzili to popołudnie w szpitalu, gdzie Mike pobił lekarza i został przykuty do krzesła.. a wszystko dlatego, ze lekarze nie mieli czasu [color=white]zbadac Susan, którą on zepchnął ze schodów bo nie chciała mu dać prochów od których jest uzależniony.. Jedna z głównych bohaterek straciła męża, który zginął z własnej głupoty, bo zamiast sie schować zachciało mu sie wojaczki. :roll A tu link do stronki z ktorej wzielam streszczenie. To co napisano na bialo, mozna odczytac po nacisnieciu na "Cytuj" www.space.tami.pl/viewtopic.php?t=4414&postdays=0&postorder=asc&start=54 Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Znalazlam to na space tami ... 03.01.08, 11:45 Cytowany przeze mnie tekst wypowiedzi, napisanej przez Fantyna jest na stronie 37 - jesli komus otworzy sie niewlasciwa strona ... www.space.tami.pl/viewtopic.php?t=4414&postdays=0&postorder=asc&start=540 Odpowiedz Link Zgłoś