Dodaj do ulubionych

kiedy 410?

10.12.07, 15:07
Czy został wyemitowany ten odcinek w stanach i czy będzie do
ściagnięcia??
Obserwuj wątek
    • luczijka Re: kiedy 410? 10.12.07, 16:39
      Jeszcze nie wiadomo. Wszystko zależy od tego kiedy i czy w ogóle skończy się
      strajk scenarzystów.
      • lynettes Re: kiedy 410? 10.12.07, 17:29
        niech kończą bo ciekawa jestem kto nie przeżył tornada
    • pppaullinaaa Re: kiedy 410? 02.01.08, 23:15
      Mam małe pytanko ;] Czy 10 odcinek jest ostatni, bo coś mi się obiło o uszy ;))
      Pozdrawiam.
      • agamasia Re: kiedy 410? 03.01.08, 08:45
        Najnowszy - dziesiąty - epizod czwartego sezonu zostanie wyemitowany 6 stycznia
        2008 roku.

Potem nastąpi kolejna przerwa, gdyż serial ze względu na strajk scenarzystów nie
        posiada kolejnych gotowych odcinków.
        • pia.ed Znalazlam to na space tami ... 03.01.08, 11:42
          Mam nadzieje ze strajk jak juz zaczał sie po 10 odcinku..
          obejrzałam ten 9: na Wisteria Lane pojawiła się trąba powietrzna, która zmiotła
          całą ulicę..
          Edi i Gabrielle mało sie nie pozabijały (straciły przez własną głupote 10
          milionów dolarów), ale w obliczu trąby grzecznie siedzialy w objęciach pod
          podłogą..
          Lynette wprosiła sie do piwnicy pani Mclusky z całą rodzinką. Sasiadka łaskawie
          sie zgodziła a tu juz Lynette miała jakieś wymagania: prosiła o wyrzucenie kota
          sąsiadki na zewnątrz bo Tom ma alergie (włascicielka kota oczywiście słusznie
          protestowała).
          Lynette jest uparta więc kot zginął śmiercią tragiczną wypuszczony cichaczem z
          klatki na dwór..
          Bree była zbyt ciekawska i w konsekwencji ]zamiast przeczekać trąbę w swojej
          łazience miała w niej zabarykadowaną wariatkę z którą]nie udało się wynegocjować
          zwolnienia lokum ..
          Bree z mezem dzieckiem i nielubianymi sąsiadami siedziała wiec w schowku na rupieci.
          Susan i Mike spedzili to popołudnie w szpitalu, gdzie Mike pobił lekarza i
          został przykuty do krzesła.. a wszystko dlatego, ze lekarze nie mieli czasu
          [color=white]zbadac Susan, którą on zepchnął ze schodów bo nie chciała mu dać
          prochów od których jest uzależniony..

Jedna z głównych bohaterek straciła męża, który zginął z własnej głupoty, bo
          zamiast sie schować zachciało mu sie wojaczki. :roll

A tu link do stronki z ktorej wzielam streszczenie.
          To co napisano na bialo, mozna odczytac po nacisnieciu
          na "Cytuj"

www.space.tami.pl/viewtopic.php?t=4414&postdays=0&postorder=asc&start=54
          • pia.ed Re: Znalazlam to na space tami ... 03.01.08, 11:45
            Cytowany przeze mnie tekst wypowiedzi, napisanej przez Fantyna
            jest na stronie 37 - jesli komus otworzy sie niewlasciwa strona ...

www.space.tami.pl/viewtopic.php?t=4414&postdays=0&postorder=asc&start=540

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka