Gość: ciekawska IP: *.acn.waw.pl 11.03.08, 19:39 powiedzcie mi co sie stało jolce??wyglada jakby była po detoksie ktos ja pobił czy co?ma takie zapuchniete oczy..dawno nie oglądałam wiec coś mnie ominęło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Jolka z Samego Zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 09:01 jest na detoksie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Jolka z Samego Zycia IP: *.acn.waw.pl 12.03.08, 09:16 dzieki a wyjasznisz mi jak sie tam znalazla...ostatnio jak ogladalam samo zycie to jolka probowala nagrac piosenke....i co nie udało jej sie i jak wpadła w takie tarapaty z detoksem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczako Re: Jolka z Samego Zycia 12.03.08, 11:43 ja tez jestem ciekawa co jej sie stało zna ktos przeszłość jolki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jolka z Samego Zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 12:41 mniej wiecej wyjasnie bo tak od przypadku do przypadku ogladam. miala nagrac plyte,ale nie wyszlo,z jakims gosciem sie spotykala i ten jej gosc ja rzucil ( chyba Marek.ten z redakcji), nowi znajomi+ alkohol i narkotyki i znalazla sie na detoxie ;-) mam nadziej,ze troszke Wam rozjasnilam sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś