Dodaj do ulubionych

lekarz na Żelaznej

IP: 157.25.119.* 13.12.01, 15:30
Czy znacie lekarzy z przychodni przyszpitalnej na ulicy Żelaznej?
Musiałam zaryzykować i jestem dziś umówiona u pani doktor Gardyszewskiej, może
przypadkiem któraś zna ją?
To już będzie mój 5 ginekoleg w W-wie, z poprzednich byłam mniej lub bardziej
niezadowolona.
pozdrawiam i dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: KasiaL Re: lekarz na Żelaznej IP: *.chello.pl 13.12.01, 16:59
      Cześć, ja znam dr Kukulskiego - baaaardzo polecam (też trafiłam do niego po
      dłuższych poszukiwaniach), dobre opinie też słyszałam o dr Rodzeniu. O innych
      nic nie wiem. Jeśli chcesz szczegółowe info napisz na adres kasia.75@wp.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: Julka Re: lekarz na Żelaznej IP: 212.244.180.* 14.12.01, 11:15
      też zetknęłam sie tuz przed porodem z dr Kukulskim - wrażenia pozostawił dobre
      - o co w okresie przedporodowym dość trudno wink zwłaszcza w trakcie badań smile
    • Gość: Justyna Re: lekarz na Żelaznej IP: 157.25.119.* 14.12.01, 15:54
      Dzięki wielkie
      Jestem po pierwszej wizycie u pani dr Gardyszewskiej, no i jestem po prostu
      zachwycona, jest super, młoda tak trochę chyba po 30-tce, akurat zrobiła II
      specjalizację z hormonów. Jest nietylko najlepszym ginekologiem na jakiego
      trafiłam w W-wie ale w ogóle w życiu, a naprawdę trochę się po nich nachodziłam.
      Wizyta na razie kosztuje tylko 60zł. Przyjmuje również prywatnie na Grójeckiej
      i podobno tylo sam kosztuje.Bardzo dokładnie mnie zbadała, i jakby się coś
      działa kazała dzwonić do siebie na komórkę, rewelacja prawda?
      A i od razu pobrała mi wymaz do cytologii i na posiew pochwy.
      No i jeden problem tylko do końca grudnia przyjmuje w przychodni przyszpitalne,
      później tylko na Grójeckiej.

• Gość: KasiaL Re: lekarz na Żelaznej IP: *.chello.pl 14.12.01, 16:39
        O, na Grójeckiej przyjmuje też mój Kukulski, pewnie mają tam wspólny gabinet -
        kilku żelaźniakowców smile
        • Gość: mona Re: lekarz na Żelaznej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 20:51
          a gdzie na grójeckiej przyjmuje Pani i ten Pan? pozdrowieniasmile))
          • Gość: KasiaL Re: lekarz na Żelaznej IP: *.chello.pl 16.12.01, 16:23
            Dr Kukulski przyjmuje na Grójeckiej 62A m. 3. Jeśli chcesz komórkę, żeby sie
            umówić, to napisz do mnie na kasia.75@wp.pl. Pozdrawiam
            • Gość: Justyna Re: lekarz na Żelaznej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 11:13
              Dr Gardyszewska równiez przyjmuje pod tym samym adresem, czyli Grójecka 62a m3
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka