Gość: kuba IP: *.interq.pl 22.03.08, 15:43 co sądzicie o tych serialach? Dla mnie gra aktorów jes fatalna, nieprfesjonalna. Czy w Krakowie nie m już lepszych aktorów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julka Re: W11 i Detektywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.08, 16:17 toż to nie są aktorzy, tylko naturszczyki....dla mnie dolina, nie wiem kiedy to się skończy-TOTALNA MASAKRA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom884 Re: W11 i Detektywi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:27 To własnie takie ma być - naturalne, bohaterowie są prawdziwymi policjantami i detektywami, więc przynajmniej sprawy które rozwiązują są wiarygodne ( nie jak np. w Kryminalnych). No ale dla was pewnie szczytem profesjonalizmu jest gra pani CichoCHłOPEK w MjM więc pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: W11 i Detektywi 22.03.08, 22:49 graja strasznie nienaturalnie,wypowiadajac jedna kwestie ,juz pod nosem powtarzaja sobie nastepna,smieszy mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: W11 i Detektywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.08, 23:34 Tom884 wolę jednak grę jak to określiłeś CichoCHŁOPEK, niż amatorszczyznę Pana Friedka, czy Pana Wątroby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom884 Re: W11 i Detektywi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 10:57 Oni bynajmniej nie uważają się za wielkich aktorów,a to co robią (czyli ścigają przestępców) robią dobrze w przeciwieństwie do całej tej wesołej gromadki z M jak Mdłości...sorry Miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabolfaN A mi sie to podoba IP: *.chello.pl 23.03.08, 11:02 nie wiem czemu, bo ani zagadki skomplikowane nie są, ani nic takiego toto nie jest ale jakoś podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: A mi sie to podoba IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.08, 11:26 sorry very, to program dla gospodyń domowych, który nie wymaga myślenia...sto razy wolę wesoła gromadkę z M jak Miłosć, niż ta matorszczyznę.Tam już na samym początku widać kto zabił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom884 Re: A mi sie to podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 13:31 A M jak milosc jest przepraszam dla kogo? dla inteligencji?! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś??? Re: W11 i Detektywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.08, 14:34 Ani M jak miłość ani w11 i detektywi to nie są programy/seriale dla inteligencji to stek bzdur. Zresztą w Polsce żaden serial nie nadaje się dla ludzi inteligentnych i koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom884 Re: W11 i Detektywi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 16:12 Pitbull, Glina - one nadają sie dla inteligencji,więc prosze nie obrażać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: W11 i Detektywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.08, 22:47 Pitbull-hahahaha, wolne żarty....ależ mnie rozbawiłeś.Serial w którym mięso lata po ekranie nazywasz serialem dla inteligencji???oj, nisko ją sobie cenisz...:// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom884 Re: W11 i Detektywi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 15:31 Dziecko idź sobie pooglądać m jak miłość albo barwy szczęścia bo to jest chyba szczyt Twojej inteligencji.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: W11 i Detektywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.08, 17:25 Tomeczku, idź sobie pooglądać Pitbulla i Glinę i poczuj się jak inteligent;).pozdrawiam cieplutko-buziaczki:DD. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: W11 i Detektywi 24.03.08, 19:51 Pitbull/Glina jest ceniony za umiejętnie porowadzoną akcję, konstrukcję postaci, grę aktorską, dość dobry realizm, nieupudrowaną rzeczywistość. Jeśli w tym wszystkim wyłapałaś tylko przeklinanie, jeśli wyrazem przynależności do inteligencji jest li i jedynie wrażliwość na kulturalne wysławianie na ekranie, to może rzeczywiście, lepiej rozczulaj się dramatami Mostowiaków, czy Lubiczów, bo to prawdziwa uczta dla inteligenckiego ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś??? Re: W11 i Detektywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.08, 20:31 Przepraszam masz rację te seriale zasługują na klasę. Szczególnie Pitbull mocne dobre kino. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: W11 i Detektywi 24.03.08, 19:57 W11 i Detektywi nie są serialami. To jakaś hybryda noweli dokumentalnej z serialem, działająca na innych zasadach i prawach. Można za tą konwencją nie przepadać, uznawać że jest żenująca, ale zabawne jest nie zdawanie sobie sprawy z tych różnic. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: W11 i Detektywi 28.03.08, 00:36 W11 i Detektywi to docucrime, a nie jakieś głupie Pitbulle czy inne badziewia. Grają tam prawdziwi policjanci, dlatego czasem sa nienaturalni w grze. I właśnie to jest najlepsze, nie zagrywają się Mroczki, Cycopki i inne pseudo celebryty... Ale radzą sobie coraz lepiej, a co do tego Julko że od początku wiesz kto zabił to cieńka jesteś, bo zazwyczaj można sie domyślić już po tytule. Ale to akurat już nie wina policjantów... Sprawy nie są skomplikowane, bo odcinek trwa około 30 minut, więc jak ma być skomplikowany ? Z resztą akurat nie o to w tym serialu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: W11 i Detektywi IP: *.icpnet.pl 29.03.08, 18:00 Wioskowy_ glupku, bardzo się cieszę z tego, że jesteś TAAAKKKKIIIII inteligentny:DD. Odpowiedz Link Zgłoś