Gość: kris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 06:43 Wczoraj 14.04.2008 jak Beatka mówiła do Trupiej Główki, że ją zdradza to prawie mu żyłka pękła... a jak się wił....jak wąż... i jeszcze to udawane odbieranie telefonu od prezesa.. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... 15.04.08, 09:20 widzialam T.Bednarka na TV4 w zeszlym tygodniu,byl w bluzie/kurtce z kapturem,a nie w zadnym gajerku i naprawde kolosalna roznica,jeden wielki luzak nasmiewajacy sie z tego,ze tak wszystkich wkreca jako Jacus. kurcze,zupelnie inny facet,podobno wszyscy mu mowia,ze zyskuje przy blizszym poznaniu. naprawde mi sie milo na niego patrzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:37 tez widzialam go w tym programie, zupełnie inny wygląd - luzacka fryzurka, luzacki strój, nawet gadka luzacka :)) przeciwienstwo Jacka! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy_klan_be Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 11:22 Proszę państwa, bo Bednarek to aktor, a Jacek to postać z "serialu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 19:40 Serio??? No kurde nie żartuj;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 22:47 ale czemuż to czemuż ta postać taka z drewna ciosana??? Odpowiedz Link Zgłoś
owoc_lasu Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... 16.04.08, 00:22 bo może to Pinokio jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: 80.50.4.* 16.04.08, 13:52 trzeba by sprawdzić, czy nosi stringi, a może chociaż nos mu się wydłuża, jak kłamie Beci. A w ogoe wyika z tego, ze to dobry aktor, skoro tak przkonujaoo gra takiego bankowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: *.aster.pl 16.04.08, 19:48 Kto to "trupia główka"? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Jacus Borecki 16.04.08, 21:27 wyszukiwarka to fajna rzecz :) stąd: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=77312498&a=77320533 Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Jacus Borecki 16.04.08, 22:19 no wlasnie,to przeciez T.Bednarek podklada jego glos. a wiec Jacus-Elmo-Borecki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Jacus Borecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 09:40 Jacuś Borecki drewniany jest przeraźliwie, to fakt, ale mnie fascynuje inna kwestia dot. aktora - ten człowiek sie nie starzeje!!! Wygląda tak samo jak w "Radiu Romans", ktore było krecone z 15 lat temu, jak nic (a moze nawet jeszcze wcześniej, nie pamiętam dokładnie). Też tak chce :-). Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... 18.04.08, 12:57 wyobrazcie sobie (jesli jest tu ktos z fanow genialnej w swoim rodzaju Plebanii )Janusza Tracza czyli Dariusza Kowalskiego czytajacego Pismo Swiete w Waszym kosciele w niedziele Palmowa. Ja cos takiego przezylam-wrazenie powalajace :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitpit Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 16:20 było nie było Bednarek młody czy stary zawsze gra tak samo.... beznamiętny i nijaki. Brak warunków. Typowy bankowiec. Wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 22:37 a ja pamietam Bednarka z audycji w radiu...Eska chyba ( dawno temu to bylo ). fantastycznie to prowadzil, fantastyczny glos...nawet kiedys cos wygralam w tej audycji i rozmawialam z nim przez telefon...:) gosc mial niesamowite poczucie humoru i na pewno daaaaaleko mu bylo do grzecznego baknowca w gajerku Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... 21.04.08, 23:51 Bednarek tez jest narratorem bajki Swinka Peppa i paru innych bajek. Musze przyznac, ze dzieki jego wyraznej wymowie moje dziecko pieknie wymawia literke "R". Tak wiec - prosze mi to Bednarka nie obrazac. Jak macie/bedziecie miec dzieci to moze dzieki niemu zaoszczedzicie na logopedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Trupiej główce prawie żyłka poszła... 22.04.08, 06:23 Ależ nie obrażamy!! Powtarzam - trupia główka to Jacuś "Bankowiec" Borecki a nie pan Bednarek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś