rodzynia 15.04.08, 11:20 Proszę o dyskusję na temat odcinka w tym wątku ;) Po ilości postów wnioskuję, że albo wszyscy czekają na napisy albo zapomnieli o niedzielnej premierze ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 15.04.08, 14:28 moze jeszcze z trzy wątki zalozmy o tym odcinku ;) wiem, ze sie walnelas w numeracji, ale tez nie popadajmy w przesade :) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 15.04.08, 19:48 nawet nie chodzi o pomyłkę, tylko kiedyś ktoś postulował żeby był wątek z linkami i wątek, w którym byłaby dyskusja o odcinku, dlatego założyłam dwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 15.04.08, 22:52 ale taki watek z linkami z reguly ma aż jeden wpis ;) no chyba, ze doliczymy do tego blagania o napisy, ktorych za bardzo nie rozumiem, bo przeciez nikt z forum chyba nie tlumaczy tego serialu, a napisy z reguly pojawiaja sie jednoczesnie na wszystkich serwerachz napisami Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 16.04.08, 01:17 Odcinek wcale nie taki zły ;) wątek Catherine jest faktycznie nudny, ale akcja z kuzynem Susan mi się podobała ;D Wogóle ta postać mogłaby trochę namieszać - mam nadzieję, że jeszcze się pojawi ;) Gabrielle jak zwykle swietna, choć trochę mi było szkoda Carlosa. Dobrze, że Gabi zdecydowała sie zostać z nim "do śmierci", ale wątpię czy będą żyć długo i szczęśliwie ;P (nie tylko ze względu na ślepotę Carlosa) Wątek kościelny też niezły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoja.pl Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 17.04.08, 13:57 A ja zgadzam sie w 100% z rodzynią, ze powinny byc 2 watki o odcinku - jeden z linkiem, drugi z dyskusją. Powiem wiecej, bardzo mnie wkurzyło to, ze kubissimo zaczeła komentowac tam, ten odcinek. Dlaczego? Bo weszłam w watek "link", aby dopiero sciagnac odcinek, a tam juz był do niego komentarz! Przecież to psuje całą atrakcje komus kto jeszcze go nie obejrzał, a skoro zagląda do watku z linkiem, to mozna sie domyslec ze własnie po to zeby go dopiero sciagnac! A kubissimo serwuje taką niespodzianke w postaci wyjawienia o czym był odcinek. Szkoda, ze wiecej szczegółów nie podałas. To było bardzo nie ładne. PS. Odcinek fajny, ale bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja.pl Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 21.04.08, 14:21 Kubissimo przeczytaj co napisałam, bo widze ze znów to zrobiłaś i mam wrazenie że albo nie pojmujesz prostych rzeczy albo robisz to specjalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 21.04.08, 14:34 ajwaj, aaaaale sie przejąłEm 1. nie jestem kobietą 2. ktos Ci kaze czytac jakiekolwiek wpisy zanim obejrzysz odcinek? Nie badz zbyt wscibska, unikniesz wielu frustracji Odpowiedz Link Zgłoś
felha Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 21.04.08, 17:13 lomatko, zoja... :-O ile pretensji... Ktos ci kazal czytac cokolwiek? odcinek fajny, stesknilam sie za popisami aktorskimi desperatek. Podobala mi sie scena tluczenia Carlosa :) to jest w ogole cos, co lubie w tym serialu. Lamanie czarnobialosci swiata. Z jednej strony nie bije sie niewidomych i budzi to nasze wspolczucie. Z drugiej - zasluzyl sobie jako facet :-D I Gabrielle. Wyrachowana cwaniara, a czasem wylazi z niej takie dobre serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 21.04.08, 18:14 Gabrielle jest super.Mimo przebaczenia Carlosowi, nie omieszkała poczęstować go psim żarciem ( ha, ha ). Lynette poszukująca religii też niesamowita. Odcinek dobry, chociaż bywały lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 21.04.08, 21:44 Ale na Bree to mogliby choć jedną suchą nitkę zostawić:( Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: 4x11 - Sunday - dyskusja 21.04.08, 23:14 Daa swietne momenty: tekst Edie do Gabrielle, którą obcieła od stóp do głów z pytaniem, czy na pewno wcześniej nie wiedziala ze carlos jest ślepy :) i Susan do Catherine i Tima: I don't wanna hear this. I'm done with both of you. Anybody needs me, I'll be at the mall, (points at the bed) buying sheets! odcinek spoko Odpowiedz Link Zgłoś