Gość: vim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 11:51 Właśnie przeczytałam w Wikipedii, że niedawno przyznał się, że jest gejem (???) A nie jest aby z Zając? I mam pytanie: kto grał Pawła w PM przed nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: truda Re: M. Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 18:25 a ja tam nic takiego wyczytać nie mogę? o co chodzi? pytanie o pierwszego odtwórcę tej roli podtrzymuję, było znacznie sympatyczniejszy od obecnego, bardziej przystojny i lepszy aktorsko, prze4z co bardziej wiarygodny. Ale kto zacz, ten aktor?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: M. Krawczyk IP: *.lodz.mm.pl 26.04.08, 18:30 >I mam pytanie: kto grał Pawła w PM przed nim? Mateusz Janicki www.filmpolski.pl/fp/index.php/1145544 Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: M. Krawczyk 26.04.08, 18:31 > I mam pytanie: kto grał Pawła w PM przed nim? filmpolski.pl/fp/index.php/1145544 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieostrożność Re: M. Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 18:57 a czemuż to czemuż go wymienili na tego kwadratowego misia z rodu aktorskiego zwanego M.K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: M. Krawczyk IP: *.aster.pl 26.04.08, 22:08 Pamiętam, że ten aktor sam zrezygnował, bo stwierdził, że chce być aktorem z prawdziwego zdarzenia, a nie a początku drogi utknąć na lata w koleinach jakiejś telenoweli, przynajmniej taka była oficjalna wersja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: M. Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 21:10 Po czym ślad po nim zaginął... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: M. Krawczyk 27.04.08, 21:39 I nie ma co się dziwić, że aktorzy pchają się do seriali drzwiami i oknami, szczególnie tacy jak M.Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: M. Krawczyk 30.04.08, 22:08 pamiętam Krawczyka jak grał w Klanie jakiegoś kolegę Agnieszki, już wtdy wydał mi się dziwnym, chodzi mi o jego wygląd, zawsze miałam wrażenie że jest narysowany :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: M. Krawczyk IP: *.incenti.pl 02.05.08, 14:54 Mateusz Janicki pojawił się w "Lejdis". Faktycznie miło sie na niego patrzy więc też ubolewam, że tak go niewiele ... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Mateusz Janicki 02.05.08, 23:44 ostatnio pojawia się w "Teraz albo nigdy" na TVNie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemis Re: Mateusz Janicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 07:50 widzieliście, jak on ostatnio pajacuje w programie "Jak oni śpiewają"? Oczywiście, mam na myśli Mikołaja Krawczyka. I na dodatek, myśli, że jest dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Mateusz Janicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 09:56 niestety jest równie żenujący jak Ibisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JulekŻulek Krawczyk&Ibisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 20:03 Byłaby z nich dobrana para. Niech się pobiorą i zamieszkają gdzieś daleko, daleko. Ich "poczucie niehumoru" mówi samo za siebie. A "narysowany" o Krawczyku to strzał w dziesiątkę. wygląda jak z komiksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioltol Re: Krawczyk&Ibisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 00:03 oj tak, oj tak... bez nich świat byłby piękniejszy. Dwa dramaty te "facety" (bezmęskie absolutnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Krawczyk&Ibisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:31 Narysowany! :)))) Piękne. I jakie trafne! On istotnie jest kwadratowy... Odpowiedz Link Zgłoś