Gość: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:44 Tak będzie nazywał się ten serial na antenie TVN (emisja jesienią). [Ewentualnie "Brzydula Ula"] Fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: "Ula Brzydula" w TVN 14.05.08, 08:21 Tiaaa i sprofanują go jak Nianię :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uli Re: "Ula Brzydula" w TVN IP: 193.59.255.* 15.06.08, 20:56 Dlaczego ma mieć taki tytuł ja mam tak na imię i nie podoba mi się, wszyscy się będą ze mnie śmiać :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna-szamana Re: "Ula Brzydula" w TVN IP: *.acn.waw.pl 15.06.08, 21:16 W końcu ma to być ekranizacja kolumbijskiej wersji, czy amerykańskiej ? Są różnice między obiema wersjam i jestem ciekawa, na co zdecyduje się TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: "Ula Brzydula" w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.08, 23:09 kolumbijska wersja ma byc ekranizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: "Ula Brzydula" w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 12:22 Ale po co ja się pytam? W jakim celu przeróbka przeróbki??? Jasne, po co się silić na wymyślanie nowych fabuł serialowych, przeróbmmy wszystko, szcególnie to, co w żaden sposób nie przystaje do naszych realiów. Przecież tak "dobrze" nam to idzie (patrz: Niania) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Juz sie kreci 17.06.08, 19:16 film.onet.pl/seriale/0,1770933,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Juz sie kreci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 19:53 Niestety :( Oj będzie to niewypał, będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vickynella Re: "Ula Brzydula" w TVN 11.03.14, 20:26 PRZERÓBKA PRZERÓBKI? Boooooli!!!!!!! Jak to którą wersję? Oryginał jest stuprocentowo kolumbijski, to w USA zrobili przeróbkę! I nie wiem skąd pytanie która wersja będzie u nas... skoro wszystko się kupuje z USA to to niby też ma być cudowny pomysł Amerykanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULA Re: "Ula Brzydula" w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:28 wcale nie fajnie :( wszyscy się będą z nas śmiać.. i niby co w tym fajnego? ;(;( .... Odpowiedz Link Zgłoś