lilith76 16.06.08, 12:20 To z zeszłotygodniowych odcinków - zauważył ktoś, że obu paniom na porodówce, ich synkom zsunęły się bransoletki z danymi? Będzie afera o podmienione dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiotka_trzpiotka Re: Franio mi się urodził (NW) 16.06.08, 16:33 też od razu tak pomyślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Franio mi się urodził (NW) 16.06.08, 16:47 ja, ja, ja zauważyłam:) w innym wątku już żem wspomniała. naturalnie, że będą zamienione dzieci, albo wielki strach, że są zamienione i czekanie na wyniki badań. w międzyczasie posądzenie kingi o zdradę, potem wyrzuty kingi że nie wierzył i bla bla bla. pilnujta baby dzieci na porodówkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Franio mi się urodził (NW) 16.06.08, 17:22 to paskudnik jakiś był Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Franio mi się urodził (NW) 16.06.08, 21:24 Od razu ot ym pomyślałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Franio mi się urodził (NW) 16.06.08, 22:28 I Franio Franiem nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Franio mi się urodził (NW) 17.06.08, 00:13 A mnie się wydaje, że takiej afery nie będzie, bo praktycznie wszyscy o tym pomyśleli, zbyt oczywiste skojarzenie, no chyba, że scenarzyści wykorzystają ten wątek jako deskę ratunku jak już zupełnie nic innego im do głowy nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Franio mi się urodził (NW) 17.06.08, 10:33 Tak sobie pomyślałam, że tamta druga matka jest chyba samotna, ojciec dziecka się wypiął, więc pewnie czeka ją sprawa o ustalenie ojcostwa, gdzie okaże się, że tata nie jest jednak tatą (huraaaaa), ale i matka matką do tego. Ciesz się, że nie szczekasz, taka była impreza. Z drugiej strony, w serialu, padła nazwa szpitala położniczego, który w Wawie bije rekordy popularności, jest trendy, jazzy, hak co tam jeszcze i czy zgodziłby się na taki ciemny PR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Franio mi się urodził (NW) IP: *.r.kbt.pl 17.06.08, 10:38 O który szpital chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Franio mi się urodził (NW) 17.06.08, 12:08 Gość portalu: Kot napisał(a): > O który szpital chodzi? Bielański Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Franio mi się urodził (NW) 17.06.08, 12:14 Borys miał jechać na Żelazną, z tego co słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Franio mi się urodził (NW) 17.06.08, 12:56 stara_dominikowa napisała: > Borys miał jechać na Żelazną, z tego co słyszałam. ups, to możliwe (zwłaszcza w kontekście tego supertrendy szpitala Żelazna bardziej pasuje) - musiałam ten Bielański widzieć gdzie indziej:P Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Franio mi się urodził (NW) 17.06.08, 15:25 No właśnie, Borys chyba na Żelazną jechał, gdzie kobiety płacą ciężką forsę by na korytarzu choć urodzić i może akurat jakaś celebrytka wpadnie też powić dzidzi. Za to Marta Hoffer chyba w innym rodziła, za to - tak mi się ze sceny wydaje - bez znieczulenia rodziła, Matka Polka. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Franio mi się urodził (NW) 17.06.08, 12:12 szpital tu nie ma nic do gadania, bo to samotna szalona mamusia zamieni dzieci, żeby miało dobrze u tych bogatych. będzie chciała dla dziecka jak w starym kinie - co to panicz został szlachetnym parobkiem, a podrzutek służby butnym paniczem:) Odpowiedz Link Zgłoś