Dodaj do ulubionych

Apetyt na miłość - serial

22.07.08, 16:04
oglądałam 2gi odcinek w weekend

spodziewałam się lekkiego, babskiego filmu ale to, co zobaczyłam
było męczące

komuś się podoba?

www.filmpolski.pl/fp/index.php/1218176
Obserwuj wątek
    • Gość: bebe Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.centertel.pl 23.07.08, 22:36
      Seril taki sobie, ale super aktorzy na czele z tymi dwoma głównymi, Paulna
      Chruściel i Katarzyną Kaźmierczak. Oprócz tego Simlat, Czarnota, Lichota... Może
      się rozkręci :)...
      • Gość: piotrtz Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.centertel.pl 24.07.08, 16:59
        No, dziewczyny spoko,Chruściel widziałem w "Kryminalnych" i tez mi się
        strasznie podobała..ale serial średni.
        • Gość: gość Re: Apetyt na miłość - serial IP: 80.85.231.* 26.07.08, 18:24
          Jak narazie nuuudy. No i odcinki krotkie, nie zdazy sie akcja rozkrecic a juz koniec.
          • asiak44 Re: Apetyt na miłość - serial 26.07.08, 19:46
            Też mi się nie podoba, ciężko się go ogląda, jestem zawiedziona.
            Odzywki jednej z bohaterek do drugiej są bardzo niesympatyczne.
    • Gość: dario Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.centertel.pl 04.08.08, 00:18
      Widziałem dzisiaj po raz pierwszy. Serial taki sobie, trochę sie dłuży, może
      jeszcze będzie lepiej. Za to dziewczyny - suuuper! Dla mnie najlepsza blondynka
      i ładna i fajnie gra, chociaż ruda też niczego sobie. Dla nich warto.
    • Gość: Bez Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.acn.waw.pl 01.09.08, 17:26
      Porównując z innymi polskimi serialami - ten serial jest superr!!Aktorzy bardzo
      dobrzy - historia fajna - ja oglądam i mi się podoba- szkoda rzeczywiście że
      takie krótkie te odcinki - powinny być długie - albo dwa na raz - bo za szybko
      się kończą!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka