f.l.y 22.07.08, 16:04 oglądałam 2gi odcinek w weekend spodziewałam się lekkiego, babskiego filmu ale to, co zobaczyłam było męczące komuś się podoba? www.filmpolski.pl/fp/index.php/1218176 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bebe Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.centertel.pl 23.07.08, 22:36 Seril taki sobie, ale super aktorzy na czele z tymi dwoma głównymi, Paulna Chruściel i Katarzyną Kaźmierczak. Oprócz tego Simlat, Czarnota, Lichota... Może się rozkręci :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrtz Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.centertel.pl 24.07.08, 16:59 No, dziewczyny spoko,Chruściel widziałem w "Kryminalnych" i tez mi się strasznie podobała..ale serial średni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apetyt na miłość - serial IP: 80.85.231.* 26.07.08, 18:24 Jak narazie nuuudy. No i odcinki krotkie, nie zdazy sie akcja rozkrecic a juz koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Apetyt na miłość - serial 26.07.08, 19:46 Też mi się nie podoba, ciężko się go ogląda, jestem zawiedziona. Odzywki jednej z bohaterek do drugiej są bardzo niesympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.centertel.pl 04.08.08, 00:18 Widziałem dzisiaj po raz pierwszy. Serial taki sobie, trochę sie dłuży, może jeszcze będzie lepiej. Za to dziewczyny - suuuper! Dla mnie najlepsza blondynka i ładna i fajnie gra, chociaż ruda też niczego sobie. Dla nich warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez Re: Apetyt na miłość - serial IP: *.acn.waw.pl 01.09.08, 17:26 Porównując z innymi polskimi serialami - ten serial jest superr!!Aktorzy bardzo dobrzy - historia fajna - ja oglądam i mi się podoba- szkoda rzeczywiście że takie krótkie te odcinki - powinny być długie - albo dwa na raz - bo za szybko się kończą!! Odpowiedz Link Zgłoś