kihotka 02.12.08, 20:55 zastanawia mnie ile moze miec lat?bo wyglada juz na duza dziewczynke a ledwo mowi, a na dodatek spi w lozeczku ze szczebelkami ze smoczkiem w buzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: Ania (corka Marty) MjM 02.12.08, 21:37 Ja obstawiam 3-3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Ania (corka Marty) MjM 02.12.08, 22:15 lozeczko ze szczebelkami w tym wieku to widzialam u niektorych osob, ale dziecko spiace na najwyzszym poziomie tego lozeczka przeznaczonym dla niemowlakow do max 5 msc to jeszcze nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorothea Re: Ania (corka Marty) MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 08:52 a ja widziałam. W Mjm :))). Bodajże Oleńka corka Ewuni tak spała w wieku lat kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Ania (corka Marty) MjM IP: *.is.net.pl 03.12.08, 09:06 Ania skończy we wrześniu / październiku 3 lata. Teraz w MjM lipiec więc ma prawie 3. Może wstydzi sie mówić na wizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Ania (corka Marty) MjM IP: *.magma-net.pl 03.12.08, 09:52 i tak wygląda na bardziej rozgarniętą niż Pawełek z Klanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: Ania (corka Marty) MjM IP: 80.50.4.* 03.12.08, 10:58 No właśnie, to jakaś serialowa epidemia z tymi opóźnieniami: Pawełek, Anulka, Natalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Ania (corka Marty) MjM IP: *.spray.net.pl 03.12.08, 10:58 Taaaa....tez zszokowal mnie ten smoczek i spanie na najwyzszym poziomie w szczebelkowym lozeczku. Nie wspominajac juz o tym, ze ciagle ja nosza na rekach. No ale co sie dziwic - przeciez Anulke wychowuje Henio i z doskoku Lukasz + Gabi oraz sasiad, bo pani sedzia zbytnio czasu nie ma, wiec co sie dziwic ... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Ania (corka Marty) MjM 03.12.08, 11:12 dobrze,że chociaż Mateuszek się wyróżnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Ania (corka Marty) MjM 03.12.08, 11:31 Jestem fanką Mateuszka od pierwszego odcinka :) To chyba jedno z niewielu ładnych i naturalnych dzieciaków grających w serialach :) Wystarczy chociaż popatrzeć na Oleńkę z Mjm, bliźniaków Kingi z Klanu czy omawianego tu ostatnio Pawełka Lubicza :) Mateuszek rzeczywiście wyróżnia się na "plus" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Ania (corka Marty) MjM IP: *.spray.net.pl 03.12.08, 13:15 No wiec wlasnie o to chodzi - Mateuszek i zagada normalnie i odszczeknie Natalce, kiedy trzeba i smoczka nie ciagnie - a wiec mozna i w serialu "stworzyc" normalna postac dzieciaka. A nie jak Pawelek - wieczna niemowa ukladajaca klocki na stoliku w salonie albo Anulka - noszona na rekach ze smoczkiem. Choc moze taki wlasnie jest zamysl scenarzyctow, coby wszystkch dzieci nie eksponowac nadmiernie, czy ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Mateuszek wymiata 03.12.08, 13:21 Widzieliście jak zamieniał Natalce i Uli drobne którymi chciały obsypac Marysie i Artura? Skubaniec,za garść bilonu wycyganił dyche:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Mateuszek wymiata 03.12.08, 15:12 Nie tylko Mateuszek. Oleńka też była świetna- naturalna i wygadana. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mateuszek wymiata 03.12.08, 15:17 Która Oleńka? Z Mjm? Mnie ten dzieciak potwornie irytuje... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: Mateuszek wymiata 03.12.08, 15:38 Ja nawet ją lubie,tylko uważam ze jest średnio ładnym dzieckiem-przypomina mi pekińczyka... Odpowiedz Link Zgłoś