Gość: Ja IP: 193.151.50.* 02.12.08, 21:28 Co za żałosna i śmieszna scena. Martusia wybiegająca z samochodu, biegnący za nia Tomek i na końcu pocałunek. No nie moge. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matthias_88 Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 21:30 wiedzialem ze mjm jest tandetne, ale teraz przeszli samych siebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Widzieliście to? :D IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 21:36 Martusia jest jak dr, Jackyl i Mr. Hayde. W pracy poważna groźna pani sędzia, prywatnie neurotyczna kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 22:39 Rany, straszna była ta cena :D :D Tzn ona w zamierzeniu chyba miała być, ja wiem, trzymająca w napięciu czy co... Ja się ubawiłam setnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 22:42 fakt,ta scena kompletnie nie wyszła :( Odpowiedz Link Zgłoś
amok914 Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 22:45 To było bez sensu Martusia wyrywa wszystkich facetów w kolo i nie wie czego chce a Małogosi poraz setny nie wyjdzie ale to bylby dopiero jej 3 maz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 22:46 cholera! cZekalam na to odkad pojawily sie opisy odcinkow.. i przegapilam:> mjakmilosc, przegralo z nowym odcinkiem dextera.. cholera, jak to sie moglo stac:) czy jutro sa powtorki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 22:47 Jutro jest powtórka o 15 Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 22:51 ufff:) to jeszcze mam szanse to zobaczyc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 22:53 powtórka tez w najbliższą niedzielę o 7.35 rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Widzieliście to? :D 02.12.08, 23:01 Ja bym się chyba specjalnie nie zwlekła w niedzielę o takiej porze. Nawet kosztem nie zobaczenia zszokowanej Martuni całującej się z Tomkiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Widzieliście to? :D 03.12.08, 00:08 a mi się kilka razy udało zwlec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Widzieliście to? :D 03.12.08, 09:08 ale ja miałam wrażenie, że to Tomek zaczął ten pocałunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Widzieliście to? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 09:39 pocałunek??! toż on przywarł do niej jak glonojad! :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Widzieliście to? :D 03.12.08, 09:44 A jak miał przywrzeć? Taaaakie usta zobowiązują :D Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Widzieliście to? :D 03.12.08, 10:10 okrrrrrrropne ma te jego usta,rybie takie... może pożyczył od Taylor z MnS ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Widzieliście to? :D IP: 62.87.160.* 03.12.08, 10:25 No, byłam w szoku mimo ze o tym pocałunku już czytałam w streszczeniach. Ale co będzie dalej - czy teraz nie rozwali się tomkowi związek - chyba nic się nie stało. Co w rodzinie to nie zginie. Chociaż w scenach wcześniej Paweł mówi - dziewczyna brata - rzecz święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Widzieliście to? :D IP: *.spray.net.pl 03.12.08, 11:01 O nie, nie....nie zgodze sie. NA PEWNO nie Tomek, to to wstretne sedzisko zaczelo calowac biednego Myszona! Zreszta pewnie odwroca kota ogonem i skonczy sie na przeprosinach i zapewnieniach, ze ten caly pocalunek byl efektem straszliwego szoku Martusi. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Widzieliście to? :D 03.12.08, 15:23 Gosia z zazdrości zaciuka Martę i pójdzie siedzieć,w ten sposób pozbędziemy się dwóch szalenie denerwujących postaci.Tylko teraz trzeba znaleźć nową partnerkę dla Gorącej Wargi.Co powiecie na mame Kini? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Widzieliście to? :D 03.12.08, 15:46 Nie, nie.. Mama Kini przeżywa teraz renesans swego małżęństwa u boku Zbyszka :) Do Tomka pasowałaby Simona, temperamentna z niej babka, no i, jak pamiętamy, ma słabość do młodszych mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Widzieliście to? :D 03.12.08, 15:52 o bogowie! widzialam to to, widzialam! i kiepskie bylo:> spodziewalam sie czegos ciekawszego..czego ona do cholery biegla:) wy tu chcecie mordowac, i w ogole.. a moze one chetne na trojkacik beda co?:> niektore to lubia:> Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Rodzice Kini 03.12.08, 16:19 idasierpniowa28 napisała: > Nie, nie.. Mama Kini przeżywa teraz renesans swego małżęństwa u boku > Zbyszka :) Wlasnie - czy mozecie wyjasnic co sie dzieje z rodzicami Kini?? Z gory dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Rodzice Kini 03.12.08, 16:49 W skrócie mówiąc, to najpierw się rozwiedli. Mama Kini pomieszkiwała, to u Marysi, to u jakiejś koleżanki, to na Deszczowej, miała nawet krótkotrwały romans z niejakim Andrzejem, ale czula się nieszczęśliwa :) Zaś Zbyszek nie mógł sobie poradzić sam w ogromnym domu, dom zapuścił, ogród zapuścił i koniec końców doszli do wniosku, że źle im bez siebie :) No i się zeszli, ku uciesze Kini :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Rodzice Kini IP: *.mynow.co.uk 04.12.08, 08:01 Zbyszek po rozwodzie sie zapuscil, ogrod zapuscil i mieszkanie zapuscil, ale pani Kaczorek pomogla mu posprzatac w mieszkaniu, gotowala mu itp a jak juz doszedl do siebie to wrocil do mamy Kingi. To tak w skrocie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Rodzice Kini 04.12.08, 09:52 I jak zawsze jakiś nieżyciowy układ panuje: mama Kingi rozpromieniona, że można po rozwodzie żyć obok siebie w przyjaźni. Jakiej przyjaźni, ja się pytam, on mieszka sobie w rezydencji, a ona w nie swoim już ogródku tyra i dla kogo doprowadziła go do stanu doskonałości? I gdzie właściwie obecnie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś