Gość: jk IP: *.wro.vectranet.pl 30.01.09, 19:24 czemu nie było rozprawy rozwodowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoey7 Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 30.01.09, 19:38 Sędzia się rozchorował. Mam nadzieję, ze się nie zejdą... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
sarniak Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 30.01.09, 21:45 niech juz skoncza ten rozwód, trwa to nie wiadomo ile.... z resztą tak samo jak i inne wątki serialu nie mogą sie jakoś skonczyc: 1. ile czasu trwala sprawa zakochanej w Lubiczu pani doktor 2. anulka, anulka, anulka, anulka 3. I w ogole Czeska powinna pogonic Darka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.magma-net.pl 02.02.09, 19:06 Ja też nie rozumiem tej Cześki, no chyba że tak bardzo napalona jest na dzieciaka, ale powinna pogonić tego drania, bo i tak ja prędzej czy później wykorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 02.02.09, 16:15 To już minęły te cztery czy sześć miesięcy od złożenia pozwu? Pamiętam, jak Beatę zbulwersował czas oczekiwania na rozprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwonia Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 16:55 a tak swoją drogą, to pani Donata nie ma chyba wyjaśnionej sprawy ze swoim mężem, co się z nim stało? czyzbym przegapiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 04.02.09, 17:12 było coś o "rozwodzie zaocznym", ale i wątek chyba rozwiązano zaocznie bo dobitne określenie Donaty jak "rozwódki" mi umknęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.chello.pl 11.02.09, 01:32 nie wiem czemu ale mam przeczucie ze Beata z Jackiem się jednak nie rozwiodą.. już wolę u boku Beatki podstarzałego lowelasa Rafalskiego niż TG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.as.kn.pl 11.02.09, 06:37 Donata strasznie sukowata jest. Godna TG całkowicie. Jednak Rafalski umiał obudzić w Beacie ciepło, którego już dawno przy TG nie było. Rafalskiego nie ma się co czepiać, bo kocha jednakowo i Jasia, i Małgosię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 08:11 czego nie można powiedzieć o Donatce, która myśli, że będzie miała z TG własne dzieci, a tamten o poprzednich zapomni... Ciekawe, czy kiedyś jej powie o swoich wspaniałych romansach.... :/ Albo czy Rafalski się wkur... na TG i wspomni o tym, z kim była w ciąży jego córka... Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 11.02.09, 09:04 Jasne, że jest sukowata, wszak odważyła się podnieść rękę na święte ognisko domowe klanu Lubiczów, a dla takich scenarzyści nie mają litości. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 11.02.09, 10:28 Karolinko Rafalska,wróć proszę,będzie weselej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.chello.pl 11.02.09, 10:42 i zamieszkaj z TG i jego flamą - w "kupie" weselej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik a ta cała akcja z Walentynkami.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 14:34 a ja sie dziwie ze ludzie w tym wieku (jak Donata i Jacek) oraz po przejsciach (rozwody, dzieci) celebrują takie pierdoły jak Walentynki... Widzą sie codziennie, razem pracują i koniecznie musza spędzic Walentynki w swoim ciasnym dwuosobowym gronie, jakby to był wyznacznik ich -za przeproszeniem - miłosci. no litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: a ta cała akcja z Walentynkami.... IP: 80.50.4.* 11.02.09, 16:35 E, bo to tylko przyczółek w Donaty walce o wpływ na TG. Powinien był skonsultowac się z Donatą zanim zaprosił Małgosię. Ale moze nie chciał wyjść na pantoflaeza przed Beatą. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 11.02.09, 11:45 trzyma kciuki,zeby jednak doszlo do rozwodu. A jesli rafalski powie o Jacku i Karolinie to Beata go rzuci. Mam tylko nadzieje,ze Jakimowicz nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.as.kn.pl 11.02.09, 16:04 Dlaczego Beata ma rzucić Rafalskiego, jak dowie się o Karolinie i Jacku?? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 11.02.09, 16:09 bo tata Piotr wiedział,że Karolajn była w ciąży z Jacusiem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka TG Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan IP: *.ilabs.pl 14.02.09, 09:01 Ja chce zeby Donatka spiknela sie z naczelnym dyrektorem banku i zeby razem wyciulalai TG. Bezrobotny bedzie cekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 19.02.09, 17:22 "Poniedziałek, 09.03.2009 Beata denerwuje się zbliżajšcš się sprawš rozwodowš. Rafalski podtrzymuje jš na duchu, ale w sšdzie nie będzie mógł jej towarzyszyć. Odbiera tego dnia z lotniska swojš córkę." Wraca Karolina:) ciekawa jestem co będzie dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 20.02.09, 13:18 ODC. 1642 "po powrocie do domu Donata dowiaduje się od Jacka, że zrezygnował z rozwodu." jeszcze lepiej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 20.02.09, 14:49 renatka_1 napisała: > ODC. 1642 > "po powrocie do domu Donata dowiaduje się od Jacka, że zrezygnował z rozwodu." > > jeszcze lepiej:/ Donata zupelnie osiwieje. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 20.02.09, 19:51 ale dlaczego on zrezygnował? i czy to jest rownoznaczne z rozstaniem z potworem? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: rozwód Jacka i Beaty - Klan 20.02.09, 19:52 a watek sie wreszcie zaczal rozwijac z sensem jak Jacus powroci i Beata go przyjmie - to chyba przestane zupelnie ich ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś