dzidka-dwa 03.02.09, 21:01 Klub Oaza - klub, w którym nigdy nikogo nie ma. a zawsze pełna obsada obsługi. I Sylwia, wiecznie wycierająca stoły i zamiatająca. tylko ciekawe po kim ona tak sprząta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kemot97 Re: MjM - oaza IP: *.mynow.co.uk 03.02.09, 21:21 po obsludze - szefa nie ma myszy harcuja Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: MjM - oaza 03.02.09, 21:24 hahah z czego oni sie utrzymują? chyba nie z klientów Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: MjM - oaza 03.02.09, 21:38 No ale to u nich norma :) W Gródku przychodnia też non stop pustkami świeci, a oni wciąż coraz to nowego pracownika zatrudniają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: MjM - oaza IP: *.as.kn.pl 03.02.09, 22:01 Za to w pubie u Marka i Stefana był zawsze full ludzi, przekrzykiwanie się i dym z papierosów. Kelnerki nie mogły nadążyć z dostawą kufli z piwem, a i tak pub zamknęli, bo się nie opłacało go prowadzić. Dziwna prawidłowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: MjM - oaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 23:26 bo w oazie w nocy sie dzieje a nie w poludnie a my widzimy ich prace za dnia, bo potem juz nie kreca, dym zalanialby im kamerki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: MjM - oaza 04.02.09, 11:02 To akurat ma sens. Przychodnia zarabia na tych, którzy są deklarowani, ale NIE PRZYCHODZĄ. Tak ten system działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysterna Re: MjM - oaza IP: 80.50.4.* 04.02.09, 13:29 No właśnie - może ich tak dobrze leczą, że zaraz wszyscy są zdrowi i nie muszą cięgiem przyłazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: MjM - oaza 04.02.09, 14:00 To cudowna Maria cała robote w terenie odwala Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: MjM - oaza 04.02.09, 17:10 ja oglądam serial czasem i niech mi ktoś powie czemu Piotrek pracujący w super hiper itp kancelarii teraz pracuje w słynnej Oazie ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: MjM - oaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:03 binkaa napisała: > ja oglądam serial czasem > i niech mi ktoś powie czemu Piotrek pracujący w super hiper itp kancelarii tera > z > pracuje w słynnej Oazie ?????????? Bo go wylali i nie miał roboty a w ministerstwie sprawiedliwości też Piotrusia nie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: MjM - oaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:48 i tak już zostanie, dziękuję bardzo za takiego sobotniego przedstawiciela wymiaru sprawiedliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: MjM - oaza 05.02.09, 09:25 postawił sie szefom w obronie Honoraty, którą chcieli zdegradować, i poszli oboje Odpowiedz Link Zgłoś