Gość: Little Lover Re: Serial o wampirach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 23:28 Moonlight (Pod Osłoną Nocy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: BOŻE, co za debile... jeszcze 100 razy, yeah! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:50 SKĄD WZIĘŁO SIĘ NA JEDNEJ STRONIE TYLU IDIOTÓW? Gzie ich tylu wyprodukowali? Jakiś odrzut z Tesco? xD Wstyd :P Większośc ludzi już czyta i pisze przed 10 rokiem życia. Niektórych poziom ogranicza możliwości rozwoju jedynie do tępego klepania w klawiaturę. Jak tak dalej pójdzie okaże się, że Polacy są głupsi niż Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Serial o wampirach IP: 212.106.31.* 26.02.10, 11:38 Ten serial to Moonlight (Pod osłoną nocy).Polecam bo jest naprawdę bardzo ciekawy. Według mnie troszeczkę przypomina Zmierzch ;). Niestety nagrali tylko jeden sezon --> 16 odc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Serial o wampirach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 12:00 To jest najlepszy wątek jaki ostatnio czytałam <rolf> Ciekawe kiedy dobije do setki z jedną i tą samą odpowiedzią <rolf> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ue Re: Serial o wampirach IP: *.chello.pl 26.02.10, 12:39 Pod osłoną nocy? Czyli Moonlight. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Serial o wampirach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 15:13 Ludzie czy wy nie umiecie czytać???????????? Przecież już dawno zostało napisane ,że to moonlight. czy każdy to musi potwierdzać?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Serial o wampirach 26.02.10, 15:51 Ale przecież to jaja sa od jakiegoś momentu :). Nie widzisz tego? I po co sie tak oburzać? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Serial o wampirach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 16:28 Ale ja się wcale nie oburzam :P parę wątków temu napisałam,że jest to najlepszy wątek jaki do tej pory czytałam. Ale w pewnym momencie to juz przestaje być śmieszne po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tynka :* Serial o wampirach IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 21:21 Ten serial, który opisany został nazywa się "Pod osłoną nocy" zwany też MOONLIGHT... Ogólnie lubię seriale i filmu o wampirach, ale ten najbardziej wpadł mi do gustu... Ciekawe czy nakręcą sezon 2... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Serial o wampirach 19.04.10, 23:56 Pewnie chodzi Ci o "Moonlight". Nie pamiętam polskiego tytułu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Serial o wampirach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 18:10 Ten serial to "moonlight". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aney Re: Serial o wampirach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 11:51 Moonlight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortez1 Re: Serial o wampirach IP: *.krak.tke.pl 03.07.10, 21:32 Czyżby chodziło o "Moonlight" ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Serial o wampirach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 18:56 Moonlight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juillet Re: Serial o wampirach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 16:53 moze to moonlight Odpowiedz Link Zgłoś
galtom True Blood i The Gates 07.07.10, 12:37 Ktos z Was to oglada? The Gates jest dostepny na hulu (True Blood niestety nie). Wg. mnie TB jest duzo, duzo fajniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Serial o wampirach IP: 212.14.54.* 30.07.10, 13:28 Chyba Moonlight ale pewna nie jestem :>:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Serial o wampirach IP: *.komputerlan.com.pl 12.11.10, 16:41 to serial Moonlight.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Serial o wampirach IP: 178.73.49.* 20.12.10, 19:13 Dla mnie numerem jeden jest Czysta krew.Nie wiem czy ktoś z Was oglada teraz na HBO w soboty 3 sezon tego serialu,ale musze przyznac ze ten serial robi sie coraz to lepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Serial o wampirach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 12:24 TB jest rewelacja :) ja obejrzałam wszystkie 3 serie już dawno w necie i tak co jakiś czas powtarzam:)a moonlight też fajny szkoda, że tak się skończył....a może napisać gdzieś jakąś petycje o dalsze odcinki? myśle, że jakby odpowiednia ilość osób podpisała się to mogłoby to coś zdziałać...co mówicie?pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś