Dodaj do ulubionych

Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky!

IP: *.magma-net.pl 25.02.09, 17:41
Ja już wymiotuję, gdy o nim słyszę - moze scenarzyści nas czytają,
głosujcie przeciw!
Obserwuj wątek
    • renatka_1 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 18:28
      tez juz mam go po dziurki w nosie!
      • kenaya Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 18:31
        precz ze Smosarskim ;))))
    • gweeny Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 19:07
      dla mnie to on na zawsze pozostanie gejem Grzegorzem z MJM :P
      • Gość: kamelia Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:15
        Jakie wielbicielki,taki i adorator
        Takie piękne,że polecą na nich już tylko tacy Smosarscy (osobiście nie mam nic
        przeciw temu aktorowi)
        • Gość: Navona Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:18
          Szkoda tego aktora do tak beznadziejnie napisanej roli.
    • idasierpniowa28 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 19:47
      Zgadzam się dość ;) Aktor fajny, postać beznadziejna. Dodatkowo go
      ośmieszają, każąc mu latac za Lubiczównami.
      • Gość: Małgosia Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.magma-net.pl 25.02.09, 19:49
        Owszem, bo nawet najfajniejszy aktor nic nie poradzi na kiepski
        scenariusz.
        • renatka_1 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 20:10
          wydaje mi się, czy dzisiaj im odbiło? tzn Ada powiedziała coś w stylu "czemu go
          spławiłaś, najważniejsze to przebywać w jego obecności"(nie pamietam dokladnie,
          ale wygladało jakby byla wariatka), Szymon do Krysi,że dzieki temu wypadkowi
          jest w Krysi życiu, Edycie odbiło, bo sie w PAwle zakochała, o zachowaniu Moniki
          i jej obsesji na punkcie Szymona nie wspominając. Wszyscy tam sa chorzy z milosci!!
          • Gość: maja Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:55
            Ciekawe, czy Szymonek wyzna w końcu miłość pani dziekan?!:P
    • Gość: kk Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.magma-net.pl 26.02.09, 07:34
      widać, że nie tylko ja miałam wczoraj ochotę na wymiot :/. Kiedy
      Klan był 3razy w tygodniu, zdecydowanie nie było tylu zapchajdziur...
      • la.bruja Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 26.02.09, 09:39
        Mnie też drażni robienie ze skądinąd fajnego aktora tak infantylnej
        i żałosnej postaci. Tylko patrzeć jak zacznie w WC uniwersyteckim
        skrobać na ścianie "kocham oleńkę" :/
        • idasierpniowa28 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 26.02.09, 09:51
          Tak :D Niechby skrobał:D Proooszę ;) Albo przed domem Oleńki na
          asfalcie niech jakiś napis machnie :P
          • maniaczytania ale jemu to chyba Aga bardziej w oko wpadnie 26.02.09, 11:31
            z przeciekow sie domyslam :)
    • Gość: aaa Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: 93.105.150.* 26.02.09, 13:42
      Ja walnęłam pawika jestredej jak zaczęłam słuchać stękania z prawa i lewa. Laski
      na hasło Smosarski zachowują się jak stare kocice w rui. Już zaczęłam kląć i mąż
      mi przełączył telewizor. Ta postać i zachwyty nad nią doprowadzają mnie do szału
      od poczatku (i nie tylko mnie) ale teraz to już przegięcie na maksa. Poczekam aż
      go uśmiercą czy coś w tym stylu i może zacznę znowu oglądać Klana.
      Ale wczoraj Oleńka pierwszy raz powiedziała w rozmowie Smosarski a nie profesor
      Smosarski. A Aga zazdrosna maksymalnie, no i niedziwota, toz jak on śmignął jej
      tą różą z bukietu na ostatkach, niczym ułan szabelką. Bożesztymój.
    • Gość: bojek Smosarski jak Kaziu Marcinkiewicz IP: *.chello.pl 26.02.09, 18:04

ukocha sobie młodsze koleżanki - może siostry się na jakiś gruppensex zgodzą - a
      potem to opisze i znów tym samym swą wielkość udowodni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka