Gość: Małgosia IP: *.magma-net.pl 25.02.09, 17:41 Ja już wymiotuję, gdy o nim słyszę - moze scenarzyści nas czytają, głosujcie przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_1 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 18:28 tez juz mam go po dziurki w nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 18:31 precz ze Smosarskim ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 19:07 dla mnie to on na zawsze pozostanie gejem Grzegorzem z MJM :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelia Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:15 Jakie wielbicielki,taki i adorator Takie piękne,że polecą na nich już tylko tacy Smosarscy (osobiście nie mam nic przeciw temu aktorowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navona Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:18 Szkoda tego aktora do tak beznadziejnie napisanej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 19:47 Zgadzam się dość ;) Aktor fajny, postać beznadziejna. Dodatkowo go ośmieszają, każąc mu latac za Lubiczównami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.magma-net.pl 25.02.09, 19:49 Owszem, bo nawet najfajniejszy aktor nic nie poradzi na kiepski scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 25.02.09, 20:10 wydaje mi się, czy dzisiaj im odbiło? tzn Ada powiedziała coś w stylu "czemu go spławiłaś, najważniejsze to przebywać w jego obecności"(nie pamietam dokladnie, ale wygladało jakby byla wariatka), Szymon do Krysi,że dzieki temu wypadkowi jest w Krysi życiu, Edycie odbiło, bo sie w PAwle zakochała, o zachowaniu Moniki i jej obsesji na punkcie Szymona nie wspominając. Wszyscy tam sa chorzy z milosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:55 Ciekawe, czy Szymonek wyzna w końcu miłość pani dziekan?!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: *.magma-net.pl 26.02.09, 07:34 widać, że nie tylko ja miałam wczoraj ochotę na wymiot :/. Kiedy Klan był 3razy w tygodniu, zdecydowanie nie było tylu zapchajdziur... Odpowiedz Link Zgłoś
la.bruja Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 26.02.09, 09:39 Mnie też drażni robienie ze skądinąd fajnego aktora tak infantylnej i żałosnej postaci. Tylko patrzeć jak zacznie w WC uniwersyteckim skrobać na ścianie "kocham oleńkę" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky 26.02.09, 09:51 Tak :D Niechby skrobał:D Proooszę ;) Albo przed domem Oleńki na asfalcie niech jakiś napis machnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania ale jemu to chyba Aga bardziej w oko wpadnie 26.02.09, 11:31 z przeciekow sie domyslam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dość Smosarskiego!To nie Einstein ani Chomsky IP: 93.105.150.* 26.02.09, 13:42 Ja walnęłam pawika jestredej jak zaczęłam słuchać stękania z prawa i lewa. Laski na hasło Smosarski zachowują się jak stare kocice w rui. Już zaczęłam kląć i mąż mi przełączył telewizor. Ta postać i zachwyty nad nią doprowadzają mnie do szału od poczatku (i nie tylko mnie) ale teraz to już przegięcie na maksa. Poczekam aż go uśmiercą czy coś w tym stylu i może zacznę znowu oglądać Klana. Ale wczoraj Oleńka pierwszy raz powiedziała w rozmowie Smosarski a nie profesor Smosarski. A Aga zazdrosna maksymalnie, no i niedziwota, toz jak on śmignął jej tą różą z bukietu na ostatkach, niczym ułan szabelką. Bożesztymój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojek Smosarski jak Kaziu Marcinkiewicz IP: *.chello.pl 26.02.09, 18:04 ukocha sobie młodsze koleżanki - może siostry się na jakiś gruppensex zgodzą - a potem to opisze i znów tym samym swą wielkość udowodni Odpowiedz Link Zgłoś