Dodaj do ulubionych

Na dobre i na złe ....tragiczne pomysły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:01
Sprzątam dom i oglądałam właśnie ndinz i jestem w szoku jak
infantylne są teraz te odcinki...tragedia
Obserwuj wątek
    • Gość: KK Re: Na dobre i na złe ....tragiczne pomysły IP: *.is.net.pl 20.03.09, 21:28
      Fakt- wyjatkowo nieudany odcinek :(
      • baba67 Re: Na dobre i na złe ....tragiczne pomysły 21.03.09, 12:52
        Ja bym tego lalkarza i do psychiatry wyslala.A Wiktoria jest glupia, choc
        rozumiem jak to jest jak inna faceta usiluje podprowadzic udajac "przyjaciolke
        rodziny". Najlepszym wyjscie jest wtedy danie facetowi wolnej reki, niestety.
      • circa.about Re: Na dobre i na złe ....tragiczne pomysły 21.03.09, 14:15
        I wytłumaczcie mi, w jaki sposób ten łysy doktor w okularach pomógł ortopedzie,
        skoro siedział przez cały czas z nim w gabinecie?
        Chyba scenarzyści musieli jakoś na siłę ich "spiknąć", co by ten młody miał u
        kogo specjalizację robić :D.
        • Gość: jk MRI IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.03.09, 19:20
          ale i tak najlepsze było, jak pacjent-lalkarz dostał skierowanie na rezonans i od razu mu zrobili + opis na cito. Na rezonans czeka się minimum 4-6 tygodni takie jest oblężenie.
          • Gość: aie Re: MRI IP: 212.87.25.* 25.03.09, 08:33
            ale to jest specyficzny szpital, tam jest wszystko bez kolejek :P A potem przychodza pacjenci do naszych lekarzy i mowia ze oni chca do Lesnej Gory :D
            • Gość: mmm Re: MRI IP: *.toya.net.pl 25.03.09, 08:38
              masz rację, to rzeczywiście specyficzny szpital, nie tylko, nie ma kolejek, nie
              ma łapówek, ale nawet jak jesteś bezrobotny albo bezdomny to znajdą ci pracę i
              dom!!!
              • Gość: sawa Re: MRI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:56
                Serial oglądam od początku-ale ostatnio jest coraz durniejszy..Niestety..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka