Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:01 Sprzątam dom i oglądałam właśnie ndinz i jestem w szoku jak infantylne są teraz te odcinki...tragedia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KK Re: Na dobre i na złe ....tragiczne pomysły IP: *.is.net.pl 20.03.09, 21:28 Fakt- wyjatkowo nieudany odcinek :( Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Na dobre i na złe ....tragiczne pomysły 21.03.09, 12:52 Ja bym tego lalkarza i do psychiatry wyslala.A Wiktoria jest glupia, choc rozumiem jak to jest jak inna faceta usiluje podprowadzic udajac "przyjaciolke rodziny". Najlepszym wyjscie jest wtedy danie facetowi wolnej reki, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
circa.about Re: Na dobre i na złe ....tragiczne pomysły 21.03.09, 14:15 I wytłumaczcie mi, w jaki sposób ten łysy doktor w okularach pomógł ortopedzie, skoro siedział przez cały czas z nim w gabinecie? Chyba scenarzyści musieli jakoś na siłę ich "spiknąć", co by ten młody miał u kogo specjalizację robić :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk MRI IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.03.09, 19:20 ale i tak najlepsze było, jak pacjent-lalkarz dostał skierowanie na rezonans i od razu mu zrobili + opis na cito. Na rezonans czeka się minimum 4-6 tygodni takie jest oblężenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aie Re: MRI IP: 212.87.25.* 25.03.09, 08:33 ale to jest specyficzny szpital, tam jest wszystko bez kolejek :P A potem przychodza pacjenci do naszych lekarzy i mowia ze oni chca do Lesnej Gory :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: MRI IP: *.toya.net.pl 25.03.09, 08:38 masz rację, to rzeczywiście specyficzny szpital, nie tylko, nie ma kolejek, nie ma łapówek, ale nawet jak jesteś bezrobotny albo bezdomny to znajdą ci pracę i dom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: MRI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:56 Serial oglądam od początku-ale ostatnio jest coraz durniejszy..Niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś