Gość: GIENEK IP: 89.108.213.* 17.04.09, 10:34 czy ktos ma moze linki do muzyki z serialu HOŻY Doktorzy?? Tyle fajnych kawalkow tam leci, a nigdzie nie moge ich znalezc.Pomozcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Hoży Doktorzy 17.04.09, 15:56 Może tu coś znajdziesz. Tzn. nie wiem, czy chcesz od razu linki do ściągnięcia, czy tylko do wykonawców i tytułów. scrubs.mopnt.com/music/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-linka Re: Hoży Doktorzy IP: *.punkt.pl 17.04.09, 18:03 Tu masz dużo muzyki, ale i linków sporo.Ciekawe, czy serial fajny, bo nie widziałam żadnego odcinka... lex-pex.ru/news/2009-01-03-2122 pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Hoży Doktorzy 17.04.09, 22:04 Gość portalu: ka-linka napisał(a): > Tu masz dużo muzyki, ale i linków sporo.Ciekawe, czy serial fajny, bo nie > widziałam żadnego odcinka... > > lex-pex.ru/news/2009-01-03-2122 > pozdrawiam serdecznie wiesz to chyba zalezy jeszcze od wieku w jakim jestes, widzialem kilka odcinkow, ale mam wrazenie ze poza dwoma postaciami serial nie jest dla mnie, co jednak nie przeczy temu ze mozna ogladac, ja zdecydowanie wole inne seriale na comedy c Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Hoży Doktorzy 17.04.09, 22:21 długi czas nie zwracałam uwagi na ten serial, bohaterowie wydawali mi się nieco głupawi (w sposób niezamierzony przez scenarzystów). a któregoś dnia obejrzałam jakiś odcinek w całości i coś zaskoczyło, zauważyłam, że postaci na ekranie są sympatyczne, przejmują się tym, co robią (leczeniem ludzi). poza tym godzina emisji (23 z kawałkiem) jest idealna na dobranockę :))) Odpowiedz Link Zgłoś