joko5 26.04.09, 17:33 Nie oglądałam 2 odcinków. Co się stało ze związkiem Marty, dlaczego rozstała się z mężem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: Teraz albo nigdy 26.04.09, 20:30 Z tego co tak kojarzę piąte przez dziesiąte, to chodzi o to że oni nie mogą mieć dzieci (nie pamiętm tylko które) no i Marta chciała adopotować dziecko, a on powiedział coś w stylu, że dziecko z domu dziecka to nie wiadomo nigdy co to z tego wyrośnie, coś na tej zasadzie. I Marta mówi żeby się wynosił. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Teraz albo nigdy 27.04.09, 09:15 w_miare_normalna napisała: > Robert jest niepłodny Jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Teraz albo nigdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 07:40 Ten serial od początku był knotem, ale teraz to już po prostu rozpacz i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Teraz albo nigdy 27.04.09, 09:16 A mnie ciekawi co innego. On pracował i zarabiał, ona pachniała w domu, zajmując się wystrojem wnętrz i robieniem zimowych ogrodów (ok, tak ustalili). Ale dlaczego, to on wyprowadził się ze wspólnego domu, który powstał za jego zarobione pieniądze (wiem, wiem wspólnota majątkowa, ale właśnie - WSPÓLNOTA)? Ona taka ambitna, wyemancypowana, własna praca, kariera, a palcem nie ruszy, by zacząć życie od nowa we własnych czterech ścianach. Będzie musiała sporo kremów opchnąć by utrzymać to zamiszcze. Chyba, że dom wybudowano za wspólny wkład, a scenarzyści nie chcą już tego wyjaśniać. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Ha! Lilith, 27.04.09, 19:12 tez mnie to zainteresowalo - przeciez to chyba ona powinna sie wyprowadzic? Strasznie ten jej maz laskawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Teraz albo nigdy 28.04.09, 08:56 > Będzie musiała sporo kremów opchnąć by utrzymać to zamiszcze. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabraaa Re: Teraz albo nigdy 27.04.09, 17:28 Pierwsza seria byla do przejścia, druga jest beznadziejna. Nie dość że nudna, to jeszcze całkiem oderwana od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Teraz albo nigdy 27.04.09, 23:08 abrakadabraaa napisała: > Pierwsza seria byla do przejścia, druga jest beznadziejna. Nie dość > że nudna, to jeszcze całkiem oderwana od rzeczywistości. To jest chyba 3 seria :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: Teraz albo nigdy IP: *.intelink.pl 28.04.09, 19:47 Bez wątpienia jest to największy gniot jaki wydała telewizja tvn. Największym jej mankamentem jest brak fabuły. Ten film jest o niczym. Każdy wątek przewidywalny do bólu i nic nie wnoszący, troche muzyki, obrazki z Warszawy. Beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Teraz albo nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:43 pierwsza seria jako tako, chociaz serial zakrawał na miano sci-fi, druga nawet sie rozwineła jako tako ( romans Roberta z Arciuchową, oszustwo z różami ) natomiast trzecia totalne dnoo..a juz najbardziej rozwalił mnie ostatni odcinek, w którym dominowała ta bezpłciowa wieczna sierota Basiunia - genialna pisarka o ktora sie biją normalnie.. Odpowiedz Link Zgłoś