konwalka 22.06.09, 19:36 oficjalnie zglaszam pojawienie sie u moi syndromu odstawienia po: klanie, ndinz, bs i mjm w zwyczajowych godzinach emitowania seriali ja zachowuje sie nerwowo oby ku... do wrzesnia :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: syndron odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:59 Ja tak mam po odstawieniu Ostrego Dyżuru. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: syndron odstawienia 22.06.09, 20:27 zglaszam te same objawy. Jak by powiedzial Kononowicz - Nie ma Klanu, nie ma m jak m, nie ma niczego.... moje zycie do wrzesnia przestalo istniec.... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: syndron odstawienia 22.06.09, 21:04 Ja się ratuję powtórkami "W labiryncie". W sumie fajnie, że nie ma polskich seriali. Nadrobię zaległości na FOXlife. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: syndron odstawienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:42 Ostry dyżur "leci" znowu od wczoraj na polsacie. ( znowu seria 10 co prawda ale zawsze coś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: syndron odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:05 ale z was zaaal;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vayacondios Re: syndron odstawienia IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 09:37 ta, i współczuję waszym dziecią :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: syndron odstawienia 23.06.09, 10:23 za długo by tłumaczyć i nie wszyscy muszą widać "łapać" ironię Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: syndron odstawienia 23.06.09, 10:48 Gość portalu: vayacondios napisał(a): > ta, i współczuję waszym dziecią :))) rzekliście:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: syndron odstawienia IP: *.chello.pl 23.06.09, 13:04 A u mnie nic. Oglądałam parę seriali, jedne dość intensywnie, inne okazjonalnie, żadnego mi teraz nie brakuje. To chyba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: syndron odstawienia 25.06.09, 10:47 Gość portalu: Aga napisał(a): > A u mnie nic. Oglądałam parę seriali, jedne dość intensywnie, inne > okazjonalnie, żadnego mi teraz nie brakuje. To chyba dobrze. Mam tak samo. Poza tym, na travel&living codziennie leci nowy sezon miami ink, a potem chirurgia otylosci, a w godzinach, kiedy lecial klan, plebania, mam wypady na rower, do sklepu, spacery, takze nie tesknie za polskimi serialami. Zreszta uwazam, ze ten sezon byl do d... Odpowiedz Link Zgłoś