Gość: s3bastian IP: *.chello.pl 16.07.09, 11:58 Szczerze? Oby dwa są raczej średnie. Choć jeśli miałbym wybierać które lepsze z tych dwóch to ja skłaniałbym się w stronę loga "V". Fajniejsze tło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maario Re: Logo Flash Forward i V IP: 77.252.190.* 16.07.09, 12:00 flash ma cos w sobie, a V... czy to paint? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiech Re: Logo Flash Forward i V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 12:20 Czy tworząc logo "V" wzorowali się na "Lost"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Logo Flash Forward i V IP: *.net-serwis.pl 16.07.09, 17:32 W przypadku loga "V" nie mogli inaczej postąpić, bo wzorowali się na wersji oryginalnej z 1984 roku. www.imdb.com/media/rm3733887232/tt0086822 Chociaż ta tutaj wygląda, jakby ktoś narysował tą literę własną krwią, podczas gdy poprzednie logo było zrobione sprayem, co jest wyjaśnione w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
camillovip Re: Logo Flash Forward i V 16.07.09, 19:28 Karolina - po to się robi nową odsłonę by dodać nowe, coraz to lepsze techniki. Według mnie logo Flash Forward jest bardziej profesjonalny. A logo V wygląda jakby było edytowane zdjęcie w power point i dorysowane pędzlem na czerwono. Jednakże mam nadzieję, że niezawiodę się na serialu "V", na który czekam z niecierpliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
camillovip Re: Logo Flash Forward i V 16.07.09, 19:30 uśmiech - wybacz, nie zauważyłem twojego komentarzu. Mówisz o plakacie V serii ? Woda, miasto w tle i odbicie. No można powiedzieć, że duże podobieństwo. Ale na pewno się nie wzorowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erghji Re: Logo Flash Forward i V IP: *.cable.smsnet.pl 17.07.09, 19:52 ciekawe ile ktoś zebrał kaski za ten plakat V :D śmiech na sali... eh Odpowiedz Link Zgłoś