Gość: Gość IP: *.chello.pl 28.07.09, 13:16 O nie, gorsza od Horatia jest tylko ta blondyna, co jest w jego ekipie. Ona zachowuje się jak robocik. Tak sztucznej postaci to jeszcze nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:18 najgorsze są jego okularki. i co on z nimi zawsze wyprawia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bared Re: Horatio jest do kitu? IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.07.09, 13:22 on jest świetny on ma taką postać grac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Horatio jest do kitu? IP: 62.29.253.* 28.07.09, 13:27 Ja najbardziej lubię Miami, bo według mnie Horatio jest najbardziej autentyczny, II miejsce NY, a Las Vegas wogóle nieoglądam bo denerwuje mnie główna postać. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi364 Re: Horatio jest do kitu? 28.07.09, 13:27 Okularki rządzą! Ale tylko, jeśli ktoś lubi się z nich pośmiać, tak jak ja. Horatio mnie wkurza, ale bez niego CSI:Miami byłoby dziwne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o Re: Horatio jest do kitu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:32 Dla mnie caly ten serial jest mocno naciągany i do tego obsada. Wszyscy piękni , mlodzi , dobrze ubrani , Pani Patolog na miejsce zbrodni przyjezdza w białym gajerku i okularki od gucciego, a do tego te fury ktorymi jeżdzą . Jedna wielka sciema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSI fan Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:43 Nie mam nic przeciwko postaci ani grającego aktora- ma charakter, wyróżnia się i oto chodziło. Bardzo lubię CSI Miami właśnie dlatego, że jest Horatio Caine/David Caruso. Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Horatio jest do kitu? 28.07.09, 13:45 Zgadza sie blondyna jest gorsza, jak robot sie zachowuje... no, może android;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.o Re: Horatio jest do kitu? IP: 77.252.172.* 28.07.09, 13:46 Zawsze jak Horatio zakłąda okulary to znaczy że przestępca ma przechlapane hehe A tak wogóle to Caruso jest beznadziejny w tej roli ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Horatio jest do kitu? IP: *.218.148.187.static.telsat.wroc.pl 28.07.09, 13:46 ja go uwielbiam :) taka gra postac, Gil Grissom tez byl zamkniety w sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Horatio jest do kitu? IP: *.wislaNET.pl 28.07.09, 13:55 troche przerysowana postać ale jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_O Re: Horatio jest do kitu? IP: *.aiut.com.pl 28.07.09, 14:01 postac Horatio jest beznadziejna. zawsze spiety jakby mial kij w d... i ta ciagle przechylona glowa i patrzenie sie w ziemie. zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Horatio jest do kitu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 14:02 Horatio jest strasznie irytujacy i te jego glupie teksty... :/ wrr no i jeszcze jak zaklada okulary ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raven Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 14:03 Najbardziej lubie Maiami ze wzgledu wlasnie na te postac. uwazam ze bardzo dobrze gra swoja role i jestem do niej jak najbardziej przekonana.Fachowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Horatio jest do kitu? IP: *.chello.pl 28.07.09, 14:22 Może aktorem jest dobrym (może nawet za), ale postać Horatia jest beznadziejna. W ogólne nikt mi z tej ekipy Miami nie pasuje, dlatego tylko kilka odcinków obejrzałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QBA Re: Horatio jest do kitu? IP: *.chello.pl 28.07.09, 14:24 Jakoś mi ten aktor nie pasuje do roli policjanta (czy też detektywa lub kogo on tam gra). Za to byłby świetny jako pedofil, że też reżyserzy tego nie dostrzegli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 90210girl Re: Horatio jest do kitu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 14:26 Przecież Polsat w niedzielę notował spora oglądalność, przegrywał tylko z Ranczem. Uważam, że Horatio to fajna tajemnicza postać a Maiiami to najlepsza z CSI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOST_Fan Re: Horatio jest do kitu? IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 14:35 I właśnie taki ma być ;]https://www.youtube.com/watch?v=GeeyWvo1rNg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abzibzi Re: Horatio jest do kitu? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.07.09, 15:06 Jestem fanką LV, ale to całe Miami warto oglądać tylko dla Horejszia, jest niesamowity xDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: Horatio jest do kitu? IP: 213.227.87.* 28.07.09, 15:12 Horatio jest potwornie wkurzający... Początkowo jego zachowanie mnie nawet bawiło i był elementem zachęcajacycm do oglądania - teraz (po 6 serii) już nie... Ale - ogólnie serial lubię, więc nawet Horatia oprzełknę. A do blondyny (Calleigh) można się przyzwyyczić.. :) ja ją już polubiłam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:49 Jako zagorzała fanka CSI LV oglądam także CSI NY (ostatnia seria wymiotła) oraz z słabnącym zainteresowaniem Miami. Fakt, H. jest denerwujący niesamowicie, ale on już taki jest, nie za bardzo sobie wyobrażam kogoś na jego miejsce. Nie przepadam za Miami właśnie, ale nie da się ukryć, że H. tworzy pewien klimat. Jest tak poważny, że aż śmieszny, niemniej jednak nie mam do niego jakichś negatywnych wielce odczuć. Wydaje się równym facetem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Horatio jest do kitu? IP: *.chello.pl 28.07.09, 16:08 Miami uważam za najlepsze ze wszystkich CSI. Horatio wydaje się przerysowany,ale myślę, że takie było założenie, żeby był kimś w rodzaju dzielnego szeryfa ;) jak dla mnie spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia14 Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 16:10 Horatio Caine jest bardzo zimny, zamknięty w sobie, skupiony na swojej pracy. Chyba dobrze,że jest ,,skupiony na swojej pracy'',nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goddes Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 16:18 on nie ma zadnego talentu aktorskiego. David Caruso jest gorszym aktorem niz Paris Hilton. Co do serialu to czasami oglądam bo nawet ciekawe ale jego gry nie mogę znieść :/ strasznie odstrasza Odpowiedz Link Zgłoś