Dodaj do ulubionych

House: David Shore zrzucił spojlerową bombę

07.08.09, 17:36
Nie dość, ze nie przetłumaczycie najważniejszych fragmentów wywiadu to jeszcze dajecie ten filmik w takim playerze, ze nie da się tego oglądać płynnie.
Obserwuj wątek
    • riddick27 Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę 07.08.09, 17:40
      Nie rozumiecie, ze nie każdy zna perfect angielski?
    • Gość: seidman Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:42
      Dokładnie, nie każdy zna na tyle dobrze angielski, coś takiego po angielsku każdy może znaleźć, a to jest polska strona więc moglibyście chociaż najważniejsze rzeczy przetłumaczyć. Chyba, że sami nie rozumiecie...
    • Gość: Mateusz Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.telpol.net.pl 07.08.09, 17:49
      Huddy zostanie odsunięte na dalszy plan, rdzeniem fabuły będzie próba odnalezienia sie w nowym świecie pzez Housa. Forman będzie mieć konflik z 13 (bardzo zabawnie pan reporter wypowiada 13 :D) I w sumie to tyle ciekawego powiedział :)
    • Gość: troszka Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: 195.205.186.* 07.08.09, 17:54
      ludzie, dawajcie do takich kawalków literki, albo streszczenie pod spodem. A tak to gadacie, ze taka rewelacja i radź sobie sam :/
    • Gość: rmx Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 17:56
      Kolejna zapchajdziura z House'm w tle. Brawo, dziewczyny!
    • Gość: kasia Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: 83.143.101.* 07.08.09, 17:58
      Jeżeli dobrze zrozumiałam to: House straci swoją licencję, Huddy na początku będzie trochę odsunięte, Foreman będzie szefem zespołu i dużo uwagi będzie poświęcone jemu i 1, a fani Chace'a i Cameron powinni być zadowoleni jak sytuacja będzie rozwiazana, na razie nakręcili tylko 4 godziny ale wystąpi dużo fajnych ludzi:)
    • riddick27 Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę 07.08.09, 19:10
      Może zmieńcie adres strony na popcorner.com ...
      Wtedy będziecie mieli wytłumaczenie na nietłumaczenie...
    • bibbi364 Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę 07.08.09, 19:24
      Fajnie, że będzie miejsce dla Chase'a i Cameron:)
    • Gość: Jack Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.toya.net.pl 07.08.09, 19:33
      Będzie ciekawie.

A ja zapraszam do rejestracji na świetnym forum o LOST:
      www.lostomania.fora.pl/
    • Gość: Mateusz Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.telpol.net.pl 07.08.09, 19:40
      Proponuje zainwestować w naukę Angielskiego zamiast mieć pretensje do redaktorek.
    • Gość: msj Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.nitka.net.pl 07.08.09, 20:04
      Wkurzają mnie tacy ludzie, którzy uważają że jak nie znasz angielskiego to juz jestes nie powiem kim. A moze ktos umie cztery języki a akurat wśród nich nie ma angielskiego?
    • Gość: B. Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.sc.czest.pl 07.08.09, 20:09
      Jak dla mnie panie powinny opisać co tam jest w tym filmiku. Ja znam angielski na tyle dobrze, żeby mniej wiecej wiedzieć o co się rozchodzi, aczkolwiek coś mogło mi umknąć i zdecydowanie wolałabym takie spojlery dostawać w języku ojczystym.
    • Gość: sara Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.chello.pl 07.08.09, 20:30
      @Mateusz
      Ty powinieneś się bardziej do nauki polskiego przyłożyć
    • wojtezoom Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę 07.08.09, 20:43
      Nie wszystkim sie chce to oglądać, albo nie wszyskim to sie otwiera. Moglybyscie napisac co powiedzial. Takie trudne to chyba to nie jest.
    • Gość: poprostuxzjawa Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: 80.50.135.* 07.08.09, 22:10
      można jeszcze wychwycić coś z Wilsonem tylko za bardzo nie rozumiem mam z anglika tylko 4 ale wiem że jeszcze nie za bardzo rozwiną związek Chase&Cameron
    • Gość: malenka Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 23:56
      Miałam z angielskiego 6 na koniec gimnazjum i mimo to nie rozumiem wszystkiego. Na serio powinniście dawać tu tłumaczenie, albo chociaż streszczać.
    • sobushi Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę 08.08.09, 02:51
      widać jak was teraz uczą w gimnazjach. ja wszystko zrozumiałem.
    • Gość: wojt Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.smgr.pl 08.08.09, 07:59
      6 pewnie samych slowek ciebie tam uczyli HAHA. Za miesiac klasa maturalna, wszystko jest dla mnie zrozumiale :) Nie ma to jak placz dzieci ktore zamiast uczyc sie potrzebnych rzeczy wszystko olewaja ahh.
    • Gość: XX Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 11:32
      Zgadzam się w 100% , nie każdy zna angielski na tyle dobrze, poza tym fani Housa to nie tylko marurzyści, czy osoby nie przekraczający 35 lat , którzy uczyli się go w szkole i powinni go znać . House,a oglądają także 12 latki którzy jeszcze poprostu się go uczą i 45 latki , którzy w liceum uczyli się rosyjskigo, bo tak wymagał rząd komunistyczny. Ja zrozumiałam artykuł,ale
      "Wojcie" czy jak ci tam , to nie zależy od "olewania", poprostu uczniowie kończący gimnazjum nie znają angielskiego na tyle.
    • Gość: CriticalMass Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 15:53
      wojt, niektórzy znają lepiej rosyjski, niemiecki i francuski niż ty polski wiec nie podniecaj się śladową znajomością eng.,gdybyś z prawnikiem gadał to angielsku nic byś nie zrozumiał...

A tłumaczenia powinny być bo jak ktoś już napisał to polska strona a wam płacą za te wypociny...
    • Gość: malenkaa Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 00:22
      wojt: Tak, z 6 z angielskiego uczyli mnie samych słówek i na dodatek olewałam naukę. Ten celujący dostałam za piękne oczy.
      Wyobraź sobie, że ze słuchu nie każdy wszystko potrafi zrozumieć.
      Polska strona - powinni dawać tłumaczenia.
    • nessie-jp Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę 09.08.09, 18:38
      Podobnie jak wy uważam, że to SKANDALICZNE lenistwo ze strony tzw. redaktorek. Jeśli już się tworzy POLSKI serwis o serialach, to jaki jest sens zamieszczania długaśnych materiałów po angielsku, w dodatku chamsko ściągniętych z obcych serwisów?

Wyobraźcie sobie, drogie redaktorki, że wywiad Ausiello po angielsku każdy może sobie bez trudu znaleźć na stronach angielskich. Jeśli więc już zamierzacie wrzucać cudze materiały, to włóżcie przynajmniej minimum wysiłku i wykażcie choćby pozory pracy
    • Gość: Lekarka Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.09, 23:43
      @wojt
      Ciekawe co byś powiedział jakby filmik był po francuzku, rosyjsku czy suahili ? Marudził byś że nie ma tłumaczenia ;x Może i nie znam płynnie angielskiego, ale za to mówię po łacinie (ze względów zadowowych) oraz po włosku.
      Uważasz że jestem niewykształcona ?
    • Gość: Moon Re: House: David Shore zrzucił spojlerową bombę IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 01:56
      wojt kretynie to jest strona o serialach, wiec jak tak dobrze sie prymusie uczysz to co tutaj robisz?! przecież oglądanie seriali nigdy ci sie w życiu nie przyda...

palant konkretny z niego, powinni ukrócić imbecylom i idiotom dostęp do internetu bo nie potrafią do niego dorosnąć... chodzi taki popapraniec po stronach i wypisuje bzdury... a redakcja też mogła by się zająć tą stroną, bo bycie "na bieżąco" z każdym serialem to nie wszystko, pisze sie to co ludzi interesuje a nie jakieś farmazony o sezonowych dawno nie emitowanych niewypałach (nie tyczy sie tego artykułu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka