Dodaj do ulubionych

Telewizja medium dla emerytów?

IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.09, 16:50
NAPISZCIE COŚ O SERIALU "SPADKOBIERCY" KTÓRY BĘDZIE EMITOWAŁA TV4, PARODIA DYNASTI, MODY NA SUKCES I TAKICH TAM. NOWE ODCINKI, Z CZOŁOWYMI GWIAZDAMI POLSKICH KABARETÓW. NA PEWNO BĘDZIE TO FAJNIEJSZE NIŻ NIEUDOLNY SERIAL TVNU O PODOBNEJ TEMATYCE KTÓRY NIEDŁUGO MA BYĆ EMITOWANY.
Obserwuj wątek
    • Gość: abbe89 Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: 77.223.195.* 31.08.09, 17:21
      To było oczywiste. Mam 20 lat i prawie nie oglądam telewizji. Jak już to tvn24. Nic w niej nie ma ciekawego; na okrągło puszczane są te same filmy, aż do znudzenia. Po co mam oglądać po raz 40-ty Titanica???
      Ogólnie bez telewizji bym się obyła. Internet zastępuje mi wszystko czego potrzebuje. Są videoteki (a raczej dvd-teki) gdzie mogę wypożyczyć najnowsze filmy. Jak chce iść na totalną nowość - ide do kina. Nawet w internecie są strony na któych można zobaczyć cały film w całości nie pobierając go na komputer.
    • Gość: rmx Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 17:24
      Całkiem ciekawy artykuł. Co do samego starzenia się publiki - ciekawią mnie wyniki, jakie miałaby nasza rodzima telewizja. Coś mi mówi, że emeryci podwyższaliby mocno średnią swoimi Plebaniami. Choć z drugiej strony jest TVN, który przecież robi takie hiciorki dla bachorów jak 39 i pół czy Brzydula. Może by tak TNS OBOP albo inne wirtualnemedia zbadałyby sprawę?
    • Gość: Baron Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: 195.42.249.* 31.08.09, 17:46
      Jesteśmy mało dynamicznym społeczeństwem
    • Gość: thr Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.olsztyn.mm.pl 31.08.09, 17:50
      Mam 22 lata, telewizję oglądam tylko, gdy odwiedzam Mamę w moim dawnym domu. Mimo, że na studiach często zmieniam miejsce zamieszkania, telewizor miałem w mieszkaniu tylko raz. I to tylko dlatego, że poprzedni właściciel je zostawił.

Do sedna - w telewizji oglądam tylko i wyłącznie transmisje sportowe na żywo. Chociaż i tak coraz częściej robię to przez internet. Reszta ramówki polskich stacji jest po prostu kretyńska, a i przekaz wydarzeń sportowych pozostawia bardzo wiele do życzenia.
    • Gość: poniedziałek Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:54
      "kontentu?" - polska język - trudna język ;)
    • Gość: gosc Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.chello.pl 31.08.09, 21:17
      51 letni emeryci,ciekawe.Baaardzo trafny tytuł biorąc pod uwagę wiek emerytalny obowiązujący w RP jak i w innych krajach. No cóż,jaki tytuł taki i artykuł. Co do zawartości merytorycznej-kolejny artykuł o niczym stworzony tylko w celu zapełnienia strony.Nic dziwnego że się droga Kaja wstydzi nazwiskiem podpisć;-)
    • Gość: Orto Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.icpnet.pl 31.08.09, 21:40
      Kontentu? Słownik języka polskiego nie zawiera takiego słowa :/
    • Gość: CINEMAKpl Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.chello.pl 31.08.09, 21:43

C I N E M A K pl najnowsze filmy online i seriale online!!
      Polecam.
      Sprawdz!!
    • Gość: J Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 23:33
      Ogladanie seriali w stacjach amerykanskich to zdaje sie przyjemnosc, tam nikt nie dogrywa lektora, nie wycisza dzwieku i nie przycina do 4/3 ;p
    • Gość: asd Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 09:07
      Ja mam 29 lat i nie mam telewizora...
    • Gość: aksamitka Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 10:22
      No to ja jeszcze nie jestem emerytką, pomimo wieku emerytalnego. Nie ogladam telewizji, irytuje mnie, niecierpliwi. Wolę po stokroć internet, różnorodność,
      multum wyborów. Telewizja generalnie wypala się pomału.
      O!
    • Gość: ... Re: Telewizja medium dla emerytów? IP: *.chello.pl 01.09.09, 11:27
      w telewizji tylko sport, czasem discovery itp.
      wiekszosc kanalow moglaby nie istniec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka