Dodaj do ulubionych

etapy zielonej karty w nyc

26.08.06, 22:02

Obserwuj wątek
    • lukaszg10 Re: etapy zielonej karty w nyc 26.08.06, 22:10
      Witam,
      Wlasnie wyslalem dokumenty do Chicago na zielona karte(family-based).Dostalem
      notice of action po 2 tygodniach i po tygodniu wezwanie na odciski
      palcow.Wszystko zaczalem w sierpniu 2006. Jak dlugo trwa caly proces???
      • anutka1 Re: etapy zielonej karty w nyc 27.08.06, 00:02
        polecam visajourney.com - tam znajdziesz najlepsze info gdzie i jak dlugo co
        trwa.
        • Gość: widlek Re: etapy zielonej karty w nyc IP: *.cable.mindspring.com 27.08.06, 00:08
          bylem tam juz,szukam teraz informacji na konkretnych przykladach i
          doswiadczeniach poszczegolnych osob
          • ll_ll_ll Re: etapy zielonej karty w nyc 27.08.06, 00:57
            przyjechalam do stanow legalnie na rok w 1999, zostalam dluzej nielegalnie, w
            2004 wyszlam za maz za amerykanina ale mi sie nie chcialo skladac papierow,
            zachcialo mi sie dopiero w pazdzierniku 2005 (mieszkam w los angeles), wzieli
            moje odciski i inne w grudniu a w luteym mieslimy rozmowe, ktora trwala 15 minut
            z tego 5 o moim malzenstwie a reszta o pogodzie w polsce i montanie skad byla
            pani z urzedu. po 15 minutach pani powiedziala ze mam zielona kare na dwa lata a
            po dwoch latach jesli dalej jestesmy malzenstwem dostane stala rezydenture. ani
            slowem sie nie zapytala o te wszystkie nielegalne lata w stanach. karta zgodnie
            z obietnica przyszla 10 dni pozniej.czyli w sumie wszystko trwalo 4 miesiace
    • Gość: atakowac prl odcienie karty IP: *.hsd1.wa.comcast.net 30.08.06, 19:37
      no wiec na poczatek jest jasnozielona, potem ciemniejsza i ciemnozielona,
      kapujesz bucu z prlu, to cos nowego dla cmoli z greenpointu. greenn - znaczy
      zielony taki jak ty, a tata w partii byl? zielony plus czerwony i juz maz
      brazowy, blyskawiczny awans do czyszczenia sraczy.
      • Gość: humor Re: odcienie karty - Zydowski wymysl IP: *.columbuslibrary.org 30.08.06, 20:09
        Niedouczony malarzu jezeli zmieszasz zielony i czerwony to otrzynasz
        niebieski.zapominasz ze nie wszyscy ida jedna droga przez sracze, tawerny,
        kontraktorke i czyszczenie domow zydom. Ci co to robia na to zgodzili sie, tak
        powiedza zydzioki. A moze daja i dupym wszystko dla ludzi.
        • lukaszg10 Re: odcienie karty - Zydowski wymysl 27.10.06, 03:16

• Gość: do atakowac prl greeNN to chyba zieloNNy IP: 86.41.194.* 29.10.06, 16:59
        Naucz sie obslugiwac klawiature, bo MAZ z tym lekkie problemiki...

I taki cwok zgrywa inteligenta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka