mateuuss 22.02.08, 22:07 Czy łatwo znaleźć prace jako spawacz MIG/MAG w Kanadzie i ile płacą aktualnie pracuje w finlandii i zastanawiam się nad USA tutaj płacą mi 10euro na rękę czy zarobki są wyższe za oceanem?Proszę odpowiedzi i o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prado5 Re: spawacz pyta 23.02.08, 07:44 Wpisz do www.google.com haslo "jobs offer for welders in USA/Canada" o przejrzyj oferty. W Stanach placa spawaczowi z rocznym doswiadczeniem (MIG Welding) od $ 13.50/h. Ile placa w Kanadzie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infusion Re: spawacz pyta IP: *.chello.pl 03.03.08, 14:05 Witaj, W Kanadzie jest teraz ogromne zapotrzebowanie na wykwalifikowanych pracowników w zawodach technicznych, w tym spawaczy. Zarobki są wyższe niż 10 euro na rękę, a koszty utrzymania zdecydowanie niższe. Znam wiarygodną kancelarię prawną z Kanady, które posiada dużo ofert (m. in. dla wykwalifikowanych spawaczy) i pomaga przebrnąć przez wszystkie formalności (bez opłat, prowizji itp.). Jeśli poważnie myślisz o wyjeździe za ocean, odezwij się na mail: yogim@gazeta.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: spawacz pyta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.08, 17:58 Tylko nie daj sie naciagnac temu cwaniaczkowi co sie podpisuje infusion i grasuje po forach. Wszystko zalatwisz sam w ambasadzie kanadyjskiej bez lewych posrednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biernacki andrzej Re: spawacz pyta IP: *.xdsl.centertel.pl 22.11.08, 18:02 no witam jestem spawaczem i wlasnie szukam pracy w kanadzie co mozesz powiedziec o pym gostku infusion.ja tez mnialem doczynienia w zyciu z takimi leszczami napisz co jest z nim nie tak bochen9@vp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figus_us Re: spawacz pyta 22.11.08, 19:29 Tu masz strone, gdzie oglaszaja sie pracodawcy , bez posrednikow. Jak beda cie bardzo chcieli, to sami ci wszystko zalatwia. Omijaj Fort McMurray, bo bardzo na polnocy i marnie sie tam zyje. Odpowiedz Link Zgłoś