kamilek_grajewo 14.05.08, 16:00 Czy jest taka możliwość przekroczenia granicy autobusem albo samochodem na paszport? Jeśli tak to na ile można pozostać w U.S.A? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacek_z_portu Re: Z Kanady do U.S.A 15.05.08, 00:41 Na jaki paszport, kamilek z Grajewa? Polski? Na polski paszport to masz troche problemow przyjechac nawet do Kanady jako turysta, bo musisz udowodnic, ze masz przynajmniej 2.5tys CAD na pobyt jako turysta. A na inne paszporty, krajow ktore maja bezdewizowa wymiane z US mozesz pojechac do US bez problemu nawet z Gwatemali nie tylko z Kanady. Wszystko zalezy jaki masz paszport. I niech ci sie nie wydaje, ze cie nie sprawdza na granicy kanadyjskiej i jakims cudem pojedziesz do US na glupiego na polskim paszporcie bez amerykanskiej wizy. Tak mysla zreszta wylacznie przuglupki, ktore uwazaja, ze najwazniejsze dostac sie do US. A co dalej? Wrocisz do Polski w kajdankach jako nielegalny? A na lotnisku w US wstrzykna ci srodki oglupiajace, zebys sie nie rzucal i kina nie odstawial na lotnisku. Taki bedzie koniec twojego slynnego pobytu w US kamilku z Grajewa. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Z Kanady do U.S.A 15.05.08, 02:24 wacek_z_portu napisał: > A na lotnisku w US wstrzykna ci srodki oglupiajace, zebys sie nie rzucal i kina nie odstawial na lotnisku. A jak bedzie odstawial teatr to go taserem oglupia Odpowiedz Link Zgłoś
kamilek_grajewo Re: Z Kanady do U.S.A 15.05.08, 09:39 wacek_z_portu napisał: > Taki bedzie koniec twojego slynnego pobytu w US kamilku z Grajewa. Dziękuje za odpowiedź, tak się składa że w ostatnich dniach nie dostałem wizy do U.S.A i szukałem innego rozwiązania, ale widzę, że mogę zapomnieć o Ameryce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia_kasia Re: Z Kanady do U.S.A 19.05.08, 04:19 To prawda, zbieraja teraz nielegalnych ja ulegalki. A najgorzej jest w Arizonie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Mozes walic przez zielona 25.05.08, 18:59 ale deportacja cie oczekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a d a m , Re: Z Kanady do U.S.A IP: *.158.135.65.Dial1.Chicago1.Level3.net 03.07.08, 07:22 Kamil ,skarbie drogi - to nie ma znaczenia - autobusem czy samolotem, z Kanady czy z czegokolwiek, granica jest granica, koniec kropka. Askoro jest granica, to jest i kontrola - prawda? Wszystko zalezy od paszportu, masz polski - musi byc wiza, koniec. Dalsza dyskusja jest bezcelowa. A dlaczego takbardzo chcesz do USA. Ja tu juz jestem jakis czas i mysle o wyjezdzie wlasnie do Kanady.. mozna by o tym duzo pisac, ale tu na to ne ma miejsca, chyba ze moze chcesz podac e-mail , jesli cos wiecej chcesz wiedziec . Odpowiedz Link Zgłoś