Dodaj do ulubionych

kawa? herbata?

23.09.10, 07:43
zaraz 8 a tu posucha taka.
korzystając z męża ;) nie odprowadzam dziś dziewczyn do placówek tylko on to robi a ja leże z jego laptopem i sączę wode z cytryną.
miłego dnia dla wszystkich
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: kawa? herbata? 23.09.10, 07:54
      wybieram herbatke- wykorzystaj męza swego ze wszystkich sił i stron :)
      ja padnieta-noc nieprzespana,pełnia czy co,nie moglam zasnac ...a ok 6tej Julek z placzem,ze go boli brzuszek,no zesz ! a juz wszystko naszykowane mialam do p-kola po 2 dniowej przerwie i plany artystyczne,ze ho ho.Mam nadzieje,ze chociaz piekna pogoda bedzie naszym sprzymierzencem.
    • anmroz Re: kawa? herbata? 23.09.10, 07:57
      Jak nie było, to nie było, a teraz trzeba pić w dwóch wątkach :)
      Długi dzień przede mną, bo Maciuś wstał o 5. Tak więc siadam z kolejną kawą.Michał zostanie dzisiaj w domu, bo katar ma okrutny i kaszleć zaczyna. Starsza też siedzi w domu od kilku dni. Mam nadzieję,że malutkiego ominą choroby jakimś cudem.
      • olus-ia80 Re: kawa? herbata? 23.09.10, 08:04
        Pije kawkę , syn mój spi , córka na zielonej szkole , mąż juz wyszedł do pracy.
        Obiad juz w piekarniku siedzi .
        Dziś w planach Sielska Zagroda , wezmę kawke w termos i pojadę na pół dnia , taka piekna pogoda u nas .
        Miłlego dnia dla Wszystkich :)
        • lilka.k Re: kawa? herbata? 23.09.10, 08:07
          BUrdzia, jest pełnia.
          Ja dziś zaspałam, uwijałam się jak mrówka rano ;)
          • boazeria narttu przenosimy sie tutaj :-) 23.09.10, 08:14
            jestem wkurzona
            kupowalam dla malej pampersy premium care i mimo ze drozsze to bylam zachwycona bo mieciutkie, fajna chlonna i mialam siateczke w srodku
            wczoraj kupilam i patrze a juz zmienilim i zamiast napisu cotton jest juz dry max a pieluszki sztywniejsze, foliowate i brak tej siateczki w srodku tylko takie gladkie wrecz sliskie
            za KAZDYM razem kupa przelatuje na ubranko!!! wrrrrrrrrr
            normalnie 46 zl do wywalenia
            czy ktos wie o co chodzi?

kaszlak eryk w domu, pola gada do karuzelki w lozeczku a ja jeszcze w pizamie
            ide zaraz robic kanapeczki z kremowym serkiem i swieza rzodkiewka

o wlasnie eryk przyszedl :"kochanie w pizamce sie nie chodzi! trzeba sie przebrac.... a kiedy przyjdzie swiety mikolaj??? taki grzeczny jestem......."
            • narttu ok 23.09.10, 10:22
              :))
    • borowka78 Re: kawa? herbata? 23.09.10, 09:25
      Dzisiaj napiję sie u Gismolka, mogę? ;)
      Kawka pracowa.
      Jesień przywitała nas babim latem- super.
      Szymo w p-kolu, chlip chlip, ale już mniej.
      Ja w pracy z mega zapałem, hahaha.
      Po południu kawką z kumpelą w depresji, nie będzie to łatwe spotkanie ;-(
    • cui Re: kawa? herbata? 23.09.10, 09:34
      Kolejny dzień beznadziei... Dno, niedługo go osiągnę.
      Kawa wypita, niech mi ktoś poda coś na zapomnienie.
      Miłęgo dnia!
      • borowka78 cui 23.09.10, 09:42
        ściskam!
        słonko świeci, uśmiechnij się :)
        • malea1 Re: cui 23.09.10, 09:46
          Cui trzymaj się!

Ja też się witam, z pracy. Młody dziś rano wkiepskim humorze, zbuntowany. Ale na szczęście w przedszkolu nie płakał. Dał mi ładnie buzi i poszedł z Panią budowac tory.
          W pracy masa roboty, więc się zbieram w sobie.

Miłego dnia.
        • gosia399 Re: cui 23.09.10, 09:57
          u mnie sonecznie kuba w przedszkolu,nie płacze juz od paru dni :))
          taka dumna jestem z niego:))))))
          wczoraj odbierajac go z przedszkola zamieniłam poare zdań z wychowawczynia i pani stwierdziła zre coraz chetniej bierze udział w zabawach,tańczy,maluje.....ale nie je posiłkow bo mówi ze "mama w dom robi ama"moze potrzebuje czasu aby zaakceptowac nowe jedzonko.
          hmmmm i co ku mojemu zaskoczeniu przyłozył koledze i miał 1min kary w kacie ,podobno tylko popchnoł bo Pawełek powiedział do niego "ty durniu"(nie wiem ale moze dzieci inaczej go odbieraja bo mało mówi a jak juz cos powie to nie rozumieja bo uzywa jezyka specyficznego takiego swojego własnego w wiekszości )
          dzis wolny dzień wiec o 12.30 po Kubulka jade a potem hmmmm nie wiem pojedziemy pojezdzic po gorkach w lesie(kupiłam malemu rowerek biegowy świetny:) mały jezdzi ze hoho i z małej górki daje rade tez zjechac (moze nie tak jak maluchy lilki bo oni to chyba raczej juz doswiadczeni rowerzysci -filmik na blogu to obrazuje doskonale)
          pozdrawiam kochane
          dzis troszke luziku bo dwa cięzkie dni przedemną
          buziaki
          • lilka.k Re: cui 23.09.10, 10:05
            gosia, górka to już nieaktualna ;), hehe, bo nuda.
            W niedzielę Piotr dał napiwek chłopakom jakimś na ulicy i zrobili mały pokaz dla moich synów na rowerach wyczynowych. No i mam teraz....próbowanie jazdy na jednym kole oraz skakanie do góry razem z rowerem ;).zgapiają.
            A tak poza tym, to chwile nauka trwa zanim dzieciak poczuje się pewnie..poczekaj, a zobaczysz co twój zacznie wyczyniać ;)
            • lilka.k Re: cui 23.09.10, 10:06
              lucy, piękne zdjęcia! Nareszcie w większej rozdzielczości i nie musze wchhodzic w monitor, by zobaczyć, bo uwielbiam na was patrzec! Bardzo kolorowo-zielone ;)
    • lucy_cu Kawka z fotozałącznikiem :-) 23.09.10, 10:04
      Kawka u Gismolka- z przyjemnością. :-) (Narttu, Twoje cappuccino też uwielbiam, żeby nie było ;-P)
      Cui- ściskam. Alleluja i do przodu, nie daj się!

Załączam zdjęcia wczorajsze. Dziś też takie fantastyczne słońce, aż się chce żyć. Zmieniłam wszystkim pościel, pralka leci już trzeci raz. Kończymy kolorowanki z Teresią (ale się stara, w ogóle już nie wychodzi za linie!) i fruuu, do ogrodu. :-)

Miłego dnia wszystkim, ściskamy słonecznie!
      img155.imageshack.us/img155/4593/0004068.jpg
      img684.imageshack.us/img684/9991/0004070.jpg
      img34.imageshack.us/img34/9564/0004076.jpg
      img837.imageshack.us/img837/3487/0004075.jpg
      ps tę rzekotkę miałam w ręce tylko chwilkę, mam nadzieję, że jej to bardzo nie zaszkodziło. ;-)
      • borowka78 Re: Kawka z fotozałącznikiem :-) 23.09.10, 10:10
        dzieki lucy za zdjęcia :) jakie zielone i słoneczne. Cudni jesteście :)
        • tri-mamma Re: Kawka z fotozałącznikiem :-) 23.09.10, 10:23
          Wow! Lucy, zdjęcia superowe!!!! Jaki Jaksa już duży chłop jest :)

A my dziś z Franusiem dzień lajtowy. Rano pojechaliśmy sobie na zakupy. Teraz on się bawi samochodami, a ja kawkę popijam. Wczoraj u fryjera byłam i u kosmetyczki, achh......

Popołudniu odwiedzamy moją siostrę i Tosię. Znowu będzie się działo!!! :)))

Noto miłego dnia wszystkim :)
      • narttu Re: Kawka z fotozałącznikiem :-) 23.09.10, 10:23
        jakby to Ida powiedziala: "ooo..vauva bula" (vauva= fin. dzidzia, bula to bula).. smakowity ten twoj synus :P
        • a090707 Re: Kawka z fotozałącznikiem :-) 23.09.10, 10:28
          Cui przytulam.
          U nas w koncu troche slonca, od razu weselej. Ludzie co tu robic wieczorami jak juz dziec spi ??? Nudze sie troche, pracy mi trzeba.
          • boazeria lucy 23.09.10, 10:33
            lucy... czegos mi tu zabraklo na zdjeciach........ hm........... buły? :-)))
            • narttu Re: lucy 23.09.10, 10:48
              jest Jaksa-bula :)
              • narttu Re: lucy 23.09.10, 10:48
                glodna jestem....
    • kamamama2 Re: kawa? herbata? 23.09.10, 10:53
      kończę ogarnianie domu, bo dziś nie pracuję. Pierwszy wolny dzień od nie wiem kiedy
      ale dobrze, że jest praca
      miłego dnia
      • aga_junior Re: kawa? herbata? 23.09.10, 12:14
        Zasiadam do was na chwilkę. u nas tez słoneczko ale ja buszuję w domu. Ogarniam, gotuję... wszystko to na co ostatnio czasu brak. Wczoraj spędziłam z Maciusiem prawie cały dzień w CZD w poradni laryngologicznej. Wyszło że mój syn ma wspaniały słuch :-) nawet mimo częstego, przewlekłego kataru. Tak zakończyliśmy diagnozę młodego i zaczniemy terapię mam nadzieję intensywną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka