Dodaj do ulubionych

Rękodzieło

13.09.12, 10:36
A ja mam pytanie. Maluje trochę akwareli, robię rękodzieło, biżuterie na szydełku, korale itp. Mam zamiar pisać ikony, byłam na kursie. Tylko gdzie to sprzedać, bo jak na razie mega inwestuję w materiały. Może coś doradzicie? Własnej firmy zakładać nie chcę, ale chcę, żeby to było zgodne z prawem.
Obserwuj wątek
    • kalipowa Re: Rękodzieło 14.09.12, 14:56

a moze www.brocante.pl?
      to portal / sklep z pracami roznych artystów
      • malenkie7 Re: Rękodzieło 14.09.12, 16:22
        Jest sporo portali. Np. Pakamera.pl, wylegarnia.com
        Zawsze pozostaje Allegro.
        Pochwal sie swoimi dziełami!
        • burdziaa Re: Rękodzieło 15.09.12, 08:02
          Asiu a kończyłaś uczelnię artystyczną?Bo nie wiem jak z innymi twórcami ale jesli chodzi o to jak ja wstawiam do galerii to mogę Ci poopowiadać.
          • asia-ch Re: Rękodzieło 15.09.12, 11:46
            Jestem samoukiem, jedynie byłam na kursie pisania ikon. Na razie dużo prac zostało podarowanych najbliższym. Z chęcią się pochwalę jak tylko mąż mi założy galerię. Najbardziej nurtuje mnie fakt, e jak coś się sprzeda to czy rozlicza się z urzędem skarbowym?
            Burdziu napiszesz mi jak Ty to robisz. Nie wiem czy tu, czy na maila:
            asia@ipk.com.pl
            • aurinko Re: Rękodzieło 15.09.12, 12:30
              Asiu, jeśli chciałabyś sprzedawać na Allegro bez zakładania działalności gospodarczej to daj znać.
              • asia-ch Re: Rękodzieło 27.09.12, 15:48
                Elu podaj telefon, to dryndnę:
                asia@ipk. com.pl :-)
              • ajila32 aurinko 08.10.12, 18:40
                Witam:) Ja bym chciała sprzedawać rzeczy które się czasem "rodzą" ale nie uśmiecha mi się działalność - ciekawa jestem sposobu:)
    • delfina7 Re: Rękodzieło 27.09.12, 21:20
      pochwal się dzięłam , załóż bloga :)
      • asia-ch Re: Rękodzieło 29.09.12, 23:09
        Chetnie, własnie mąż robi mi galerię. :-)
    • lipiec_2007 Re: Rękodzieło 08.10.12, 19:24
      Chętnie obejrze Twoje prace, chwal sie:)

A dlaczego mówisz o "pisaniu" ikon? Czy ikony sie pisze? Bo mi to tak traca rusycyzmem. Po rosyjsku malować to chyba wlasnie pisać:)
      • asia-ch Re: Rękodzieło 09.10.12, 10:32
        Chetnie bym wrzuciła, ale mąż mi cały czas galerie robi.

Ikony się pisze, w takim sensie, że one opowiadają historie zbawienia, i potem ludzie ikony czytają. To patrzenie na ikonę to jej czytanie. Nie umiem tego prościej wyjaśnić. :-)
        • asia-ch Re: Rękodzieło 19.10.12, 00:10
          Elu napisałam wiadomość na maila gazetowego, nie wiem czy miałam dobry adres.
          • asia-ch Re: Rękodzieło 31.10.12, 22:54
            Obiecałam już dawno. To niektóre moje rzeczy. :-)

moja-bizuteria.pl/pl/tworcy/asia-ch,104,html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka