nika1201 28.06.07, 12:35 Jak myślicie, czy z rozwarciem na jeden palec długo można chodzić, boję się, że wczorajsze badanie mi zaszkodziło, a muszę jeszcze parę dni wytrzymać, acha chyba mi zaczął odpadać czop Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilianak1 Re: Rozwarcie 28.06.07, 12:38 Może to różne u różnych osób, ale wg mnie można z tym trochę pochodzić. Kilka dni na pewno, chyba że bardzo się forsujesz, to różnie może być. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Rozwarcie 28.06.07, 12:41 Mi też zależy na donoszeniu ciąży chociaż do 1 lipca, więc też dużo leżę, chociaż dziś mam i tak fatalny dzień ale to chyba wina ciśnienia i pogody. Trzymaj się i odpoczywaj. Odpowiedz Link
aurinko Re: Rozwarcie 28.06.07, 12:41 Ja też mam na 1 cm ale u mnie rozwarcie będzie powoli szło i lekarka powiedziala żebym brala nospę żeby skurcze nie wyprzedziły rozwarcia. Wizytę mam na 4 lipca, termin na 3 lipca i podobno mam do wizyty wytrzymac, ale coś nie czuję żebym jeszcze tydzień pochodziła. Aha i czop chyba siedzi dalej, bynajmniej nie zauważyłam, żeby wypadł. Odpowiedz Link
akrobat Re: Rozwarcie 28.06.07, 14:21 Ja mam takie rozwarcie od prawie 3 tygodni i stoi w miejscu.fakt do godz 15 leze ale jak maz wraca z pracy a mała z przedszkola to sie niestety nie da.No cóz dobrze ze bede miała i tak cc to sie tym nie martwie Odpowiedz Link
nika1201 Re: Rozwarcie 28.06.07, 14:35 No tak, ale ja się boję,ze nie doczekam do planowanej Odpowiedz Link