katx1 24.11.07, 09:15 Dziewczyny jetseście z calej Polski, polećcie gdzie można się wybrać z maluszkiem aby miło spędzić weekend, ma być fajna pogoda chciałabym gdzieś wyjechać z domu, mąż też chętny ale ja mam zorganizować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babajagaa Re: co robić w weekend-polecajcie 24.11.07, 09:21 Dzisiaj chyba nici z wyprawy bo u nas ponuro strasznie,ale ja mam zawsze ten sam problem.My dopiero w styczniu zaczniemy wyprawy w gory jak juz Olaf "podrosnie"a w najblizszym czasie planujemy jechac na basen do Tarnowskich Gor.A moze tez sie wybierzecie z Wiktorkiem? Odpowiedz Link
katx1 Re: co robić w weekend-polecajcie 24.11.07, 09:28 bardzo chętnie, my już raz tam byliśmy jak młodego wyciągnęłam z wody to darł się tak, że się pół obsługi basenu zleciało. Odpowiedz Link
babajagaa Re: co robić w weekend-polecajcie 24.11.07, 09:34 a powiedz mi o ktorj mozna zdziecmi,albo numer telefonu jak masz. Odpowiedz Link
katx1 Re: co robić w weekend-polecajcie 24.11.07, 10:05 www.parkwodny.com.pl/pl/index.php można kiedy chcesz, a typowe zajecia dla maluchow tez sa ale musisz zadzwonic bo nie pamietam kiedy Odpowiedz Link
enya81 Re: co robić w weekend-polecajcie 24.11.07, 10:11 A ja niedawno o tym myslałam, żeby z Szymkiem jechac do Tarnowskich na basen. Tylko mój M coś marudził, że za mały. Miałaś coś specjalnego dla Wiktorka, czy tylko pieluchy nieprzepuszczalne? Odpowiedz Link
katx1 Re: co robić w weekend-polecajcie 24.11.07, 10:58 Miałam tylko pieluchy, na basenie można kupić w sklepiku na pięterku na sztuki, było super, mały przeszczęśliwy. Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: co robić w weekend-polecajcie 24.11.07, 11:19 Ja polecam góry góry i jeszcze raz góry. Teraz jest mnóstwo mozliwosci komfortowych a niedrogich noclegów. No i np w Beskidach jest piękna zima:) OOo może też być Jura Krak-Częst., też zimowo, sporo możliwości zwiedzania, spacerowania, a i baza turystyczna całkiem całkiem:) ale się rozmarzyłam... muszę gdzieś Męża wyciągnąć, jak Mały pozbędzie się katarku:) Odpowiedz Link