bobimax 06.01.08, 09:11 Wczoraj małej dałam pierwszy raz chrupki do posmakowania. Fajnie sobie go cmukała. Dałam też bułkę do gryzienia bo dziąsła ją swędzą a zębów brak i tak ją maltretowała miałam trochę spokoju tak była zajęta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19813 Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 09:56 ja swojej tez dałam kilka chrupków,ale smokała, a jak sie oblizywała. A dałaś smakowe czy zwykłe? Odpowiedz Link
izamig Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 10:05 A jakiej firmy kupowałyście chrupki, bo ja też bym dała ale nie wiem jakie? Odpowiedz Link
bobimax Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 10:08 a chrupki flipsy, ale widzę, że też są podróby. Odpowiedz Link
bobimax Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 10:06 zwykłe, bo są najlepsze te smakowe jakoś mi i starsej córce nie smakują. Odpowiedz Link
aurinko Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 11:18 A Maja w ogóle nie jest zainteresowana Flipsami :-( Za to z dziką rozkoszą wcina biszkopty (kupuję "Lu") i drze się jak zabieram jej rozciapane resztki z rączki. Odpowiedz Link
joannakw Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 16:50 ja tez juz dawałam, ale pojawiłą sie dziwna kupa i bolał brzuszek, tyle ze moze to przez te zęby bo tak sie wscieka ze szok, wiec narazie odstawiłam;( Odpowiedz Link
asia19813 Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 17:26 ja daję flipsy, raz dałam truskawkowe,ale się oblizywała Odpowiedz Link
delfina7 Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 18:09 Jeszcze nie dawałam , ale starszakowi dawałam tylko i wyłącznie kukurydziane , które w składzie nie miały soli. Co do smakowych to o nich wogle nie ma mowy. Przecież to sztuczne aromaty i środki. Nasze dzieciaczki zamałe jeszcze na takie jedzenie. To mija się z celem - kupujemy ekologiczne warzywka , słoiczki ,a potem dajemy chrupki smakowe. Odpowiedz Link
asia19813 Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 18:17 dałam bo chciałam zobaczyć jak będzie jadła, a te miałam pod ręką, teraz daję tylko bez smaowe Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 21:33 I co nie dławią się dzieciaczki? Kurka wodna może i ja dam młodemu wkońcu by się czymś zatkał :-)) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 21:44 nie, czasem tylko "ugryzie"dziąsełkami większy kawałek, ale jej wyjmuję lub sam się rozpuszcza Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Chrupki kukurydziane 06.01.08, 22:08 hehe.. przeczytalam watek o chrupkach i skoczylam dzis do sklepiku i kupilam malej:)) jejku, jaka radosc!!! "jadla" az jej sie uszy trzesly:))) z poczatku sie balam, ze odgryzie za duzy kawalek i sie, nie daj Boze, zakrztusi, ale one sie odrazu rozpuszczaja.. jak widziala, ze ide do niej z chrupkiem, to sie az cala trzesla z radosci i usmiech miala od ucha do ucha:))) Odpowiedz Link