rafulka 13.03.06, 07:35 że zadanie IVI wykonane. W sobotę. Od dziś progesteron dopochwowo 3 razy dziennie. Za dwa tygodnie beta z krwi. Mam nadzieję nie ześwirować. Teraz prosze o trzymanie kciukasów. Mocno. Bo moje już werżnięte w skórę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik6 Re: Melduję 13.03.06, 07:46 Mocno za Ciebie trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: Melduję 13.03.06, 07:48 ja tez mialam IUI w sobote dzis ide na podgladanko czy pechrzyki odpaliły, bo miałam robiona na niepekniete Odpowiedz Link Zgłoś
kate2513 Re: Melduję 13.03.06, 08:07 Witaj Rafulko !!! Trzymam za Ciebie kciukasy całe 2 tygodnie. Napewno się uda. Powodzenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Melduję 13.03.06, 08:13 Seduchem i myślami jestem z Tobą Rafulko))))) prosze prywatne fluidki salvowe: **************************************************** **************************************************** **************************************************** niech się uda, niech się uda, niech się uda....... Odpowiedz Link Zgłoś
szalki Re: Melduję 13.03.06, 10:10 Ja też trzymam kciuki,żeby się wszystko udało. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia240 Re: Melduję 13.03.06, 11:51 ja też mocno ściskam kciuki za Ciebie, ja podchodziłam do inseminacji 8 marca, jednak zrobiłam to wbrew pani doktor, która nie daje mi szans na powodzenie (nasionka nie wytrzymaały chyba presji chwili i osłabły okrutnie), ale chcialam jakos zakończyć leczenie w novum, dlatego zaryzykowałam. Co ma być to będzie Ale ściskam za Ciebie mocno i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zona29 Re: Melduję 13.03.06, 17:50 Rafulka bedzie dobrze .Za 2 tygodnie mam nadzieje płakać ze szczęścia razem z Tobą.Co Ty z sobą zrobisz przez ten czas oczekiwania? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martaindianka Re: Melduję 13.03.06, 17:58 Rafulka, no co Ty, nie możesz dopuścić, zeby dziecko miało ześwirowaną mamuśkę ). Mocno trzymam kciuki, a moje maluchy na potwierdzenie, kopią po żebrach, wirusków też w Salve zostawiłam juz ogromnie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś