Dodaj do ulubionych

Tani hotel w NYC

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 15:19
Wybieram sie do Nowego Jorku czy ktoś może polecić mi dobre miejsce na nocleg
mam już 40 lat więc nie interesują mnie mosty , noclegownie i przytułki.
Mieszkam i pracuje w Polsce więc ograniczają mnie też finanse. W Nowym Jorku
będe z 3 osobową rodziną. Może ktoś zna jakiś sympatyczny hotel do 100 dol. za
noc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr. T Re: Tani hotel w NYC IP: *.ne.mediaone.net 16.12.01, 15:42
      Gość portalu: misio napisał(a):

> Wybieram sie do Nowego Jorku czy ktoś może polecić mi dobre miejsce na nocleg
      > mam już 40 lat więc nie interesują mnie mosty , noclegownie i przytułki.
      > Mieszkam i pracuje w Polsce więc ograniczają mnie też finanse. W Nowym Jorku
      > będe z 3 osobową rodziną. Może ktoś zna jakiś sympatyczny hotel do 100 dol. za
      > noc.

Mozesz sprobowac Bentley Hotel. Ponizej podaje link skad mozna zrobic rezerwacje.
      Nie wiem, czy bedzie Ci odpowiadal, ale jak ja bylem w NY to tam sie zatrzymalem.
      Duzym plusem dla mnie bylo to, ze oferuja darmowy parking, co w Nowym Yorku
      ciezko znalesc, a ja podrozowalem tam samochodem. Z ponizszej strony, bedziesz
      tez mogl zagladnac na inne hotele. Milej podrozy.

www.number1hotels.com/ny/new_york/bentley_hotel/
    • Gość: lora Re: Tani hotel w NYC IP: 199.71.64.* 16.12.01, 20:40
      Skorzystaj z mlodziezowego hostelu kosztuje tylko 28$ za lozko .Adresy znajdziesz w przewodniku albo w
      internecie.
      lora
      • Gość: polished Re: Tani hotel w NYC IP: 134.113.71.* 17.12.01, 21:05
        ja sam korzystalem z best inn w jersey city, new jersey. to jest tylko 3-4
        przystanki kolejka PATH na Manhattan, koszt biletu na kolejke to 1$. Hotel
        kosztuje okolo 100$ za noc ze sniadaniem calkiem przyzwoitym, maja rowniez
        apartamenty z 2 pokojami, niedaleko jest tani lub nawet darmowy parking.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka