papa-para 15.12.09, 12:27 Witam, czy ktos ma doswiadczenie z sala Casa Nuova (www.casanuova.pl)? Dzieki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinakolondra Re: Casa Nuova 15.12.09, 12:39 Też jestem ciekawa opinii o tym miejscu. Z galerii można wywnioskować, że dosyć jasna sala co dobrze wróży jeśli chodzi o zdjęcia, ale ciekawi mnie standard usług... paulinakolondra.pl/blog Odpowiedz Link
papa-para Re: Casa Nuova 15.12.09, 13:37 To jest albo bardzo nowy lokal, albo z jakichs przyczyn malo popularny, bo nie moge znalezc w necie zadnych opinii na jego temat. Odpowiedz Link
paulinakolondra Re: Casa Nuova 15.12.09, 14:52 To ciekawe...Chyba nie zostaje nic innego jak iść go obejrzeć, choć faktycznie trochę ryzykowne urządzać wesele w miejscu, o którym nie ma żadnych opinii. A na ile osób ma być to wesele/przyjęcie? paulinakolondra.pl/blog Odpowiedz Link
papa-para Re: Casa Nuova 16.12.09, 08:58 100-120 osob. Jest jeszcze np. opcja Art Hotel, ale to wyjdzie troche drozej. Moze jednak lepiej zaplacic wiecej, ale bez ryzyka. Odpowiedz Link
paulinakolondra Re: Casa Nuova 16.12.09, 10:47 Art Hotel mogę Ci polecić z czystym sumieniem. Sama miałam tam swoje wesele. Fantastyczna obsługa, piękne sale i miejsca do fotografowania, pelny profesjonalizm organizatorów. Z takich ciekawszych miejsc jest jeszcze też hotel Bugatii przy Leśnicy, ale tam jest minus, że goście nie widzą sali na której się tańczy. paulinakolondra.pl/blog Odpowiedz Link
roza-7 Re: Casa Nuova 16.12.09, 12:32 Ktoś kiedyś musi zaryzykować;) Lokal jest rzeczywiscie otwarty dopiero w tym roku przed wakacjami,więc trudno spodziewać się wielu opinii. Pani Magda odpowiedzialna za organizację wyjątkowo miła i kompetentna. Sale przestronne,choć nie tak jasne jak na zdjęciach.Fajny wystrój oraz spory parkiet do tańczenia. Tylko menu troszkę drogie drogie(jak na nasz budżet oczywiście)-jak sie jeszcze doliczy tort,ciasta,owoce...dlatego myśmy wybrali Duet...a tak być pewnie "padłoby" na Casa Nuovę bo nam się spodobała:) Odpowiedz Link
papa-para Re: Casa Nuova 20.02.10, 19:14 Witam, wprawdzie w koncu nie moglam dopasowac terminu kosciola z terminami dostepnymi w Casa Nuova, ale za to mielismy tam wczoraj impreze firmowa. Musze powiedziec, ze po pierwsze sala jest faktycznie ladna (to jest oczywiscie kwestia gustu, mi sie podobalo, ze jest to sala weselna, ale nie za bardzo "cukierkowo" urzadzona). Po drugie, jedzenie bylo bardzo dobre, obsluga sprawna i pomocna. Po trzecie, wszyscy swietnie sie bawili. Mielismy DJa z Casa Nuovy (muzyka tez jest oczywiscie kwestia gustu, akurat ja na wesele bede miec zespol) i bawilismy sie prawie do 4 rano. Nie bylo zadnych zgrzytow ani problemow. Jesli szukacie wiec sali weselnej, to z czystym sumieniem moge juz teraz polecic to miejsce. Odpowiedz Link
spensierata Re: Casa Nuova 20.02.10, 23:45 Witam, czy możesz napisać coś więcej o DJu? Czy był to może DJ Locky? Misiowaty pan z czarnymi kręconymi włosami? Jeśli tak, to jak wypadł? zastanawiamy się nad zatrudnieniem go na naszym weselu. Odpowiedz Link
domka18w Re: Casa Nuova 23.02.10, 21:02 Witam! Ja również brałam ten lokal pod uwagę. Pani Magda widać konkretna i bardzo pomocna,aczkowliek zrezygnowała z lokalu. Duży minus brak parkingu, miejsc noclegowych oraz możliwości wyjścia na zewnątrz zaczerpnięcia świerzego powietrza. Sala jest zrobiona w piwnicy, lecz bardzo ładna,ale więcej minusów niestety. Odpowiedz Link
martuccia84 Re: Jakie opinie wasze po weselu tam??? 24.02.10, 12:29 A jak zabawa w tym miejscu?? POmijajac piwnice i brak parkingu?? Potrzebuje miejsca na okolo 80-90 osob, czy jest tam wystarczajaco miejsca?? no i jak z jedzeniem? Bardzo prosze o opinie kogos kto sie na weselu juz tam bawil... Odpowiedz Link
papa-para Re: Jakie opinie wasze po weselu tam??? 24.02.10, 22:25 Na 80-90 osob na pewno wystarczy, jeszcze troche wiecej tam sie zmiesci. Jedzenie bardzo dobre i w duzych ilosciach, w tym znaczna ilosc przekasek zimnych. Odpowiedz Link
papa-para Re: Casa Nuova 24.02.10, 22:23 Witam, tak to byl ten misiowaty pan :) Jak juz pisalam, muzyka jest kwestia gustu i to co on gral, to nie jest to co ja akurat chce miec na weselu. Ale mysle, ze wiekszosci ludzi odpowiadalaby wlasnie taka muzyka. Czyli roznego typu popularna muzyka do tanca zagraniczna i polska. Zdarzylo mu sie popelnic troche disco polo, ale ponownie musze powiedziec, ze to rowniez jest to, czego ludzie sobie zycza na weselach. Generalnie na naszej imprezie tance trwaly prawie do konca imprezy i nikt nie narzekal na muzyke. Odpowiedz Link
domka18w Re: Casa Nuova 24.02.10, 22:59 jak ktoś potrzebuje salę do 100 osób odstąpie hotel -jasek data 21.08.2010r. Sala nowo wyremontowana i naprawde ładna. my zmieniliśmy termin na 28.08.2010 na wieksza sale. Pozdrawiam Odpowiedz Link