medea11 Re: Gdzie dobry fryzier? 20.02.07, 10:01 ja Ci raczej nie pomoge, bo po mojej czwartkowej wizycie u fryzjera musze teraz sobie zaserwowac dekoloryzacje, bo w tym kolorze wygladam jak wiedzma! Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie dobry fryzier? 20.02.07, 10:07 Hej:) Bellissima na ul. Jaracza 65/A. Martę poznałam, gdy pracowała jeszcze w Studio Broadway na Kiełbaśniczej, jest świetna, teraz ma własny salon:) Na wizytę najlepiej się umówić telefonicznie: 071 792 11 30. Ja mam dosyć specyficzny sposób na ocenę fryzjerki. Patrzę najpierw czy podoba mi się jej fryzura i strój, jeżeli tak, to duża szansa, że mamy podobny gust i spodoba mi się to co zaproponuje;) Teraz większość moich koleżanek do niej chodzi, chociaż nie jest to blisko centrum. Podobno niezłe jest Cesare na Rynku. Odpowiedz Link
medea11 Re: Gdzie dobry fryzier? 20.02.07, 12:18 bedziesz sie u niej tez czesala do slubu? I jeszcze jedno pytanie jak bardzo jest droga? Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie dobry fryzier? 20.02.07, 14:42 Tak na pewno u niej:) Nie jest droga, za strzyżenie płacę 50 zł (w Broadwayu więcej płaciłam). O cenę fryzury ślubnej nie pytałam, bo to zależy na co się zdecydujemy. Na razie zaproponowała mi zrobienie refleksów na włosach bo wyglądają mysio od kiedy nie farbuję, te refleksy wystarczy robić raz na pół roku i nie ma żadnych odrostów, co bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
medea11 Re: Gdzie dobry fryzier? 20.02.07, 17:40 no to chyba sie do niej umowie, bo juz nie moge wytrzymac, ze wygladam w tych ceimnych wlosach jak czarownica. Swoja droga cena atrakcyjna, bo ja w zeszlym tygodniu za farbowanie wlosow w Saloniku w przejsciu garncarskim zaplacilam 230pln...a mam znizke. Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie dobry fryzier? 20.02.07, 18:29 Ulica Jaracza jest długa, ten salon jest na tym nowym osiedlu po prawej, jak jedziesz na Kromera (po lewej mijasz browar). Przed mostem skręca się w prawo - na rogu jest stacja paliw i cały czas prosto. Salon jest przed żabką. Odpowiedz Link
medea11 Re: Gdzie dobry fryzier? 20.02.07, 23:40 dzieki wielkie za namiary. Kiedys pracowalam w tamtych okolicach wiec na pewno trafie :-) Odpowiedz Link
inkageo Re: Gdzie dobry fryzier? 22.02.07, 19:49 W moim przypadku (jestem szaro-burą blondynką na odwyku od farb) to będą o ton jaśniejsze pasemka, ale nie na wierzchniej warstwie włosów wzdłuż przedziałka tylko od spodu (nie będzie widać odrostów). Jak będę ruszać głową to ta "wewnętrzna warstwa" (która u mnie jest ciemniejsza, bo nie rozjaśnia jej słońce) ma się ładnie mienić. Odpowiedz Link
rubin04 Re: Gdzie dobry fryzier? 23.02.07, 09:32 A ile za takie refleksy? Bo może bym swoje ożywila? A przed farbowaniem mam lęki (ze wzg na odrosty). Po lecie zawsze mam jasne wlosy od góry, potem jest zima i efekt tego taki ze mam pół jasniejszych i pół ciut ciemniejszych na głowie niby tak bardzo nie widać, ale ja widzę.. Daj znać jak już bedziesz po. Pozdrowienia! PS W okolicy Jaracza, na tej ścianie co jest bank BZ WBK jest drugi fryzjer - pracuje tam dośc awangardowa fryzjerka, przed która przestrzegam - miała mi ściąć delikatną grzywkę a po wyjściu wyglądałam jak Ziemowit, syn króla piasta, po pierwszych postrzyżynach.. Odpowiedz Link
maraxela Re: Gdzie dobry fryzier? 06.03.07, 00:02 o kurcze ale mnie rozsmieszylas hahaha Odpowiedz Link
kartynka Re: Gdzie dobry fryzier? 06.03.07, 21:08 Jesli ja moge cos polecic to zdecydoiwanie polecam mojego fryzjera: a wlasciwie salon Maxim hair studio:-) Sa najlepsi:-) Teraz wlasnie wrocilam z Wroclawia i jestem bardzo zadowolona po wizycie u nich w salonie u mojego najlepszego pod sloncem Artura! Obejrzal moje zdjecia w sukni, obejrzal zdjecia fryzur, ktore mi sie podobaja i wybor mam teraz tylko miedzy dwoma! Wszystko mi wytlumaczyl, ktore fryzury i dlaczego do moich wlosow; wypytal mnie o stroj pana mlodego (bo to tez jakos musi wszystko pasowac razem podobno). I przynajmniej teraz juz wiem co mam sobie na ta moja glowe kupic. Adres do nich to ulica Swietokrzyska (naprzeciwko Mamuta) a tel: 322 11 27. Naprawde Polecam! Odpowiedz Link
katse Re: Gdzie dobry fryzier? 30.03.07, 13:22 pani Magda, w salonie Lorin. ul. Kołłątaja. Jest cudowna. Fajny jest tez Andrzej. K Odpowiedz Link
azorek22 Do katse 30.03.07, 17:11 Kiedys chodzilam do salonu (nie pamietam nazwy) kolo ulicy Kosciuszki, kolo takiego budynku na 'nogach' i tam byal Pani Magda - swietna. Potem wyjechalam z Wroclawia, wrocilam - a Jej juz tam nie ma. Wiem, ze wiele Magd na swiecie, ale moze to Ona? Odpowiedz Link
grisly Re: Gdzie dobry fryzier? 01.04.07, 13:12 ja również polecam Martę z Bellisimy na Jaracza (koło Żabki), zawsze wychodzę zadowolona Wcześniej trzeba się umówić telefonicznie, tel.chyba ktoś podał, ale jak coś to : 071 792 11 30 Odpowiedz Link
venusgirl Re: Gdzie dobry fryzier? 09.05.07, 12:56 polecam salon "Michał Krzyszycha & team" na ul Szewskj. Fryzjer Czarek jest niezatąpiony !! tel. 071 780 66 00 Przyznam, że salon jest drogi, ale warto ! Chociaż na ten 1 raz... :) Odpowiedz Link