Dodaj do ulubionych

Podpisałam umowe na lokal :)

05.06.07, 23:54
No to się pochwalę swoim krokiem naprzód - podpisałam dziś umowę z Casablanką :)
Rozważam (moze to przejściowe) jakąś firme dekoracyjną, choć ogród i tak jest ładny.
Podoba mi się Fantasmagoria - korzystał ktoś z nich? www.fantasmagoria.net.pl

Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • mala831 Re: Podpisałam umowe na lokal :) 06.06.07, 21:04
      My korzystamy z Decor-A.
      • rubin04 Re: Podpisałam umowe na lokal :) 06.06.07, 21:27
        A co Wam dekorują i jaka jest mniej więcej cena?
        Bo ja jestem dopiero na etapie rozważąń i szukania pomysłów.

Pozdrowienia.
    • anka0308 Re: Podpisałam umowe na lokal :) 09.06.07, 11:02
      Witam !

Byłam ostatnio na weselu w pałacu w Pawłowicach, gdzie Fantasmagoria robiła
      dekorację. Cała dekoracja była zrobiona z kwiatów, świeć i materiału. Nie wiem
      ile zapłacili ale efekt był super. Może poproś o zdjęcia ?

Pozdrawiam.
      • adrianna79 Do anka0308 09.06.07, 14:04
        Ja wlasnie tez bede miala slub w Pawlowicach w sierpniu 2007. Jak ogolnie
        podobalo Tobie sie to miejsce? Jezeli moge zapytac, to na ile osob bylo wesele?
        Moje bedzie na okolo 50 osob i wynajelismy te "sale balowa" Czy myslisz ze bylo
        duzo miejsca do tanca? Jaka byla obsluga? Nietety ja organizuje wesele z poza
        Polski i rowniez jak do tej pory nie mialam okazji zapytac sie nikogo o
        wrazenia z wesela tam. Bede wdzieczna za odpowiedz!
        Adrianna
        • anka0308 Re: Do anka0308 09.06.07, 15:10
          Miejsca do tańca było mało, ale gości było dwa razy więcej. Poza tym właściwie
          prawie nikt nie tanczył bo zespół był "sesyjny" - grali program a nie do tańca
          i wypełniali sobą i sprzętem prawie całą salę przeznaczoną do tańczenia. Ale
          nie martw się bo na pewno przy mnejszej ilości gości i innym rozplanowaniu nie
          będzie z tym problemu. Sama sala jest dosyć ciemna ale kwiaty i świeczki bardzo
          fajnie ją rozświetlały. Obsługa była bardzo sprawna i sympatyczna (mlozi
          ludzie) - chyba nikt nie miał zastrzeżeń.

Anka
          • adrianna79 Re: Do anka0308 09.06.07, 15:15
            bardzo dziekuje za odpowiedz. u nas bedzie dj, wiec duzo miejsca nie powinien
            zajac. ciesze sie ze sala jest ciemna, bo wlasnie mi sie marzy o tym zeby
            sala "plonela" w swieczkach. pozdrawiam.
    • martos82 Re: Podpisałam umowe na lokal :) 09.06.07, 11:43
      Gratuluje:) Ja tez podpisalam:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka