rubin04 Re: adrianna no opowiadaj jak sie wesele udalo!!! 13.08.07, 23:43 Z tego co pamiętam to ona planowała od razu po ślubie planowała w podróż się udać wiec na relację poczekamy.. Odpowiedz Link
adrianna79 Re: adrianna no opowiadaj jak sie wesele udalo!!! 14.08.07, 03:19 witam sloneczka. wlasnie udalo mi sie dojsc do komputera. wyjezdzamy za kilka minut... nie mniej, bardzo mi bylo mi was widziec! zrobiliscie mi bardzo duzo niespodzianke! ogolnie wesele sie udalo - amerykanscy goscie byli pod bardzo duzym wrazeniem; wszyscy mowili ze przeszlo ich oczekiwania, wiec oboje z jason'em jestesmy bardzo szczesliwi. oczywiscie, bylo troche niedociagniec organizacyjych w postaci, co mamy robic w kosciele, bo ksiadz sie troche spieszyl i nie zrobilismy blogoslawiensta przy obrazie matki boskiej... a spiew kochanej olgi powalil wszystkich! wspaniala dziewczyna.... jezeli chodzi o samo wesele, to bylo wspaniale!!! tylko jedyne co nie wypalilo to dj! ale o tym napisze pozniej. zdjec jeszcze nie mam, ale postaram sie cos wkleic po powrocie w poniedzialek.. a teraz jedziemy nad polskie mazury :-)... tak wiec podsumowujac... tydzien "na wariackich papierach" zakonczyl sie sukcesem! buzka!!!! Odpowiedz Link
kartynka Re: adrianna no opowiadaj jak sie wesele udalo!!! 14.08.07, 21:49 Czesc Adrianna! Gratulacje kochana!!!! Ciesze sie ze wszytsko sie udalo! Slyszalam od dziewczyn na forum ze suknia wygladala wspaniale! Nie moge sie doczekac na zdjecia! POzdrowienia i udanego pobytu na Mazurach! x Odpowiedz Link
sept_bride do kartynki 15.08.07, 17:49 Oglądałam zdjęcia z Twojego ślubu i co najmniej 2 dziewczyny które były na fotkach to anglistki. Też należysz do tego grona?;-) pozdrawiam Odpowiedz Link
kartynka Re: do sept bride:-) 15.08.07, 21:45 Czesc:-) No ja nie anglistka, ale faktycznie sporo moich kolezanek sie tym zajmuje. Domyslam sie ze rozpoznalas znajome twarze:-) Jaki ten swiat maly:-) Odpowiedz Link
sept_bride Re: do sept bride:-) 16.08.07, 12:39 hehe, faktycznie to stara prawda o małym świecie. Ale chyba już mnie nie dziwi gdy na zdjęciach na forum widzę znajome twarze albo okazuje się że mam wspólnych znajomych z nowo poznanymi osobami;-) Wrocław to taka większa wioska:-) pozdrawiam Odpowiedz Link
sept_bride Re: do sept bride:-) 16.08.07, 18:26 Hihi, Dwie z osób ze zdjęć;-) Nie będę podawać ich imion i danych personalnych publicznie;-) Chyba że chcesz na mail... Odpowiedz Link