anetka_bie Re: sala w prusicach 04.01.08, 21:18 Mam salę zarezerwowaną na ślub w Prusicach k. Trzebnicy Odpowiedz Link
karolka_d Re: sala w prusicach 06.03.08, 13:47 my tez mamy zarezerwowana sale w Prusicach tylko że nikt nie pisze nic na jej temat. Ciekawe jaka jest tam obsługa i jedzonko? Odpowiedz Link
anetka_bie Re: sala w prusicach 06.03.08, 19:43 z czystym sumieniem moge polecic sale w prusicach. Bylam tam na kilku weselach, w tym wesele mojej siostry. Jedzonko pyszne, bogate menu, obsludze tez nie mielismy nic do zarzucenia. Poza tym kierowniczka P. Agnieszka to osoba z ktora mozna sie dogadac, bardzo wyrozumiala i pomocna. Cena na ten rok to chyba 125 zl od osoby, ale niestety na przyszly rok cena wzrosla do 145zl:( A na kiedy macie sale??? Odpowiedz Link
karolka_d Re: sala w prusicach 10.03.08, 18:15 my mamy sale wstępnie zarezerwowana na 22.08.2009. Chcieliśmy na czerwiec ale już brakło terminów :(. Ale to nic sierpień tez może być:)Bardzo dziękuje Ci Anetko za odpowiedż bo już straciłam nadzieje że ktokolwiek odpisze :) Odpowiedz Link
anetka_bie Re: sala w prusicach 10.03.08, 19:14 Hej Karolka, Ja sale na czerwiec rezerwowalam w pazdzierniku 2007 i byly tylko dwa terminy wolne: 13 i 27, wiec z narzeczonym wybralismy 27 czerwca. Jesli bedziesz miala jakies pytania to pisz smialo. Pozdrawiam.Aneta Odpowiedz Link
tulipanekx Re: sala w prusicach 08.03.08, 10:04 Chciałam tam robić wesele ale terminy zajętę. Słyszałam że bardzo fajne są tam wesela. Jedzenie rewelacje itp. Odpowiedz Link
lenajanek Re: sala w prusicach 11.03.08, 15:13 ja byłam tam na jednym weselu- mojej szwagierki i nie dość że bawiłam się rewelacyjnie, to jeszcze nigdzie indziej nie widziałam takiej obsługi!! o nic nie trzeba prosić, cały czas masz mnóstwo jedzenia przed sobą, wódka non stop na stołach i kelnerzy, którzy chcą dogodzić jak tylko potrafią jak pisałam, byłam tam tylko raz, ale połowa rodziny mego przyszłego męża właśnie w rivierze urządzała wesela i za każdym razem byli jednakowo zadowoleni naprawdę z czystym suminiem polecam i uważam, że bardzo dobrze wybraliście Odpowiedz Link
karolka_d Re: sala w prusicach 11.03.08, 22:11 No to super bardzo się ciesze że to miejsce ma tak pozytywne opinie i tylko utwierdziliśmy sie w przekonaniu że to był dobry wybór. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
karolka_d Re: sala w prusicach 31.03.08, 15:01 A możecie polecić jakąś orkiestre która często gra w Rivierze i przy której można sie fajnie pobawić? Odpowiedz Link