beatrix13 Re: onaznim 01.01.10, 22:12 Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen i ma facet rację Odpowiedz Link
beatrix13 Re: onaznim 01.01.10, 22:13 i jeszcze 1 trafne spostrzeżenie, więc nie martw się Exiu "Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę." — Woody Allen Odpowiedz Link
tikki Re: onaznim 01.01.10, 22:22 To jeszcze jeden z Woody'ego o seksie: "Myślę, że jestem w tym dobry. Dużo ćwiczę w samotności..." Odpowiedz Link
tikki Re: onaznim 01.01.10, 23:01 Zresztą, co to jest grzech? Może grzechu nie ma, a są tylko błędy i wypaczenia... Odpowiedz Link
tikki Re: onaznim 02.01.10, 01:19 Bosz, co my tu wypisujemy... O onanizmie, a teraz dopiero przeczytałam, że Exman napisał Ona-z-nim. No nie, to na pewno nie grzech. Odpowiedz Link
bella1 Re: onaznim 02.01.10, 06:49 Woody jak Woody -ale byl taki,co stwierdzil,ze czasami ...cygaro to tylko cygaro Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: onaznim 02.01.10, 14:37 No tak u niego kufa jamnika to przedłużenie penisa Odpowiedz Link
tikki Re: onaznim 02.01.10, 21:15 Z cyklu 'Ona z nim' Woody'ego: "Moja żona jest obiektem seksualnym. Za każdym razem, gdy proszę o seks, ma obiekcje." Odpowiedz Link
beatrix13 Re: onaznim 02.01.10, 22:10 innym klasykiem polecę " Nic co ludzkie nie jest mi obce" Odpowiedz Link
andreas.007 Re: onaznim 02.01.10, 11:19 Kiedyś dostałem taki tekst - był tylko pierwsze litery i ostatnie wyrazów a środek był mixt i czytało się jak gdyby nic, dopiero po dużej chwili to zsuwazalo! Bo taka jest technika czytania... A wracając do meritum to nie grzech, to jak dla mnie ani onanizm, ani ona z nim to nie grzech! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: onaznim 02.01.10, 22:30 Przyznam się szczerze , że oczywiście ja też przeczytałam tytuł "onanizm " , mało tego - w pierwszego kliknęłam gosia a jednak onanizm a onaznim róźni się trochę , aczkolwiek żadne niestosownym nie jest g trudną choć wielką sztuką jest umieć cieszyć się tym , co człowiek posiada... <*> Odpowiedz Link
0kto Re: onaznim 04.01.10, 10:05 Więc ze mną chyba coś nie tak, bo od razu przeczytałam, jak stoi napisane Myślą nie zgrzeszyłam Cholera, zaczynam się martwić, czy aby ta prostolinijność nie była objawem ciasnoty umysłowej Odpowiedz Link