praszczur1 07.12.06, 17:27 to pozwolę się czasem tu zajrzeć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: Cieszę się, jeżeli nie bedziesz miał nic napr 07.12.06, 17:31 Ja zaglądam bez pytania, a jeśli Andreas wypije z nami , to zaproszę go na inne forum Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Cieszę się, jeżeli nie bedziesz miał nic napr 07.12.06, 17:34 dyrgosiu, Andreas zbyt delikatny jest na picie z bandą śpiewających wariatów Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Cieszę się, jeżeli nie bedziesz miał nic napr 07.12.06, 17:35 Dobra, tym razem nie będę śpiewać... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Cieszę się, jeżeli nie bedziesz miał nic napr 07.12.06, 17:37 ja wole skakac, bo nie nazwe tego tancem, niz spiewać! ostatnio w Can Canie dałem sie upic i szalałem do 5 rano .... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Cieszę się, jeżeli nie bedziesz miał nic napr 07.12.06, 17:38 my byśmy zawsze też do 5 rano szaleli,ale wyganiają nas przed 2 Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Cieszę się, jeżeli nie bedziesz miał nic napr 07.12.06, 17:47 mnie nie pamietam zeby wygonili.... a drzewiej w Ohkej, to krzesła na stole, ale my dalej i nikt złego słowa nie mówił, a pani właścielka jeszcze gratisa fundowała! Ach co to były za czasy.... co za lokal! Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Cieszę się, jeżeli nie bedziesz miał nic napr 07.12.06, 17:49 ja tam w tygodniu na sałatki wpadałam, zbyt duże porcje,ledwie do połowy dochodziłam Odpowiedz Link
dyrgosia Re: To już ROK 03.12.07, 18:34 oktomvre napisała: > jesteś urodzoną agitatorką > Niedocenianą Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Cieszę się... 07.12.06, 17:35 ciesze z kazdej wizyty, acz mam mieszane uczucia co do tych forów prywatnych... bo to rozbije troche nasze Forum Szczecin, a tworzenie Forum Szczecin Bis to juz kompletnie! Natomiast Forum spotykajacych sie, to doskonały pomysł, bo te osoby sie znaja w realu, spotykaja i maja inne wspólne tematy, moze nawet nie dla nie bywalców! Ciesze sie Praszczurze jest nas tu dwóch facetów i same piekne kobiety! Odpowiedz Link