exman 13.07.07, 07:56 Nie o Finlandię mi chodzi akurat. Kobieta-kotka, miauczy, przeciąga się... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.bazyl Re: Kotka 13.07.07, 11:09 ? Nic nie kapuje... Czy masz kotke, ktora nazywa sie Finlandia? Czy ten post to taki bardziej - matrymonialny, czy tez to moze opis z natury...? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Kotka 13.07.07, 11:32 był a w Szczecinie Anija Garbarek ucharakteryzowana na kotke, a ona z Finlandii! Chyba, ze chodzi Tobie o Finlandie o jakims konkretnym smaku... ) NA TEN PRZYKŁAD ZURAWINKI ALBO OWOCÓW LESNYCH... Odpowiedz Link
vicek113 Re: Kotka 22.07.07, 08:38 ...dyrdymały smolone Andreas napisałeś. Anja Garbarek (l.37) to córka swojego ojca Jana Garbarka (l.60)genialnego muzyka jazzowego współczesnej europy. Jest Norweżką spod OSLO. co więc ma wspólnego z Finlandią\\\\\\\??? Tatuś Jana to biedny polski jeniec wojenny spod Jasła który był ostał na dłużej na ziemii wikingów, był spłodził a muzyczny efekt możesz posłuchać. ...I jeśli Andreas masz dobre ucho i zamkniesz oczy słuchając jego kompozycji /np Visible World, Red Wind/ zobaczysz surowość Norwegii ale i ciepło Polski. ..a Anja to wolalna kontynuacja. andreas.007 napisał: > był a w Szczecinie Anija Garbarek ucharakteryzowana na kotke, > a ona z Finlandii! > > Chyba, ze chodzi Tobie o Finlandie o jakims konkretnym smaku... ) > NA TEN PRZYKŁAD ZURAWINKI ALBO OWOCÓW LESNYCH... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Kotka 22.07.07, 11:16 masz racje... nie sprawdziłem - przepraszam! Ale smaków Finlandii nie podwazyłes... Moge jedynie Tobie powiedziec, że raczej smAlone, a w ogóle - to duby smalone! A dyrdymały, to dyrdymały! Pewnikiem nie sprawdziłes... Ale jak to na gwiazdeczke przystało, iskiereczke z popielnika błysnąłeś... mam nadzieje, ze sie rozżarzysz! Mimo wszystko miło, ze zagosciłes, chocby po to by mnie szturchnąc w ambicje urojone... ale chyba nie przeze mnie! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Kotka 22.07.07, 11:32 co do zas muzycznych efektów wokalnej kontynuacji... to miałem przyjemnośc byc na koncercie! Na zywo mnie jednak nie zachwyciła, ale tu pewnie miały wływ i inne czynniki... Odpowiedz Link
xxtoja Re: Kotka 20.07.07, 09:37 exman napisał: > Nie o Finlandię mi chodzi akurat. Kobieta-kotka, miauczy, przeciąga się... ... dobrze, że wolisz kotki, a nie tygrysice. A w Kotce jest ładny parczek ze stawkiem i pływającym ptactwem. Odpowiedz Link