getiton 24.09.08, 21:38 na plecach, na plaży czy w lesie na mchu, chciałoby się nie leżeć samemu, w sumie jest tak miękko że można by leżeć we dwoje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
getiton Re: Kiedy się leży 24.09.08, 21:39 w sumie chodziło mi o polegiwanie na brzuchu, kompletnie o nim zapomniałem od kiedy go nie mam. Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Kiedy się leży 24.09.08, 22:37 to było kilka lat temu - nie wiecej jak 7... spacerowalismy w górach po lesie. Taki snieg miedzy swierkami, taki swiezo dopiero co spadniety, puszysty i taki bielutki i słońcem połyskujacy... I dziewczyna padła i zrobiła orła... i strącalismy na siebie snieg z gałęzi... Tez pieknie.... a brzucha nie miałem nigdy. Odpowiedz Link
oktomvre Re: Kiedy się leży 25.09.08, 06:35 getiton napisał: > w sumie chodziło mi o polegiwanie na brzuchu, kompletnie o nim zapomniałem od > kiedy go nie mam. głowonóg?? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Kiedy się leży 25.09.08, 20:57 tak głośno o tych brzuchach nie mówcie bo w świetle nowego forumowego szaleństwa ( vide fotki ) przyjdzie Wam umieścić zdjątka owych "sześciopaków" i zrobi się ......... duże BĘC ! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Kiedy się leży 26.09.08, 09:50 oktomvre napisała: > daj się chłopakom trochę polansować toż właśnie daje .... a Nam niech dadzą popatrzeć Odpowiedz Link