Dodaj do ulubionych

zdjąko cienko błyszczy

29.01.09, 20:35
leci fajansem, brak tylko krokodyla.
Obserwuj wątek
    • gosia.43 Re: zdjąko cienko błyszczy 02.02.09, 23:32
      nie....to chyba zapowiedź wiosny....
      gosia
      • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 02.02.09, 23:42
        Exmanie krokodyl czai sie w tych krzakach...
        • gosia.43 Re: zdjąko cienko błyszczy 02.02.09, 23:46
          ...i ma taaaaakie wielkie oczy...
          gosia
          • ginger43 oczy to mały pikuś! 02.02.09, 23:54
            Ale zębiska to ona ma! Uważaj Ex, bo może kłapnąć i... będziesz
            cienko śpiewał tongue_out
            .................................................................
            "Człowiek musi dokonywać wyborów. W tym tkwi jego siła: w możliwości
            podejmowania decyzji."
            P.Coelho, Piąta Góra
            • ginger43 Re: oczy to mały pikuś! 02.02.09, 23:56
              To było o krokodylu, nie wiem czemu napisało mi się "ona", to nie
              miało nic wspólnego z Gosią smile smile smile
            • gosia.43 Odpieprz się Ginger od moich 02.02.09, 23:57
              zębów , bo mogę i ukąsić nieźle - jak trza wink
              gosia
              • ginger43 Re: Odpieprz się Ginger od moich 03.02.09, 00:03
                Oj Gosiu, żebyś Ty wiedziała jak się uśmiałam z tej wizualizacji tongue_out
                co w moim stanie ducha jest jak miód smile Jesteś wielkiego serca, to
                mi wybaczysz <szczerzy zęby w uśmiechu>

podejmowania decyzji."
                P.Coelho, Piąta Góra
                • gosia.43 Re: Odpieprz się Ginger od moich 03.02.09, 00:07
                  Wyczułam Cię zołzo - bo dając swój wpis - nie widziałam
                  Twojego "usprawiedliwienia" jeszcze...smile
                  gosia
            • exman Re: oczy to mały pikuś! 02.02.09, 23:58
              Luzik, mam takie kąpielówki z krokodylkiem. To jak z tym dowcipem o myśliwych i
              jamniku. I will servive !!!
              • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:02
                pierdol się , ex
                gosia
                • exman Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:05
                  Wreszcie siostrę rozgryzłem. Czy ja muszę wszystkie kobiety rozgryzać ?
                  • ginger43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:09
                    To lubisz taki seks-kanibalizm?
                    podejmowania decyzji."
                    P.Coelho, Piąta Góra
                  • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:12
                    exman napisał:

> Wreszcie siostrę rozgryzłem. Czy ja muszę wszystkie kobiety
                    rozgryzać ?

Sporo czasu zajęło , a i tak fałszywy trop....
                    gosia
                    • ginger43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:18
                      gosia.43 napisała:

> Sporo czasu zajęło , a i tak fałszywy trop....

Mylić się jest rzeczą ludzką, to dowodzi tylko, że Ex jest
                      człowiekiem, ufff a chwialami bałam się, że w tej ciemnej kotłowni
                      jakieś monstrum urzęduje tongue_out
                      podejmowania decyzji."
                      P.Coelho, Piąta Góra
                      • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:25
                        Ex po prostu lubi czasami wejść całym sobą , a póżniej wymięka....smile
                        gosia
                        • ginger43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:30
                          Taki odważny nie do końca smile
                          Ale może w tej przezorności ma rację PZU w końcu tongue_out Rozsądny gość z
                          niego, inaczej Ordynator nie powierzyłby mu takiego odpowidzialnego
                          stanowiska - żeby igrać z ogniem, trzeba być odpowiedzialnym, no nie?
                          podejmowania decyzji."
                          P.Coelho, Piąta Góra
                          • exman Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:41
                            Chuj wiecie.
                            • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:47
                              exman napisał:

> Chuj wiecie.

to dużo , czy mało - według Ciebie ?

gosia
                          • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 00:41
                            Moim zdaniem , to Ex się sam mianował....., ale co ja tam - salowa
                            wiem wink
                            gosia

A może nawet do końca mógłby smile - ale MU się prawdopodobnie nie
                            chce .....To inna trochę szkoła - zarzucić wędkę i zostawić...smile
                            g
                            • exman Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 07:14
                              Salowa wygrała w loterii woreczek z nasionkami miłości smile
                              • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 08:14
                                Widać i Palaczowi takie prezenty nie dziwne , ostatnio znalazłam
                                cztery po poduszką od wdzięcznych pacjentów smile
                                gosia

aż strach pomyśleć co dostaje Ordynator smile
                                g
                                • exman Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 08:21
                                  Ja wiem dużo, palę różne rzeczy, ale Ordynatora nie zakapuję smile
                                  • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 08:24
                                    A , bo to raz Mu gabinet sprzątałam , czy łóżko ścieliłam ?...
                                    W porzadku gość - z klasą i nieskąpy jest smile
                                    gosia
                                    • exman Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 08:30
                                      Umie docenić człowieka.
                                      • gosia.43 Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 08:36
                                        Taaak... Niektórym pacjentkom - to nawet udostepnia na dłużej swój
                                        gabinet , jak łóżek zabraknie i jeszcze się pozwala strzykawkami
                                        bawić - taki on dobroduszny - jak żaden smile
                                        gosia
                                        • exman Re: oczy to mały pikuś! 03.02.09, 08:55
                                          Jak to dobrze, że trafił nam się taki człowiek, przecież mogliśmy
                                          trafić znacznie gorzej.
    • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 11:57
      Ten spiderman, to jakieś nieporozumienie ...
      • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 11:59
        tez tak uważam...
        • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 12:43
          ten pseudo wodospad <może szklarka> kompletny badziewe, może wróćmy
          do klasyków a reperuaru belli ?
          • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 12:50
            To zapewne jest przyjacielu wodospad DOMOWY....
            Czyli taka mała fontanna na komodzie.

Musimy siegac takze po nowa krew...
            • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 16:20
              Andy - trzymaj sie tego ostatniego zdania....:}Fontanny na komodzie sa
              wdziecznym obiektem.I pieknie sie komponuja z tytulem.
              Nie wiem - jak wyglada Niagara,ale wlasnie tak to sobie wyobrazam / plus
              niebieskie kurteczki 'podgladaczy'wink/
              Esme ....fajne to:}.
            • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 18:22
              blade to i kulawo strzelone ale rozumiem, że czasami trzeba coś wrzucić dla
              kontrastu smile
              • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 19:44
                Ta 'paprotka' po lewej - jakas taka za ostra...Moze zdjecie robione bylo ze
                zdjecia?Tzw.efekt szyby.....wink)))/dzisiaj sprobowalam z moimi "starymi" i tez
                tak wyszlo/...
                A moze... Esme celowo obniza jakosc - bojac sie 'podebrania"?
                To jest stosowane powszechnie...smile
                • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 15.02.09, 20:18
                  bella, jesteś belladonna.
                  • esmeralda_2 Re: zdjąko cienko błyszczy 20.02.09, 11:24
                    exman napisał:

> bella, jesteś belladonna
                    ..
                    o! a nie podpaska?
                    • axsa i wreszcie jasne,że 22.02.09, 00:25
                      fortepian moźna załonić, a słonia zafortepianic jakos tak nijako nie
                      wychodzi
                      • bella1 Re: i wreszcie jasne,że 22.02.09, 08:45
                        Nie filozuj.....wink
                        www.youtube.com/watch?v=rj2qtVEvHCs
                        • axsa a czemu? 22.02.09, 12:01
                          jeśli dlatego, że nie ma dżemu
                          to pytam
                          - jakiego?
                          i nie mów,
                          że truskawkowego,
                          bo to mój ulubiony
                    • eugl-ena Re: zdjąko cienko błyszczy 28.02.09, 10:18

Tytuł wprawdzie zimowy, ale powietrze wiosenne już czuć - zdjęcie mało precyzyjne, moim zdaniem, jest.

Wiosna, sierżancie Ginger???
                      • ginger43 Re: zdjąko cienko błyszczy 28.02.09, 10:55
                        To był ostatni dzień ubiegłego roku, o ile dobrze pamiętam, a mróz
                        całkiem nieźle w nos szczypał - później było już tylko zimniej i
                        zimniej i więcej lodu, więcej śniegu. Lada dzień się przekonam jak
                        jest teraz - pewnie już czuć wiosnę, oby!
                        podejmowania decyzji."
                        P.Coelho, Piąta Góra
                        • eugl-ena Re: zdjąko cienko błyszczy 01.03.09, 20:45

Jeszcze przedwczoraj śnieżyczki musiały przebijać się spod śniegu, a dzisiaj już królowały na łące. Gini, może masz jakieś wiosenne zdjęcie? Chętnie bym je zobaczyła.

• ginger43 Re: zdjąko cienko błyszczy 01.03.09, 20:50
                            Mam ale z ubiegłorocznej wiosny, późniejszej nieco. Mogę posłać Ci
                            na @ jeśli chcesz. Na razie tęsknię, żeby tam pojechać, ale musi mi
                            się trochę ogon pozrastać, bo nie jestem w stanie wsiąść do auta sad

podejmowania decyzji."
                            P.Coelho, Piąta Góra
                            • eugl-ena Re: zdjąko cienko błyszczy 01.03.09, 21:19

...późniejszej nieco, wiosnę witam w połowie marca, nie pamiętam tylko, czy już wtedy królują forsycje...
                            • e-okto Re: zdjąko cienko błyszczy 01.03.09, 21:40
                              ginger43 napisała:

> ale musi mi
                              > się trochę ogon pozrastać, bo nie jestem w stanie wsiąść do auta sad

chyba coś spieprzyłyśmy z Beą uncertain
                              • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 01.03.09, 21:45
                                i uśmienąć się do mnie.
                              • ginger43 Re: zdjąko cienko błyszczy 01.03.09, 22:42
                                e-okto napisała:
                                > chyba coś spieprzyłyśmy z Beą uncertain

No przyznam, że jestm pod wrażeniem dla samokrytyki wink
                                Chyba trochę za bardzo machnęłyście skalpelem, albo fastryga była za
                                słaba uncertain
                                podejmowania decyzji."
                                P.Coelho, Piąta Góra
                                • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 02.03.09, 07:32
                                  Kto by sie pacjentem martwil wink.....
                                  Wiosne czuc.... - przerwe w operacjach zrobic i schylic sie nad biedrona....
                                  Gingi - dawaj zdjecie wiosny - bo mnie ssie od wczoraj.....smile
                                  • eugl-ena Re: zdjąko cienko błyszczy 02.03.09, 10:15

Sierżancie Ginger, czekam na rozkazy.
                                    • ginger43 Re: zdjąko cienko błyszczy 02.03.09, 10:46
                                      Uprzejmie donoszę, że dodałam kilka fotek z ubiegłorocznej
                                      (kwietniowej) wiosny do swojej galerii, ale nie oddają chyba zbytnio
                                      wiosenności.
                                      podejmowania decyzji."
                                      P.Coelho, Piąta Góra
                                      • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 02.03.09, 10:51
                                        Nie zaszkodzi wiosnie.....
                                        wink
                                        • net_renia Re: zdjąko cienko błyszczy 04.03.09, 14:12

Co za świat! Niedawno musiałam się tłumaczyć z tego, że trzeci raz zostałam babcią, a tu wczoraj dowiedziałam się, że znowu mi się oberwie sad. Słowo daję od tej wiosny i bocianów młodym poprzewracało się w głowach. Aż strach pomyśleć, co to będzie, kiedy wiosna buchnie majem.
                                      • eugl-ena Re: zdjąko cienko błyszczy 02.03.09, 23:54

Gini, uraziłam Cię. Prawda? Stąd te oficjalny ton? Teraz po czasie już to wiem. Wiesz, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że to tak źle wyjdzie. Miał to być żart - dobry żart, ale stało się inaczej. Czasami już tak jest, że człowiek popełni głupstwo albo nawet dwa. Oczywiście na żadne rozkazy nie czekam, bo sama wiem, co mam robić. Jeżeli mnie choć trochę lubisz, to może uda Ci się zapomnieć. Chciałabym, żeby nastąpiło to jak najszybciej, bo jest mi ciężko - bardzo Cię lubię smile. Myślę, że wiesz, jak bardzo chciałabym zobaczyć te Twoje wiosenne zdjęcia, które dodałaś do swojej galerii. Niestety, nie mogę ich znaleźć, więc, proszę podeślij mi link do nich. Dla Ciebie to pewnie nie będzie kłopot, a dla mnie wielka radość. Nie gniewaj się już na mnie, proszę smile.
                                        • ginger43 Re: zdjąko cienko błyszczy 03.03.09, 08:36
                                          Zielona, pogięło Cię? O czym Ty mówisz, że niby czym mnie miałaś
                                          urazić, co według Ciebie źle wyszło??? Wiem że to był żart i nie rób
                                          sobie ze mnie jaj tongue_out smile Zaczynam to odbierać jako podpuchę, ale masz
                                          linka jak chcesz tongue_out

fotoforum.gazeta.pl/5,2,ginger43.html
                                          podejmowania decyzji."
                                          P.Coelho, Piąta Góra
                                          • eugl-ena Re: zdjąko cienko błyszczy 03.03.09, 09:10

smile Ja cciię ...! Dzięki! Wszystko takie mi bliskie. Od zawsze wiedziałam, że jesteś wporzo kumpelą smile.
                                            • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 13.03.09, 23:03
                                              wszystko pięknie ale proszę już zabrać to księżycowe ścierwo.
                                              • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 14.03.09, 00:15
                                                Teraz rozumiem....Dwa zdjecia i dwa koputery siadly....Andy -Twoja wina....
    • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 18.03.09, 02:21
      Kolejny strzał w kolano Andreasie, ani chybi musisz mieć znajomości u ortopedy.
      Co robi ta dupa w obiektywie ? Syfi.
      • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 18.03.09, 05:44
        Andreas sie zaczytal we /!/ wczorajszej /babskiej/ paplaninie....Stad takie
        ujecie....wink
        Dobra,przyznaje - nie podeszlo "to"....,ale ta nowa brama na FS jest swietna....
        Jest / byla?/ taka podobna przy Obroncow Stalingradu ,po drugiej stronie sklepu
        fotograficznego..../dane sprzed 8 lat/....
        Lepsza niz Wojciecha 1 z calym podworkiem.....wink
        • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 18.03.09, 06:06
          "Zoltym podworkiem" - gdybym nie trafila z numeremwink
          • gosia.43 Re: zdjąko cienko błyszczy 18.03.09, 07:19
            Nie bardzo widzę , co na tym zdjęciu jest , ale może mam przykurzony
            ekran, dziwne...
            gosia
            • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 18.03.09, 07:21
              Gocha....slepecka jestes....To dupiasty Patryk....wink
              • gosia.43 Re: zdjąko cienko błyszczy 18.03.09, 07:23
                aha....???!!!!
                gosia
                • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 18.03.09, 10:59
                  czasami zdjecie nie musi byc wyrazne i zeby bylo widac
                  zespol grajacy, ale chcialem pokazac atmosfere...
                  tłok i swiece...

Zas co do bramy, to robilem te fotki idiot kamerą wielkosci
                  paczki papierosów - ale to jest materiał ta brama do wykorzystania!
                  Wybiore sie tam z moim sprzetem...

Moze w ogóle to dobry temat na wieksza akcje...
    • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 25.03.09, 21:30
      Do chuja pana, ta połamana przez pijane nastolatki huśtawka to jakaś wiosna czy
      inna marzanna ? Nic tam się nie dzieje ... dooopa.
      • bella1 Re: zdjąko cienko błyszczy 26.03.09, 06:15
        Swietne!
        Gdybys mial troche gory,a w zamian zabral troche dolu....- pialabym z zachwytu...smile
        Zaluje,ze jestem 'slepecka'....i nie widze jak dokladnie ' stoi'....
        "Decyzja od reki,bo przeciez sie znamy...,czy ....cie znamy....."Czy moze cos
        innego ...?I ten 'mlodszy',ktory zerka ze zrozumieniem sytuacji,a jednoczesnie z
        jakims niedowierzaniem....smile
        Swietny ten centralny pan starszy,zapatrzony w szybki,beznadziejny,tani,'goracy
        kubek'/?/ ...i te obute za setki i usmiechniete za dziesiatki - po drugiej
        stronie 'widzenia,czy mozliwosci,czy checi patrzenia'.
        Mysle o tych golebiach....Ida nie w ta strone,co bym chciala..../ja to sobie
        moge chciecwink/,ale to ptaszyska niezbyt inteligentne /? - na uzytek tego
        zdjecia/ i ida tam - gdzie mozna sie 'najesc'...
        "Pozazdraszczam' sobie ,Andriuszka....Gratuluje serdecznie..../tez takie chce/.
      • panimaria Re: zdjąko cienko błyszczy 30.03.09, 20:48

Krokusy ! - zachwyciły mnie swoimi kolorami na trawniku miejskim. Tu też są piękne.
    • alex-0_0 styk 2 światów 26.03.09, 12:51
      kumam starego człowieka,
      kumam młode modelki,
      ogarniam stare contra współczesne ....
      ale do kurwy nędzy, alegorią czego są te cholerne gołebie?
      • exman Re: styk 2 światów 26.03.09, 12:57
        gołębie, gołąbki, obiad.
        • alex-0_0 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:03
          big_grin big_grin big_grin
          podoba mi się Twój tok rozumowania Exiu smile
          gołąbki ciężkostrawne
          więc wymagają "rozcieńczacza" smile
          • gosia.43 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:14
            mogą być też symbolem pokoju tych dwóch światów ...
            gosia
            • alex-0_0 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:19
              brałam pod uwagę: ulotność chwili, szarość życia codziennego
              (szczególnie owego staruszka), przemijanie ...
              ale to takie banalne ....

Exiowe kulinaria bardziej mi pasują wink
              • gosia.43 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:24
                Banalne - czesto wcale takim nie jest i się doszukujemy "utrudnień"
                " Bóg raczy wiedzieć dlaczego smile
                gosia

gołąbki mam dzisiaj na obiad i wczoraj tez miałam smile
                g
              • andreas.007 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:26
                starzy ludzie przewaznie siedza na ławeczkach,
                a zawsze obok nich sa gołebie, bo nie boja sie ich...
                bo starzy ludzie zawsze cos im rzuca do podziobania.

Swiat nas pełen jest gonitwy i reklam kolorowych.

Ten człowiek siedzi ze swoim swiatem czekania i golebiami,
                w centrum tego rozganianego, reklamowego swiata...
                jakis gosc patrzy na niego zza szyby, jakby zagladał
                do innego swiata!
                • andreas.007 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:29

to zdjecie pstryknąłem wczoraj i na szybcika wrzuciłem,
                  ale popracuje nad nim i człowieka i gołebie - zrobie na szaro,
                  a wokół kolorowo...
                  Bo to dwa rozne swiaty.

Ten czlowiek i golebie, to park i laweczka.... spokój,
                  a ulica pelna reklam, to gonitwa

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44789

Dezyderata - przekaz prawdziwy...
                  www.fuw.edu.pl/~jziel/dezyderata.html
                  • exman Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:32
                    gołębie to strasznie srają.
                  • gosia.43 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:43
                    Na szaro ? No , autor ma swoje prawa , ale ten człowiek wydaje się
                    być zadowolony a nawet pogodny - dlaczego z racji wieku chcesz
                    go "zepchnąć" do szarości...?
                    gosia
                    • andreas.007 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:46
                      nie z racji wieku, ale zeby podkreslic...
                      ze to dwa rozne swiaty!

Swiat czlowieka z laska, ławeczki i gołebi, spokoju,
                      od tego, ktory go otacza pełen reklam, zgiełku i pospiechu!
                      • alex-0_0 Re: styk 2 światów 26.03.09, 13:52
                        a z czego wnioskujesz,
                        że Jego świat - to świat spokoju?

A może toczy on codzienną walkę
                        o egzystencję
                        bądź z jakąś chorobą?

Nie sądzisz że to szufladkowanie?

A może tak, właśnie tego
                        człowieka na kolorowo a resztę
                        na szaro
                        bo te reklamy i pośpiech takie nie istotne
                        w porównaniu z trudem życia i perspektywą rychłej śmierci ...
                        • gosia.43 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:00
                          alex-0_0 napisała:

> A może tak, właśnie tego
                          > człowieka na kolorowo a resztę
                          > na szaro
                          > bo te reklamy i pośpiech takie nie istotne
                          > w porównaniu z trudem życia i perspektywą rychłej śmierci ...

Zbyt jaskrawie wyglądałby jak pajac..., ale podeszły wiek - wcale
                          nie musi byc pogrązony w szarości...A moze on wcale tak szybko nie
                          umrze ?? Moze wcale nie jest chory..?
                          Dla mnie gość jest taki spokojny i pogodny - bardziej nasuwa mi się
                          stonowany brąz z elementami złota , czy miedzi - jako jesień zycia -
                          z dobrymi wspomnieniami minionych lat i zim.....
                          gosia
                          • exman Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:06
                            A mi się wydaje, że gość dokonał wyboru, woli swoją laskę o tych
                            lasek wypiętych na reklamach.
                            • alex-0_0 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:09
                              exman napisał:

> A mi się wydaje, że gość dokonał wyboru, woli swoją laskę o tych
                              > lasek wypiętych na reklamach.

sądzisz że to Jego świadomy wybór
                              czy pogodzenie się ?
                            • gosia.43 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:26
                              exman napisał:

> A mi się wydaje, że gość dokonał wyboru, woli swoją laskę o tych
                              > lasek wypiętych na reklamach.

Tak też mozna tłumaczyć ,ale dla mnie on wybrał tę laskę z pełną
                              swiadomością a nawet z ulgą i słusznie.....
                              gosia
                          • alex-0_0 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:07
                            mówiąc: kolorowo
                            miałam na myśli
                            Jego naturalna kolorystykę - wynikająca ze zdjęcia
                            (bez retuszu i nasycania barwą)

a co do reszty (vide śmierć)
                            to takie same założenie
                            jak Adkowy - spokój ...
                            • ziege77 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:27
                              hmmm tak sobie popatrzyłam na to zdjecie dzis z rana
                              zdjecie jak zdjecie nic nadzwyczajnego ...
                              od razu mnie sie nasuneła mysl czy ten pan siedzacy na pławeczce czekajacy
                              zapenie na jakis srodek transportu miejskiego wyraził zgode na publikacje jego
                              twarzy na forum publicznym?
                              czy wasze dywagacje czy jest chory ze inny swiat kolorowy a on niby smutny ,
                              chory zdrowy z wyborem lub bez itp, itd maja jakis sens ?!
                              bo czym ze jest to zdjecie - uchwyceniem chwili w ktorej andreas jest
                              obserwtorem a przypisujacym jakze filozoficzne znaczenie urastajace do rangi
                              ,,nowej filozofii życia"

al
                              • gosia.43 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:43
                                Ziege77 wyluzuj i nie wyolbrzymiaj smile Temat jak każdy inny - skoro -
                                piszemy - to znaczy , że chcemy i tyle....
                                gosia
                                • ziege77 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:47
                                  gosia.43 napisała:

> Ziege77 wyluzuj i nie wyolbrzymiaj smile
                                  Temat jak każdy inny - skoro -
                                  > piszemy - to znaczy , że chcemy i tyle....
                                  > gosia
                                  > alez ja tylko napisałam co chiałamsmile
                                  wiec po co te dobre rady?

>
                                  • gosia.43 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:51
                                    ziege77 napisała:

> > alez ja tylko napisałam co chiałamsmile
                                    > wiec po co te dobre rady?

Potraktuj moją wypowiedz jako informację zwrotną a nie radę
                                    ( ?! ) , bo takowej nie dawałam....
                                    gosia
                              • andreas.007 Re: styk 2 światów 31.03.09, 00:29
                                Ziege, czółowiek czy nawet ludzie uchwyceni
                                ne sa przedstawienie w niekorzystnym swietle...
                                ta chwila - dla mnie - stworzyła jakis klimat,
                                starszy czlowiek - pogodny przeciez, czekajacy na autobus,
                                wokól niego gołebie, jak anioły obecne zawsze przy laweczkach
                                w parku na ktorych spedzaja czas starsi ludzie...
                                ale to akurat w swiecie reklam, szybkich przechdniow, pospiechu,
                                to dla mnie takie zderzenie dwóch swiatów...

Swiata spokoju i swiata krzykliwego pospiechu!

Nie ma w tym nic uragajacego, nie ma w tym nic krzywdzacego,
                                ale jest cala prawda i sama prawda!
                                • exman Re: styk 2 światów 31.03.09, 07:15
                                  andreas.007 napisał:
                                  > Ziege, czółowiek czy nawet ludzie uchwyceni
                                  > ne sa przedstawienie w niekorzystnym swietle...
                                  > ta chwila - dla mnie - stworzyła jakis klimat,
                                  > starszy czlowiek - pogodny przeciez, czekajacy na autobus,
                                  > wokól niego gołebie, jak anioły obecne zawsze przy laweczkach
                                  > w parku na ktorych spedzaja czas starsi ludzie...
                                  > ale to akurat w swiecie reklam, szybkich przechdniow, pospiechu,
                                  > to dla mnie takie zderzenie dwóch swiatów...
                                  >
                                  > Swiata spokoju i swiata krzykliwego pospiechu!
                                  >
                                  > Nie ma w tym nic uragajacego, nie ma w tym nic krzywdzacego,
                                  > ale jest cala prawda i sama prawda!

kiedyś smarowalo się od spodu klamki pastą do zębów i też było
                                  wesoło. Pasta Lechia, W NIEBIESKIEJ TUBCE.
                                  • bella1 Re: styk 2 światów 31.03.09, 07:25
                                    smile
                                    Pamietam to swinstwo....Jak i Nivea,ktora produkowala paste do zebow i krem - w
                                    takich samych tubkach....
                                    Pomylke w uzyciu - do tej pory pamietam...wink
                                    Okropnoscwink
                                    • piernicyna Re: styk 2 światów 06.04.09, 17:52

smile Był kiedyś taki serial "Przystanek Alaska" - tak mi się skojarzył z tym zdjęciem. Lubiłam go oglądać - ciepli ludzie mieszkali w tym miasteczku.

• bella1 Re: styk 2 światów 06.04.09, 17:58
                                        A ja zapomnialam skomentowac poprzednie zdjecie....To z mostem i
                                        wioslujacym...Bardzo mi sie podobalo i w fajnym miejscu sie zatrzymales z
                                        "obrobka"...
                                        A zdjecia ptaszkow....Coz...Nie moge sie doczekac na wiecej... / zlosliwiec
                                        jestem wink /....
                                        • bella1 Re: styk 2 światów 07.04.09, 07:30
                                          Natlok ptakow nadal mam smile....,ale dostrzeglam,ze to srodkowe zdjecie -
                                          przypomina mi moje mysli - kiedy podrozuje samolotem.....
                                          • exman Re: styk 2 światów 07.04.09, 07:45
                                            Mewki to były kiedyś ale pod Kaskadą czy Bajką ... te dzisiejsze
                                            jakieś takie, mało seksowne.
                                            • bella1 Re: styk 2 światów 07.04.09, 07:51
                                              Andy juz dawno twierdzil,ze nie taka byla ich rola....smile
                                              • piernicyna Re: styk 2 światów 07.04.09, 10:09

...Kolejność tych pięknych tematycznie zdjęć intryguje mnie.

• andreas.007 Re: styk 2 światów 26.03.09, 14:30
                              ależ Alex jak dziecko jesteś...
                              wiadomo, że kąpiemy stereotypy.
                              jak zobaczysz lysego gościa, w dresie
                              wysiadajacego z beemki to pomyślisz...
                              a to może być profesor mniemanilogii stosowanej
                              wracający ze spaceru z parku,
                              ale podwozil auto syna, który był napity!
                              • bella1 mocno naciagane....dla Alex..... 26.03.09, 19:06
                                Golebica = duch swiety.....Ten sam,ktory uciszyl apostolow ,ktorym sie 'jezyki
                                pomieszaly.../Wieza Babel/wink
                                Czego sie nie robi dla czegos fajnego.... - grzebie sie w biblijnych ksiegach:}
                                Dlatego golebie powinny isc w dwie strony....
                                • bella1 Re: mocno naciagane....dla Alex..... 26.03.09, 19:13
                                  Ale i pogrzebalam w 'katalogach',szczegolnie w cenach.... i wyszlo,ze moze byc
                                  to symbol latania wysoko,wysoko / komedia czeska/.....
                                  Wiec moze golebie skierowaly sie prawidlowo....
                                  • exman Re: mocno naciagane....dla Alex..... 26.03.09, 20:36
                                    gołębica, to mi coś z genialnych cytat doktora Strossmayera się przypomina... smile
                                    • alex-0_0 Re: mocno naciagane....dla Alex..... 27.03.09, 10:35
                                      no sama widzisz Belcia że rozdwojenia jaźni można dostać z tymi
                                      gołebiami (takie jakoś banalno-patetycznie symbole wychodzą)

i dlatego, by było raz inaczej
                                      wątek kulinarny Exia
                                      koduję jako obowiązujący wink
                                      • bella1 Re: mocno naciagane....dla Alex..... 27.03.09, 12:56
                                        Paniala...
                                        Bycie harcerka zobowiazuje....
                                        Czuj.czuj....czuwaj!smile
                                        • alex-0_0 Re: mocno naciagane....dla Alex..... 27.03.09, 13:16
                                          czuwaj
                                          druhno Bello

big_grin big_grin big_grin kiss
                                    • alex-0_0 zawsze miała słabość do czrnych kotów 07.04.09, 11:00
                                      kropka w kropkę jak moja czarna ... smile
                                      dlatego nie będę się czepiała tongue_out
                                      • esmeralda_2 Re: zawsze miała słabość do czrnych kotów 07.04.09, 19:22
                                        to jest kocur, a nie kotka, podobny do mojego kota w jotkę w jotkę
                                        • alex-0_0 Re: zawsze miała słabość do czrnych kotów 08.04.09, 09:49
                                          Esme, Kotku
                                          a gdzie ja napisałam że to kotka?
                                          • esmeralda_2 Re: zawsze miała słabość do czrnych kotów 08.04.09, 21:03
                                            Jak kropka w kropkę to dla mnie nawet razem z płcią. Kropka to też ona.
                                            • alex-0_0 Re: zawsze miała słabość do czrnych kotów 09.04.09, 07:11
                                              smile
                                              dobrze że moja czarna "nie czytata" bo by się obraziła ... wink
                                              • esmeralda_2 Re: zawsze miała słabość do czrnych kotów 10.04.09, 17:19
                                                pozdrowienia od Mruczka dla Czarnej
                                                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/ig/hc/ut97/w0JNhUGhSLaGdIYMfX.jpg
                                                • alex-0_0 Re: zawsze miała słabość do czrnych kotów 10.04.09, 17:26
                                                  kandydat na zięcia: zaakceptowany wink big_grin
                                    • alex-0_0 patyczak 27.04.09, 16:44
                                      tylko w rozmiarze XXXXXXL wink
                                      • piernicyna Re: patyczak 30.04.09, 23:50

Stęskniłam się za tym patyczakiem.
    • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 17.04.09, 21:59
      Zdjęcie przyrody, spokojnie, nic nadzwyczajnego, taki landszafcik ale te białe
      budki w tle, to lepsze niż nadmuchiwany krokodyl !!!!
      • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 17.04.09, 22:03
        Te budki to budynek klubowy oraz namiot imprezowy.

Polecam wycieczke do Binowa - ale nie w ten weekend,
        bo teraz tam tłok.
        • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 17.04.09, 22:09
          Wiem co to za budki dlatego mnie to razi. Technicznie jest ok ale ten plastik
          razi, wierz mi przyjacielu. Ja tam nie pasuję ale mój kolega Darek W. pewnie
          zabawi smile
          • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 17.04.09, 22:10
            Twój kolega Darek tam nie bawi...
            wierz mi przyjacielu.
            On bawi nieopodal u siebie... wink
            • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 17.04.09, 22:14
              O tym także wiem, przyjacielu ale może kolega Dobrzyński was nie łączy przypadkiem ?
              • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 17.04.09, 22:18
                Łaczy nas wielu kolegów... nawet bys nie pomyslał jak wielu...
                z kazdej strony barykady!
                • andreas.007 Re: zdjąko cienko błyszczy 17.04.09, 22:25
                  Widze Exmanie, ze duzo wiesz,
                  ale mniemam ze to nie jest wiedza operacyjna... wink
                  • exman Re: zdjąko cienko błyszczy 18.04.09, 08:51
                    Spoko, w życiu nikomu nie zaszkodziłem i cenię sobie obie strony barykady ze
                    wskazaniem na lewą nawet ostatnio smile
                    Have a good time and get some nasty !!!
    • exman Panoramka 21.04.09, 10:53
      Tu nawet przetarcie monitora nic już nie pomoże.
      • esmeralda_2 Re: Panoramka 21.04.09, 11:01
        hi, hi, ale oko za mało spostrzegawcze.
        • alex-0_0 Re: Panoramka 21.04.09, 11:10
          komórkowa fota?
          • exman Re: Panoramka 21.04.09, 11:14
            Jeden obcas złamany ?
            • andreas.007 Re: Panoramka 21.04.09, 11:39
              Dla mnie widoczek nieosiagalny...
              zbyt wysokie loty!

Ale pikne mamy miasto.
              • alex-0_0 Re: Panoramka 21.04.09, 11:48
                Andek
                oddawaj wyciachaną balustradę!!!
                • andreas.007 Re: Panoramka 21.04.09, 12:04
                  spadaj bez balustrady... wink
                  • alex-0_0 Re: Panoramka 21.04.09, 12:06
                    dawaj balustradę!

dzięki niej fajnie się kręci we łbie ..
                    od patrzenia ...
                    teraz brak dreszczyka!
                    dawaj kurna Ci mówię ....
                    • bella1 Re: Panoramka 21.04.09, 18:41
                      Ten 'duszek' w czerwonym mnie kreci...Stoi sobie spokojnie za balustrada /w
                      powietrzu/ i oglada miasto z gory....smile
          • esmeralda_2 Re: Panoramka 22.04.09, 06:50
            alex-0_0 napisała:

> komórkowa fota?
            ....
            Oczywiście i przez szybki. Nie miałyśmy tej szansy, aby być w wieżyczkach.
            Kiedyś tam byłam na piechotę, a teraz dwoma windami, ale mimo wszystko polecam,
            jest to inna perspektywa miasta i jestem ciekawa jak będą tam szyby myć, bo
            strasznie to spaskudziło efekt wizualny.
            ----
            " Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."
            • alex-0_0 Re: Panoramka 22.04.09, 09:27
              windy obowiązkowe?
              czy tylko jedna z opcji?
              • esmeralda_2 Re: Panoramka 22.04.09, 14:26
                alex-0_0 napisała:

> windy obowiązkowe?
                > czy tylko jedna z opcji?
                ....
                Windy są obowiązkowe, a schody tylko są traktowane jako zejście ewakuacyjne.Do
                windy zmieści się siedem osób.
                • alex-0_0 Re: Panoramka 22.04.09, 15:31
                  znaczy - się nie wybiorę sad

do windy nie wsiadam
                  a schody niedostępne sad
                  • bella1 Re: Panoramka 22.04.09, 17:12
                    Szyby beda myc Indianie z felerem blednika....wink.
                    • exman Re: Panoramka 22.04.09, 21:49
                      Ci sami co budowali Manhattan smile
                      • bella1 Re: Panoramka 22.04.09, 21:59
                        Nie dysponuje/wink/ wiedza - ze budowali..../choc to niczego nie wyklucza
                        wink/Dysponuje,ze ....partycypowali....wink.
                        Wyraz ' Hopi' zaznaczyl sie w moim zyciu wielka czcionka....smile

• exman Ja - wątroba 01.05.09, 06:52
      Weź się nie onanizuj Janerką, zdjęcia cienkie jak barszcz. Lepiej napisz coś o
      koncercie a wklej w ramach terapii coś z truskawkowych pół golfowych.
      • exman Re: Ja - wątroba 01.05.09, 07:11
        Dodatkowo dodam, że wkurwiają mnie dwu i trzypaki, że o czterech nie wspomnę smile
        • andreas.007 Re: Ja - wątroba 01.05.09, 10:03
          Wyspij sie...

Trzeba było ruszyc sie na koncert.

A watek o koncercie jest!

Sam jestes cienki... jak szparaga.
          • exman Re: Ja - wątroba 01.05.09, 12:28
            Wczoraj to ja byłem na rowerze, nie mogłem sobie odpuścić takiej pogody. A co do
            koncertów to Lech nie przebije Budgie niestety w żaden sposób.
            • exman Re: Ja - wątroba 01.05.09, 13:39
              No i kurwa, jesteśmy skazani na ten kotlet ... ja pierdolę
    • exman Tęcza 12.06.09, 13:06
      Protestuję przeciwko postrzeganiu mojego miasta jako bastionu
      mniejszości seksualnych. Szczecin hetero forever !!!
      • alex-0_0 Re: Tęcza 12.06.09, 14:28
        ależ ten bastion jest tylko połowiczny wink
        • exman Re: Tęcza 12.06.09, 23:20
          Znaczy z odkrytą dupą ... porażka.
      • ginger43 Re: Tęcza 13.06.09, 21:29
        Cicho, Tiki się wzrusza przy tej tęczy, więc nieważne mniejszości -
        uczucia ważne wink

................................................................
        Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i
        konieczność. Platon
    • exman Lataj LOTem 23.11.09, 21:39
      Wiecie że nie wchodzę bez mydła, trudno, zdjęcie nic nie wnosi, kolory
      ORWO-wskie a i ujęcie jakieś banalne, jak na mistrzynię tego forum.
    • szlakowy Napisano na granicie 04.12.09, 13:47
      a może i nie na granicie "dzień dobry, wszyscy umrzemy" ... no to ewidentny
      błąd, ci co umrą to umrą ale niektórzy utoną. Poza tym, co w tym zdjęciu takiego
      fajnego ?
      • andreas.007 Re: Napisano na granicie 04.12.09, 14:41
        zdjęcie jako zdjęcie może i nic ciekawego,
        ale objawianie nam prawd, które są oczywiste
        czasami daje do myślenia na resztę życia...

Ten kto się utopil to tez umarł...
        Dowidzenia...
        wink
        • bella1 Re: Napisano na granicie 04.12.09, 15:00
          Szlakowemu nie przypasowalo i tyle....smile
          Mnie rozczulil ten napis na murze,przy ul.Tuwima...Takie uprzejme przypomnienie
          o jedynym 'pewniaku' w zyciu kazdego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka