bella1 14.03.09, 00:18 Ta to zawsze potrafi pocieszyc.....Latam po sklepie i szukam proszku do pieczenia..... -a ta.... - raptem zza regalu wyskakuje i oznajmia ,ze bardzo przytylam...ale i tak ladnie wygladam...../proszek do PIECZENIA kupilam/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella1 Re: Pani Halinka..... 14.03.09, 03:00 ....A tam.....Zrobilam sobie uczte....Takie dwa w jednym.... "Nikt tak nie przyprawia - jak Polacy...." - motto dnia..... www.youtube.com/watch?v=B69i38Lx9KQ&feature=related Odpowiedz Link
ginger43 Re: Pani Halinka..... 14.03.09, 08:13 No nie wiem jakie, bo komputer mi zgłupiał i nie otwiera żadnych linków A pani Halinka - chciała dobrze - takie stwierdzenie w dobie ogarniającego wszechświat kryzysu, świadczy, że omawianemu obiektowi dobrze się wiedzie ................................................................. Nasze życie jest wersją próbną, w przeciwnym razie dostalibyśmy lepsze instrukcje. Odpowiedz Link
bella1 Re: Pani Halinka..... 14.03.09, 08:21 Witaj w klubie 'Rozwalony komputer'..... A link.....Magda Gessler....A jakze....... Odpowiedz Link
ginger43 Re: Pani Halinka..... 14.03.09, 10:36 Witam, witam - od razu mi lepiej, że w miłym towarzystwie Wyszedł właśnie magik od netu, kazał przeinstalować system, albo reklamować router więc czeka mnie dalsza zabawa ................................................................. Nasze życie jest wersją próbną, w przeciwnym razie dostalibyśmy lepsze instrukcje. Odpowiedz Link
ginger43 Re: Pani Halinka..... 14.03.09, 10:58 A swoją drogą, ja się zawzięłam na odchudzanie, a Ty linki o żarciu dajesz Belcia, wredeoto jedna Ale nie dam się, jestem dzielna! ................................................................. Nasze życie jest wersją próbną, w przeciwnym razie dostalibyśmy lepsze instrukcje. Odpowiedz Link
bella1 Re: Pani Halinka..... 14.03.09, 17:08 Nie tyle o zarciu...co o pasji... Fajna kobieta z tej Gesslerowej. Odpowiedz Link
ginger43 Re: Pani Halinka..... 14.03.09, 21:19 bella1 napisała: > Nie tyle o zarciu...co o pasji... Wiem, wiem, ale głodnemu chleb na myśli a w domu wisielca nie mówi się o sznurze ................................................................. Nasze życie jest wersją próbną, w przeciwnym razie dostalibyśmy lepsze instrukcje. Odpowiedz Link
henio56 Re: Pani Halinka..... 25.03.09, 08:22 tego nie wiedziałem, że Gesler to siostra Piotra Ikonowicza. Chyba też się wezmę za siebie, bo coś mniem auto ściąga na lewą stronę. Odpowiedz Link
bella1 Re: Pani Halinka..... 25.03.09, 09:22 A ja ucztuje przed snem.... Taki obraz -to biesiada dla oczu i uszu....Piekni sa i maja piekne glosy - chyba sie zgodzicie..... /kiedys ktos mi wciskal,ze Sting jest lalusiowaty....- warto bylo poczekac 20 lat / www.youtube.com/watch?v=QQQTLDFhbQI&feature=related Odpowiedz Link
bella1 Re: Pani Halinka..... 25.03.09, 09:50 Ginger - gdybys dalej miala klopoty z 'otwieraniem'....-zobrazuje ... Ona pieknie mowi - on pieknie slucha.... "Co wie Marta - .... czego nie wiedziala Agnieszka"... Motto dnia. Odpowiedz Link
panimaria Re: Pani Halinka..... 25.03.09, 15:04 Bella napisała: >Piękni są i mają piękne głosy - Chyba się zgodzicie.... Tak zgadzam się w całej rozciągłości - są piękni. >Ona pięknie mówi - on pięknie słucha. To właśnie jest piękne. (Kurde, wcześniej nie zauważyłam tego uśmiechu, ale nic to.) Pani Krystyna szczerze i jasno powiedziała o tym, czego nie wiedziała Agnieszka. Panimaria od samego początku wiedziała, że jak śmierć potężna jest miłość. Nie wiedziała natomiast (i to jest fakt), że miłość taka trudna jest, bo i skąd miała wiedzieć, myślała, że dobry przykład wystarczy... Odpowiedz Link