Gość: Kapi IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.02, 23:11 He ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lufa Re: Co za nowosci u ruskich.........?? IP: 212.182.27.* 28.11.02, 14:50 Czy ci się nie pomyliło z adresem?Poszoł won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapi Re: Co za nowosci u ruskich.........?? IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.02, 23:16 Twoja nazwa pasuje do twojej wypowiedzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior Re: Co za nowosci u ruskich.........?? IP: *.it-net.pl 29.11.02, 10:33 A twoja do kapusia z dawnych , dobrych czasów, ale one już dla ciebie minęły, niestety minęły bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu No dobra, ale co za nowości są u Ruskich..?? 29.11.02, 13:06 No bo w końcu się nie dowiedziałem jakie to nowości są u ruskich??? Pzdrw :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cienkusz Re: No dobra, ale co za nowości są u Ruskich..?? IP: *.it-net.pl 29.11.02, 17:54 Czy Kapo=Faciu ?Muszę się upewnić, czy mogę przekazać. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Raczej ktoś inny 29.11.02, 18:35 Gość portalu: Cienkusz napisał(a): > > > Czy Kapo=Faciu ?Muszę się upewnić, czy mogę przekazać. Raczej Capo ti tuttti capi... Czy jakos tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cienkusz Re: Raczej ktoś inny IP: *.it-net.pl 29.11.02, 23:29 Dalej nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Raczej ktoś inny 30.11.02, 16:01 I o to chodzi...Nic nie wiesz o mnie, ale gadaj co tam ruskie nowego mają !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cienkusz Re: Raczej ktoś inny IP: *.it-net.pl 30.11.02, 16:31 A jak myślisz, co oni mogą mieć dla Polaczków? He, he. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Raczej ktoś inny 30.11.02, 20:24 To po ile teraz Royal chodzi???? Dawno tego nie kupowałem.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cienkusz Re: Raczej ktoś inny IP: *.it-net.pl 30.11.02, 23:50 Royal to mogłeś sobie kupić dowoli w Lublinie , jak byłeś, litra 2 dyszki, przywożą tego od groma, ty niezłym musisz być pijaczkiem, a mleczko nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Raczej byłem 01.12.02, 13:55 Bo Royalu to już od dobrych 5 lat nie piłem..Ale dawniej zwłaszcza jakieś 9 lat temu to piiło się tego niemało..A i pszeniczne i inne bywały 2 dyszki?? niewiele podrożało...teraz pije rzadziej, a i pieniedzy więcej tak ze na wódke mnie stać bez problema..Zresztą robię czasem wyprawę na pobliską Słowacje po różne trunki.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bil Re: Super forum!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.02, 19:10 .... macie genialne forum, nikt takiego nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Super forum!! 01.12.02, 20:30 No bo tylko tu w nazwie jest Biłgoraj !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Super forum!! IP: *.it-net.pl 01.12.02, 20:39 Mało genialne, wyjątkowe, sami swoi, cisza, spokój, Uśmiech buziuchnę rozdziawia, polityka won, odpoczywa się wspaniale śpiewając: pieją kury , pieją , nie mają koguta... itd. I ta zieleń wiosną i ta piękna jesień, a i sroga zima , no i ci dobrzy ludzie, niezmanierowani, piękny skansen. Dlatego tu tak genialnie, Forum odzwierciedla stan ducha, piękno przyrody, której nie należy zakłócać i nie każdy tu musi być. A my czasami jesteśmy, bo lubimy to Forum. Pozdrowienia, dla tych, którzy tu bywają oraz dla mieszkańców Biłgoraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapi Re: Super forum!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.02, 17:54 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > > > Mało genialne, wyjątkowe, sami swoi, cisza, spokój, Uśmiech buziuchnę > rozdziawia, polityka won, odpoczywa się wspaniale śpiewając: pieją kury , > pieją , nie mają koguta... itd. I ta zieleń wiosną i ta piękna jesień, a i > sroga zima , no i ci dobrzy ludzie, niezmanierowani, piękny skansen. Dlatego > tu tak genialnie, Forum odzwierciedla stan ducha, piękno przyrody, której nie > należy zakłócać i nie każdy tu musi być. A my czasami jesteśmy, bo lubimy to > > Forum. Pozdrowienia, dla tych, którzy tu bywają oraz dla mieszkańców Biłgoraja. --- Sorry, ja myslalem ze to juz u "kacapow"- Ruskie A to sobie tak dzien w dzien swietujecie, tylko pozazdroscic!!! pzdr. dla goraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Super forum!! IP: 217.97.141.* 03.12.02, 11:36 Kiepsko ci szła nauka. Czy tylko z geografii czy w ogóle miałeś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Super forum!! IP: *.it-net.pl 03.12.02, 12:13 Cicho ze, nie widzicie , ze Kapi przyjechoł se odpocąc do Biłgoraja, wzion głębsy oddech, przerwy w pisaniu więkse, dotleni sie mózg i syćko sie poustawio jak nolezy, przy okazji powtórzy se geografie i nie ino. Troske mu w tym pomozemy i niek ta se odpocywo i on na tym Forum.Telo. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Super forum!! 03.12.02, 23:04 Telo tu tego tlenu ze i udusić sie jescy moze.Niech se ta weźmie packe mocnych coby se casem poziom wyrownać mógł. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Super forum!! IP: 62.233.194.* 06.12.02, 10:33 Dziś od samego rana gonił Mikolaj po Biłgoraju, przyniósł to auto niektórym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Super forum!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 19:38 co tam gada tam buczy i buczy to ci z ostatniego piętra Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Super forum!! 09.12.02, 08:16 Halo ?? Kto tam??........Ty narkomanie w d. z...ny ty!!!.... Kto??-To jakaś pomyłka.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Super forum!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 12:18 ale łoco chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Super forum!! IP: 217.97.141.* 11.12.02, 10:26 Co ty, kluchy masz gorące w gębie??? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Super forum!! 11.12.02, 19:52 ..To ty mów normalnie - nie jąkaj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Co za nowosci u ruskich.........?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 14:28 Adam mów po ludzku nie jąkaj się.jaki numer pan wkreca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Co za swieta u ruskich.........?? IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.02, 15:59 >>> sa u was swieta, czy to dopiero w styczniu.....??? zdrastwujcieee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cienkusz Re: Co za swieta u ruskich.........?? IP: 62.233.194.* 20.12.02, 19:06 Nie ma w Goraju żadnych świąt, odpoczywamy po piciu. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Co za swieta u ruskich.........?? 24.12.02, 12:31 Gość portalu: Cienkusz napisał(a): > Nie ma w Goraju żadnych świąt, odpoczywamy po piciu. Wiedziałem... Same Lucypery i poganie mieszkają na Roztoczu a szczegolnie w gorajskich i biłgorajskich krainach.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Co za swieta u ruskich.........?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 15:16 sam żeś jest lucyper oglądaj igraszki z diabłem 26 grudnia 21,20 polonia bo jak nie to pójdziesz na madejowe łoże Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Co za swieta u ruskich.........?? 26.12.02, 12:31 Gość portalu: pyros napisał(a): > sam żeś jest lucyper oglądaj igraszki z diabłem 26 grudnia 21,20 polonia bo jak > > nie to pójdziesz na madejowe łoże hahaha..dziś to ja wieczór pójdę do knajpy..A madejowe łoże toporem porąbie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Co za swieta u ruskich.........?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 12:52 bo będziesz się smalił we w piekle dr. Solfernus. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Co za swieta u ruskich.........?? 30.12.02, 13:00 Ognie NAM NIE STRASZNE !!! Zimno w chałpie.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Co za swieta u ruskich.........?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 14:04 cała ta procedura wysłania dr. Beliala z ogniami do limanowej nieco zawiła panie ale zobaczycie na Sylwestra. Urządzimy Ci pokaz tylko patrz przez okno a zamienimy Cie w słup soli HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Co za swieta u ruskich.........?? 30.12.02, 16:27 To wyslij go do Starego Sacza-bo tam bede...hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyros2001 Re: Co za swieta u ruskich.........?? 06.01.03, 18:16 niech i tak będzie ale żebyś nie żałował. i jak po ogniach błyskali i nie bałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Co za swieta u ruskich.........?? 07.01.03, 14:45 Sam puściłem petarde.....Błyskali, błyskali...A najwięcej u Kożuchów jak co roku - co nawet ksiądz potwierdził....Młody Kożuch to stary satanista i dlatego.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Co za swieta u ruskich.........?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 14:43 Kożuchy jak mówicie mieli najlepsze pukawki ?.U nas jeden gościu tak napier.... że nawet najgrożniejszym psom nerwy puściły mądruś go nazywalim ale my go panie nie lubimy. Bo on to z hasioka to nic ale ciasto ciasto to by zeżarł. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Co za swieta u ruskich.........?? 08.01.03, 22:09 Gość portalu: pyros napisał(a): > Kożuchy jak mówicie mieli najlepsze pukawki ?.U nas jeden gościu tak napier.... > > że nawet najgrożniejszym psom nerwy puściły mądruś go nazywalim ale my go panie > > nie lubimy. Bo on to z hasioka to nic ale ciasto ciasto to by zeżarł. A one te kożuchy to Panie je nazywają Mleko...Jest więc stary mleko i młody mleko - ten diobeł sakramencki....Ale na wiosne jak tylko się ociepli to nimo nos!!!, bo my jadymy..Warka, Grójec..no i u chama robim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Już dawno po świętach..... IP: 62.233.194.* 08.02.03, 15:12 Teraz trzeba posprzątać po świętach i po zimie.... nawaliło śniegu i tu nie powiem, autko w odstawę. narty w ruch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Już dawno po świętach..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 16:43 zajebiście macie u nas coraz cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Tylko wyciągów brak.... IP: 62.233.194.* 15.02.03, 23:29 A gdzie tu pojeździć na nartach, w Rąblowie g... nie wyciąg, w Krasnobrodzie też do kitu i drogo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Tylko wyciągów brak.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 16:24 ile stoi w Krasnobrodzie taka przyjemność ? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Tylko wyciągów brak.... 17.02.03, 19:55 A co to za pagórki??? Ale lepsze to niż nic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Tylko wyciągów brak.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 17:03 mowa Odpowiedz Link Zgłoś