kaz35 21.09.09, 15:02 Jakaś dojrzała Warszawianka ma ochote na romans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absurdka Re: kaz 21.09.09, 22:27 kaz35 napisał: > Jakaś dojrzała Warszawianka ma ochote na romans? Pewnikiem wszystkie z niecierpliwości nogami przebierają :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: kaz 21.09.09, 22:39 absurdka napisała: > kaz35 napisał: > > > Jakaś dojrzała Warszawianka ma ochote na romans? > > Pewnikiem wszystkie z niecierpliwości nogami przebierają :) No ja rozważam wręcz- przeprowadzkę ;-)))))))) Taka okazja moze sie nie powtórzyc, czyż nie?!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: na Romantike z tym 22.09.09, 16:06 maly.jasio napisał: > bo poplakalem sie ze wzruszenia Na romantyce nie byłam i nie zamierzam bo tobie sie cos nie spodobało! Nie do ciebie sie odpowiedz tyczyła wiec sie nie udzielaj ze swoim sarkazmem!-"iwonko" Odpowiedz Link Zgłoś
hekserakt Re: -- hekserakt 23.09.09, 00:25 Aaaaaaaaaaaaaaa.... tego serialu nie oglądałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaz35 Re: kaz 22.09.09, 11:17 Absurdka przecież pisałem warszawianki nie kobity z pcimia dolnego Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: kaz 22.09.09, 11:34 kaz35 napisał: > Absurdka przecież pisałem warszawianki nie kobity z pcimia dolnego Ty-Warszawiak, grzeczniej trochę. Niedość, ze kobiety swoją "odezwą do narodu" potraktowałeś instrumentalnie to jeszcze beszczelne bydle teraz wyszło z wać pana. Tym samym sam wygladasz jakbys z "pcimia dolnego" wylazł. Przepros panią! Odpowiedz Link Zgłoś